joanka40 Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Zapisuję sobie wątek :) Ale maluszek z tego Misia. Quote
Gabi79 Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 U Misiunia wszystko ok. Więcej napiszę wieczorem. Quote
Neelith Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Witam i ja u Misia. Ile zawirowań! Ale widać że Gabi mu pisana. Kochany z niego psiak, trzymam kciuki za jego zdrowie i dom! Quote
Livka Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Czytam z zapartym tchem :) Poproszę o nr konta, coś tam dla Misia wysupłam :) Quote
Gabi79 Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 O 1.07.2016 o 10:44, joanka40 napisał: Zapisuję sobie wątek :) Ale maluszek z tego Misia. Witaj Joanko u Misiaczka!!! 16 godzin temu, Neelith napisał: Witam i ja u Misia. Ile zawirowań! Ale widać że Gabi mu pisana. Kochany z niego psiak, trzymam kciuki za jego zdrowie i dom! Witaj Neelith!!! Faktycznie było trochę zawirowań i chociaż nie planowałam tymczasowicza nie mogłam postąpić inaczej. 4 godziny temu, Livka napisał: Czytam z zapartym tchem :) Poproszę o nr konta, coś tam dla Misia wysupłam :) Witaj Livko, dziękuję za przybycie do Misia i pomoc finansową. Bardzo Was przepraszam, że dopiero teraz piszę. U Misia wszystko ok. Wczoraj skończył antybiotyk na zapalenie dróg moczowych, codziennie dostaje tabletkę na wątrobę. W domu to przytulak i bardzo spokojny piesek. Na powitanie wyje, jak pies północy. Każdego gościa wita merdaniem. Jest kochany i wpatrzony we mnie, jak w obrazek. Na dworze ujada na każdego psiaka (nawet na małego szczeniaczka) i czasem na ludzi, zwłaszcza, jak np. 2 lub więcej osób stoi w jednym miejscu. Jak był u mnie poprzednio to tak się nie zachowywał. Mnie to nie przeszkadza, ale nie chcę, aby Misio się denerwował, dlatego pomyślałam,że może warto kupić mu obróżkę feromonową. Jak myślicie? We wtorek dotarła sucha karma z Royala oraz 2 puszki od Fundacji ZEA z Zamościa - bardzo serdecznie dziękuję!!! Jedzonko Misiowi bardzo smakuje, zwłaszcza puszkowe, które już spałaszował. Z resztą z Misia ogólnie jest straszny żarłok, muszę go pilnować, bo jak wszyscy dostają w jednym czasie on opróżnia miskę ekspresowo i zaraz biegnie sprawdzić, czy dziewczyny, albo Tuptek czegoś nie zostawili. Pewnie to jego ujadanie odstraszy potencjalnych chętnych na adopcję, tym bardziej, że Misio nie słyszy. Póki co, muszę najpierw sklecić tekst. Bardzo dziękuję wszystkim sympatykom Misia za zaglądanie i wszelką pomoc!!! Gdyby ktoś miała fanty na bazarek, chętnie przyjmę. Quote
Havanka Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Gabi, może nie przysłużę się Misiowi, bo ma u Ciebie jak w bajce, ale wyskrobałam tekst do ogłoszeń dla niego. Nie pisałam w nim celowo o problemach zdrowotnych, bo o nich można powiedzieć w czasie rozmowy telefonicznej. Misio, mały piesek czeka na swojego, ukochanego pana. Starość ... coś co w schronisku odbiera nadzieję na lepsze jutro... Spokojne, ciche, zrezygnowane, z siwymi pyszczkami i tą mądrością w oczach...one wiedzą, że prawie nie mają szans... Życie jednak potrafi zaskakiwać w najmniej oczekiwanym momencie. Misio został wybrany spośród wielu innych współtowarzyszy niedoli i rozpoczął nowy rozdział swojego życia w cudownym domu tymczasowym. Ten zrezygnowany, malutki piesek odzyskał w nim radość życia. Bardzo przywiązał się do swojej pani i wykorzystuje każdą okazję, by się do niej przytulać. Misio ma ok. 10 lat i niedosłyszy. Jest bezproblemowy, grzeczny i cichutki. Niestety, piesek nie może zostać tu na zawsze. Szukamy dla Misia wyjątkowego człowieka, który pokocha go takiego, jakim jest. Chcemy, żeby piesek przeżył resztę życia w cieple, szczęśliwy u boku swojego troskliwego pana. Jeżeli możesz, pokochaj go. Daj prawdziwy dom i dużo miłości, a on odwdzięczy Ci się przyjaźnią na dobre i złe. Więcej informacji udzieli Gabrysia, pod podanym numerem telefonu. 1 Quote
Gabi79 Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 17 minut temu, Havanka napisał: Gabi, może nie przysłużę się Misiowi, bo ma u Ciebie jak w bajce, ale wyskrobałam tekst do ogłoszeń dla niego. Nie pisałam w nim celowo o problemach zdrowotnych, bo o nich można powiedzieć w czasie rozmowy telefonicznej. Misio, mały piesek czeka na swojego, ukochanego pana. Starość ... coś co w schronisku odbiera nadzieję na lepsze jutro... Spokojne, ciche, zrezygnowane, z siwymi pyszczkami i tą mądrością w oczach...one wiedzą, że prawie nie mają szans... Życie jednak potrafi zaskakiwać w najmniej oczekiwanym momencie. Misio został wybrany spośród wielu innych współtowarzyszy niedoli i rozpoczął nowy rozdział swojego życia w cudownym domu tymczasowym. Ten zrezygnowany, malutki piesek odzyskał w nim radość życia. Bardzo przywiązał się do swojej pani i wykorzystuje każdą okazję, by się do niej przytulać. Misio ma ok. 10 lat i niedosłyszy. Jest bezproblemowy, grzeczny i cichutki. Niestety, piesek nie może zostać tu na zawsze. Szukamy dla Misia wyjątkowego człowieka, który pokocha go ze wszystkimi jego ułomnościami. Chcemy, żeby piesek przeżył resztę życia w cieple, szczęśliwy u boku swojego troskliwego pana. Jeżeli możesz, pokochaj go. Daj prawdziwy dom i dużo miłości, a on odwdzięczy Ci się przyjaźnią na dobre i złe. Więcej informacji udzieli Gabrysia, pod podanym numerem telefonu. Hananko, bardzo dziękuję!!! Nie używałam bym tylko słowa ułomność. To się źle kojarzy, a tak naprawdę Misio nie jest ułomny. Jutro jeszcze dopiszę do tekstu kilka informacji i zrobię olx. Byłabym ogromnie wdzięczna, gdyby ktoś zrobił na innych portalach. Quote
Havanka Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 7 godzin temu, Gabi79 napisał: Hananko, bardzo dziękuję!!! Nie używałam bym tylko słowa ułomność. To się źle kojarzy, a tak naprawdę Misio nie jest ułomny. Jutro jeszcze dopiszę do tekstu kilka informacji i zrobię olx. Byłabym ogromnie wdzięczna, gdyby ktoś zrobił na innych portalach. Zmieniłam zdanie na: Szukamy dla Misia wyjątkowego człowieka, który pokocha go takiego, jakim jest. Jeżeli chcesz, mogę ogłosić Misia dziś w pracy na "swoich" portalach. Quote
Gabi79 Posted July 3, 2016 Author Posted July 3, 2016 Havanko, będę bardzo wdzięczna. Poproszę na Katowice. Piszę z telefonu bo jestem poza domem. Quote
Havanka Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Trochę ogłoszeń dla Misia : http://www.gumtree.pl/a-psy-i-szczenieta/katowice/misio-maly-piesek-czeka-na-swojego-ukochanego-pana/1001697590290910470665509 http://alegratka.pl/ogloszenie/misio-maly-piesek-czeka-na-swojego-27780695.html http://katowice.lento.pl/misio-maly-piesek-czeka-na-swojego-,4484863.html http://www.morusek.pl/ogloszenie/316660/Misio-maly-piesek-czeka-na-swojego-ukochanego-pana/ http://owi.pl/ogloszenie/misio_maly_piesek_czeka_na_swojego_ukochanego_pana,1158553 http://www.hirosi.pl/ogloszenia/13244 http://katowice.oglaszamy24.pl/ogloszenie/488054993/katowice-Misio-maly-piesek-czeka-na-swojego-ukochanego-pana.html http://tablica.com/category/939/Psy-bez-rodowodu/listings/57524/Misio,-maly-piesek-czeka-na-swojego,-ukochanego-pana.html https://sprzedajemy.pl/misio-maly-piesek-czeka-na-swojego-ukochanego-pana-nr40492382 http://www.adin.pl/ogloszenia/249136.html http://olx.pl/oferta/misio-maly-piesek-czeka-na-swojego-ukochanego-pana-CID103-IDgowYd.html 1 Quote
Anula Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Gabrysiu byłam na pierwszej stronie,Misiu jest na minusie 407,00zł,czy tak? Co jest rozliczone z wydatków? Czy transport jest rozliczony całkowicie czy częściowo,czy wcale nie rozliczony? Inne wydatki jak wet to wiadomo,że jest raczej zapłacone. transport Dąbrowa G. Sochaczew 150,- transport Sochaczew - Zambrów 180,- transport Zambrów - Dąbrowa Górnicza (Misio nie mógł zostać u Agniesiulki, gdyż panicznie bał się któregoś z psiaków u niej i źle reagował na wszystkie) 400,- Quote
Tola Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Piękny, wzruszający tekst do ogłoszeń, mam nadzieję, że i Misiulka wkrótce ktoś pokocha! Mocno w to wierzę! Quote
Havanka Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Godzinę temu, Tola napisał: Piękny, wzruszający tekst do ogłoszeń, mam nadzieję, że i Misiulka wkrótce ktoś pokocha! Mocno w to wierzę! Dzięki Tolu. Quote
Gabi79 Posted July 3, 2016 Author Posted July 3, 2016 4 godziny temu, Anula napisał: Gabrysiu byłam na pierwszej stronie,Misiu jest na minusie 407,00zł,czy tak? Co jest rozliczone z wydatków? Czy transport jest rozliczony całkowicie czy częściowo,czy wcale nie rozliczony? Inne wydatki jak wet to wiadomo,że jest raczej zapłacone. transport Dąbrowa G. Sochaczew 150,- transport Sochaczew - Zambrów 180,- transport Zambrów - Dąbrowa Górnicza (Misio nie mógł zostać u Agniesiulki, gdyż panicznie bał się któregoś z psiaków u niej i źle reagował na wszystkie) 400,- Aniu, Agniesiulka zgodziła się poczekać na zwrot za transport z Zambrowa do Dąbrowy.(400,-) Ja niestety nie dysponuję taką kwotą, aby założyć ze swoich. Pozostałe wydatki zostały uregulowane na bieżąco. Za transport również. Zaraz jeszcze doliczę 36,- zapłacone ostatnio u weta. Wpłynęło 20,- od Zarki na jedzonko dla Misia, Zarko, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
ona03 Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Gabrysiu moja dyszka stała za czerwiec i lipiec powinna już dolecieć :), przepraszam za opóźnienie :) Quote
Anula Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 20 minut temu, Gabi79 napisał: Aniu, Agniesiulka zgodziła się poczekać na zwrot za transport z Zambrowa do Dąbrowy.(400,-) Ja niestety nie dysponuję taką kwotą, aby założyć ze swoich. Pozostałe wydatki zostały uregulowane na bieżąco. Za transport również. Gabrysiu to zaznacz,że nie zapłacone jest 400,00zł a za wcześniejszy transport ,że zapłacone,ponieważ z rozliczenia wynika,że wszystkie transporty zostały rozliczone i stąd ta kwota na minusie 407,zł. Quote
Gabi79 Posted July 3, 2016 Author Posted July 3, 2016 7 minut temu, Anula napisał: Gabrysiu to zaznacz,że nie zapłacone jest 400,00zł a za wcześniejszy transport ,że zapłacone,ponieważ z rozliczenia wynika,że wszystkie transporty zostały rozliczone i stąd ta kwota na minusie 407,zł. Teraz powinno być już jasne. Quote
Anula Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 6 minut temu, Gabi79 napisał: Teraz powinno być już jasne. Tak,teraz jest jasne.Kurcze spora kwota jeszcze brakuje do wyjścia na prostą. Quote
Gabi79 Posted July 3, 2016 Author Posted July 3, 2016 6 minut temu, Anula napisał: Tak,teraz jest jasne.Kurcze spora kwota jeszcze brakuje do wyjścia na prostą. Agnieszka pisała, że biorą z męzem ten transport na siebie, ale to duża kwota i bardzo źle bym się z tym czuła, gdybym się na to zgodziła. Quote
Tola Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Dla Misia jest 269,30 zł - część po hotelowaniu Auris 1 Quote
Gabi79 Posted July 3, 2016 Author Posted July 3, 2016 8 minut temu, Tola napisał: Dla Misia jest 269,30 zł - część po hotelowaniu Auris Ale niespodzianka!!! Tolu, bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Misiaczka!!! Czy mogę tę kwotę przeznaczyć na pokrycie części długu za transport? Quote
Tola Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 2 minuty temu, Gabi79 napisał: Ale niespodzianka!!! Tolu, bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Misiaczka!!! Czy mogę tę kwotę przeznaczyć na pokrycie części długu za transport? Oczywiście - to na potrzeby Misia. Jak pieniążki dojdą - proszę o potwierdzenie u Auris Quote
Recommended Posts