Gusiaczek Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Misiaczku, w drodze do Ciebie są jakieś pieniążki od koleżanki, która zakochała się w Tobie :) Jesteś bardzo, bardzo podobny z jej Zorką, sunią też ze smutną schroniskowa przeszłością. Zostawiamy serdeczności :) Quote
AgusiaP Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Dzisiaj próbowałyśmy z Gabrysia zrobić sesje zdjęciowa Misiaczkowi. Niestety chłopak nie chciał z nami współpracowac. Ja nie mam aparatu, tylko tableta, wiec nie ukrywam, ze było cieżko, go uchwycić w fajnej pozycji. Misiulek jest kochany i tak bardzo wpatrzony w nasza Gabrysię. 1 Quote
AgusiaP Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Wiecej zdjec nie moge zamieścić. wyslalam Gabi na maila. 1 Quote
kiyoshi Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 1 godzinę temu, AgusiaP napisał: Dzisiaj próbowałyśmy z Gabrysia zrobić sesje zdjęciowa Misiaczkowi. Niestety chłopak nie chciał z nami współpracowac. Ja nie mam aparatu, tylko tableta, wiec nie ukrywam, ze było cieżko, go uchwycić w fajnej pozycji. Misiulek jest kochany i tak bardzo wpatrzony w nasza Gabrysię. NIc dziwnego, że Misulek w Gabrysie wpatrzony:) Przeciez nasza Gabi to anioł nie człowiek:) Lepszej pani nie mógł sobie wybrać, spryciarz mały;) 2 Quote
Tola Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Jaki uśmiechnięty, zadowolony, jakby mówił - a mówiłem, że tutaj wrócę 1 Quote
AgusiaP Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Śmiałyśmy sie z Gabrysia, ze on nie chce pozować, bo wie po co robimy mu te zdjecia. Kochany z niego psiaczek. Quote
Gabi79 Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 Aguś, dzięki jeszcze raz za sesję Misiulka!!! To fakt, Misio miał w nosie robienie fotek, bo przecież on się nigdzie nie wybiera. Mały cwaniaczek!!! Ciocie Kochane, przepraszam, że tak mało piszę i tak chaotycznie, ciągle brakuje mi czasu. Jutro sprawdzę konto i uzupełnię rozliczenie. Wczoraj dotarła paka z puszkami. Dzisiaj zadzwonił do mnie TZ Toli - Jarek (bardzo sympatyczny!!!), aby zapytać, jaką karmę zamówić dla Misiaczka. Poprosiłam o suchą dla seniora. Bardzo serdecznie dziękuję!!! Misio to jest taki agencik, że hej. Na powitanie wyje, jak do księżyca. Na psiaki raczej nie zwraca uwagi. W mojej Kajuni jest zakochany. Muszę umówić termin do weta, bo ma zalecone USG w związku z podwyższonymi enzymami wątrobowymi. Quote
Gabi79 Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 6 godzin temu, Gusiaczek napisał: Misiaczku, w drodze do Ciebie są jakieś pieniążki od koleżanki, która zakochała się w Tobie :) Jesteś bardzo, bardzo podobny z jej Zorką, sunią też ze smutną schroniskowa przeszłością. Zostawiamy serdeczności :) Gusiaczku, podziękuj z całego serca koleżance. A może Pani by chciała braciszka dla Zorki? 1 Quote
Mysza2 Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Wrócił Misiaczek tam gdzie go chcą to i mordka zadowolona:) Ja mu się nie dziwię, że nigdzie od Ciebie Gabuniu nie chce się wybierać:):) Dziewczynki, jak nie wyłuskacie ze zdjęć za bardzo do ogłoszeń, to ja mogę w poniedziałek podjechać z aparatem. Quote
Gusiaczek Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 10 godzin temu, Gabi79 napisał: Gusiaczku, podziękuj z całego serca koleżance. A może Pani by chciała braciszka dla Zorki? Z przyjemnością podziękuję raz jeszcze :) Zorka jest bardzo specyficzna, krótko rzecz ujmując z poharataną psychiką :( nie zaakceptowałaby nowego domownika, niestety Quote
ona03 Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Gabrysiu :) poleci ode mnie dyszka stałej dla Misiulca :) Mój malutki senior od jakiegoś czasu jest na : Bosch Adult Mini Senior Karma Bosch Mini Senior zaspokaja potrzeby żywieniowe starszych psów małych ras (do 15 kg), od 7./8. roku życia, obniżona wartość energetyczna, bogata w minerały i pierwiastki śladowe malutkie groszki, fajnie się chrupie. 1 Quote
AgusiaP Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Gabrysia prosiła, żeby napisać, że dzisiaj idzie z Misiuniem na badanie moczu i USG. Quote
Poker Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Ja też daję Gidze tę samą karmę.Je różnie ,ale ona ogólnie jest niejadkiem. Oby wyniki badań Misia były dobre. Quote
Gabi79 Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 19 godzin temu, Mysza2 napisał: Wrócił Misiaczek tam gdzie go chcą to i mordka zadowolona:) Ja mu się nie dziwię, że nigdzie od Ciebie Gabuniu nie chce się wybierać:):) Dziewczynki, jak nie wyłuskacie ze zdjęć za bardzo do ogłoszeń, to ja mogę w poniedziałek podjechać z aparatem. Dzięki Ekuniu,n ale ja myślę, że zdjęcia są ok. Jak ktoś ma się zakochać, to i tak się zakocha. 10 godzin temu, Gusiaczek napisał: Z przyjemnością podziękuję raz jeszcze :) Zorka jest bardzo specyficzna, krótko rzecz ujmując z poharataną psychiką :( nie zaakceptowałaby nowego domownika, niestety Mówi się trudno. Przesyłam dla Zorki mnóstwo głasków, a dla jej Pani moc serdecznych pozdrowień!!! 8 godzin temu, ona03 napisał: Gabrysiu :) poleci ode mnie dyszka stałej dla Misiulca :) Mój malutki senior od jakiegoś czasu jest na : Bosch Adult Mini Senior Karma Bosch Mini Senior zaspokaja potrzeby żywieniowe starszych psów małych ras (do 15 kg), od 7./8. roku życia, obniżona wartość energetyczna, bogata w minerały i pierwiastki śladowe malutkie groszki, fajnie się chrupie. Dziękuję Iwonko za podpowiedź. Moje psiaki jedzą Royala, też są to malutkie groszki, a jaką dostanie Misio od Fundacji tego nie wiem. 5 godzin temu, AgusiaP napisał: Gabrysia prosiła, żeby napisać, że dzisiaj idzie z Misiuniem na badanie moczu i USG. Dzięki Aguś!!! 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: Misiańku trzymamy kciuki za dobre wyniki USG nie wykazało nic niepokojącego. Wszystko ok. Misio ma stan zapalny dróg moczowych. Dostał 3 leki w zastrzyku i antybiotyk w tabletkach na weekend. W poniedziałek mamy przyjść do kontroli Pan doktor obawiał się, że nie poradzimy sobie bez pomocy osoby trzeciej przy USG, mylił się. Misiulek leżał grzecznie na pleckach od czasu do czasu liżąc mnie po twarzy. Quote
Mysza2 Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 to super, że nic poważniejszego nie wyszło:) 1 Quote
Jolanta08 Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Kochane Misiątko,Gabi jak on Ci bezgranicznie ufa 1 Quote
Gabi79 Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 Dnia 25.06.2016 o 13:13, Jolanta08 napisał: Kochane Misiątko,Gabi jak on Ci bezgranicznie ufa Misiu jest kochany i rozczulający!!! Przez ten upał nie mam nawet weny, by jakiś fajny tekst napisać. Na konto Misiulka wpłynęły wpłaty od: kiyoshi 20,- Pani Joanny z Warszawy (wydedukowałam, że to koleżanka Gusiaczek) 50,- Bardzo serdecznie dziękuję. Koszt wczorajszych badań i wizyty u weta 141,99 Quote
Gusiaczek Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Ogromnie się cieszę, że u Misiulka nie ma nic niepokojącego, stan zapalny szybciutko minie. Kochany Misiaczek, zakochany w Gabi :) Serdeczności zostawiam :) 1 Quote
Gabi79 Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 15 godzin temu, Gusiaczek napisał: Ogromnie się cieszę, że u Misiulka nie ma nic niepokojącego, stan zapalny szybciutko minie. Kochany Misiaczek, zakochany w Gabi :) Serdeczności zostawiam :) Bardzo dziękujemy Gusiaczku za serdeczności!!! Teraz wychodzę, ale wieczorem postaram się napisać tekst dla Misiulka i wybrać zdjęcia do ogłoszeń. Marzy mi się dla niego taki domek, jakie mają moje wcześniejsze tymczasy, czyli najlepszy na świecie!!! 2 Quote
Mysza2 Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Misiulka poznałam dzisiaj osobiście, buziaki dostałam za friko:):) (no coś tam głaskałam wcześniej, to może za to:)) Kochana przyjazna psinka, trzymam kciuki za najlepszy na świecie DS :) 1 Quote
Gusiaczek Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 O 26.06.2016 o 10:39, Gabi79 napisał: Marzy mi się dla niego taki domek, jakie mają moje wcześniejsze tymczasy, czyli najlepszy na świecie!!! I taki czeka, tylko jeszcze o tym, nie wie ;) Quote
Gabi79 Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 Dnia 27.06.2016 o 13:12, Gusiaczek napisał: I taki czeka, tylko jeszcze o tym, nie wie ;) Nie wie, bo nawet jeszcze tekstu nie napisałam. Byliśmy dzisiaj u weta na kontroli. Misiaczek dostał przedłużenie antybiotyku do piątku (dzisiaj w zastrzyku) Zapraszam na bazarek wyprzedażowy, wszystko po 3,- 1/3 utargu dla Misiunia 0 Cytuj Edytuj Quote
Alaskan malamutte Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 O 20.06.2016 o 16:51, Alaskan malamutte napisał: Gabi, od mojego syna Pawła poleci grosik na Misia. Gabi, ja nadal nie mam konta do wpłaty!!! A Paweł pyta..... Quote
kiyoshi Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Gabrysiu zagladam do Misia i bardzo jestem ciekawa co u Was slychac? Quote
Recommended Posts