Tola Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Sandi jest piękna sunieczką, b. przyjazną, więc ze znalezieniem domu nie powinno być problemu. Jeszcze tylko rana musi się zagoić, sunia doszlifuje chodzenie na smyczy i pora do własnego domu. Quote
Bogusik Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Serdecznie zapraszam do gotowego już bazarku dla Sandi i Pufi http://www.dogomania.com/forum/topic/336090-mix-domowych-różności-bazarek-dla-sandi-i-pufi-do-090716/ Quote
Anula Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 Bardzo dziękuję Poker za bazarek.Potwierdzam,że wpłynęła 21.06.16 kwota 58,00zł. Jeszcze raz bardzo dziękujemy. Quote
szafirka Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Sandi ma się już dobrze. Rana się zagoiła, więc będę umawiać się jutro na szczepienie. Chodzenie na smyczy wychodzi nam raz lepiej, raz gorzej, zależy od dnia. Zapłacę za ostatni antybiotyk i wystawię fakturę za leczenie na fundację. Quote
Bogusik Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 O 28.06.2016 o 19:58, szafirka napisał: Sandi ma się już dobrze. Rana się zagoiła, więc będę umawiać się jutro na szczepienie. Chodzenie na smyczy wychodzi nam raz lepiej, raz gorzej, zależy od dnia. Zapłacę za ostatni antybiotyk i wystawię fakturę za leczenie na fundację. To super,że rana się zagoiła :) Haniu,a jak wygląda waga u Sandi? Quote
Alaskan malamutte Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Anula, czy są zapytania o Sandi? Dzisiaj zadzwoniła do mnie przyjaciółka,której siostra szuka suczki do adopcji. Dziewczyna z mężem i dzieckiem mieszka w Katowicach w dość dużym mieszkaniu (140 m, w starej kamienicy na 1 piętrze) Córeczka ma ponad 4 latka Podesłałam jej zdjęcia Sandi. Czekam na odpowiedź. 1 Quote
Bogusik Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Anula, czy są zapytania o Sandi? Dzisiaj zadzwoniła do mnie przyjaciółka,której siostra szuka suczki do adopcji. Dziewczyna z mężem i dzieckiem mieszka w Katowicach w dość dużym mieszkaniu (140 m, w starej kamienicy na 1 piętrze) Córeczka ma ponad 4 latka Podesłałam jej zdjęcia Sandi. Czekam na odpowiedź. Odpowiem za Anulę-nie ma zapytań na maila,więc bardzo dziękujemy za podesłanie Sandi :) Hania mało wchodzi na dogo i też nie wiele wiemy,czy są jakieś telefony w sprawie adopcji.Ponieważ jestem w Polsce to chcemy z Anulą odwiedzić "naszych" podopiecznych w hoteliku i jutro będę dzwonić do Hani aby ustalić termin wizyty. Quote
Alaskan malamutte Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 3 minuty temu, Bogusik napisał: Odpowiem za Anulę-nie ma zapytań na maila,więc bardzo dziękujemy za podesłanie Sandi :) Zobaczymy co z tego wyniknie. Jeśli tylko coś "zaiskrzy" wtedy przekażę dane do kontaktu z Karoliną. 1 Quote
Bogusik Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Zobaczymy co z tego wyniknie. Jeśli tylko coś "zaiskrzy" wtedy przekażę dane do kontaktu z Karoliną. Jeszcze raz bardzo dziękuję :) Quote
szafirka Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Zawsze piszę jeżeli jest jakiekolwiek zapytanie. Pójdę w przyszłym tyg. z Sandi na szczepienie, to ją zważę. Karma dla Sandi już się skończyła, więc je tą, którą jedzą wszystkie psiaki. Quote
Anula Posted July 3, 2016 Author Posted July 3, 2016 O 1.07.2016 o 18:36, szafirka napisał: Zawsze piszę jeżeli jest jakiekolwiek zapytanie. Pójdę w przyszłym tyg. z Sandi na szczepienie, to ją zważę. Karma dla Sandi już się skończyła, więc je tą, którą jedzą wszystkie psiaki. Dziś karma wysokoenergetyczna Koebers Energie Hochleistung 6kg została zamówiona,powinna dotrzeć na początku tygodnia.Koszt z przesyłką 126,00zł.Ujęłam kwotę w poście rozliczeniowym. Za hotelikowanie Sandi za lipiec zapłaci Fundacja ZEA. Bogusik pomyliła się,nie ogłaszamy Sandi,ponieważ jeszcze wymagała leczenia i nie wiadoma jest waga Sandi.Nie mogło być zapytań odnośnie ogłoszeń,ponieważ ich nie ma.Ogłaszane są Pufi i Abi. Przyszła deklaracja stała za lipiec od dorcia2.ŚLICZNIE DZIĘKUJEMY. Quote
Anula Posted July 5, 2016 Author Posted July 5, 2016 Dziś odkryłam,że wpłynęła wpłata-niespodzianka 20,00zł dla Sandi od Agniesiulka K.Ślicznie dziękujemy. Quote
szafirka Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Sandi została dzisiaj zaszczepiona przeciwko chorobom zakaźnym. Po ranie prawie już nie ma śladu. Nasza ślicznotka waży 9,7 kg, chyba troszkę przytyła, bo już inaczej się ją głaszcze. Sandi biega długimi susami, niczym chart, może ma taką budowę i zawsze będzie szczuplutka. O wiele chętniej je, jeśli suchą ma wymieszaną z mokrą karmą, więc takie porcje dostaje. Quote
Anula Posted July 7, 2016 Author Posted July 7, 2016 Byłam odwiedzić z Bogusik psiaczki.Sandi jest sunią filigranową,na zdjęciach wydaje się o wiele większa.Jeszcze powinna przytyć.Ma fajny charakter,prawie cały czas leżała przy naszych nogach.W moich oczach to jest ułożoną,spokojną damą.Musimy przymierzyć się do ogłoszeń.Może ktoś pomoże i ułoży tekst dla naszej ślicznej damy. Mamy tytuł do ogłoszeń - Sandi-delikatna i pełna gracji suczka szuka domu. Tytuł bardzo pasuje do Sandi. Quote
Poker Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Same fajne psy u Szafirki. A może faktycznie ja zaproponować ludziom , do których nie pojechała Abi? Myślałam ,że ona jest dużo większa. Kilka zdjęć jest bardzo fajnych do ogłoszeń. Quote
Anula Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 O 7.07.2016 o 00:16, Poker napisał: Same fajne psy u Szafirki. A może faktycznie ja zaproponować ludziom , do których nie pojechała Abi? Myślałam ,że ona jest dużo większa. Kilka zdjęć jest bardzo fajnych do ogłoszeń. Hania pisała,że Sandi nie przepada za szaleństwem i zabawami,uwielbia kanapę,na której może się wylegiwać z Państwo raczej chcą psiaka lubiącego aportowanie.No nie wiem. Taki tekst ułożyłam,proszę o korektą. Sandi-delikatna i pełna gracji suczka szuka domu. Sandi to młodziutka 2 letnia o przepięknej aksamitnej sierści,drobnej budowie ciała suczka.Można powiedzieć,że należy do psiej arystokracji,jest pełna wdzięku i gracji.Sandi jest bardzo przyjazna,radosna,zgadza się ze zwierzętami.Kocha człowieka ponad wszystko i chce być w kręgu zainteresowania.Nie przeszkadza jej towarzystwo dziecka ale nie jest wielbicielką szaleństw i zabaw.Ładnie znosi jazdę w samochodzie,zachowuje czystość w domu.Chodzenie na smyczy nie do końca jest dopracowane,wymaga jeszcze nauki.Sandi przebywa w Hotelu dla Zwierząt w Nowej Soli(woj.lubuskie).W kłębie ma 40cm,waży 9,7kg.Jest wysterylizowana,posiada czip i pełny pakiet szczepień. Kto zaadoptuje Sandi ten będzie miał najwierniejszego przyjaciela w postaci Sandi-psiej arystokratki. kontakt: Hania OLX wyróżnione i wykupione na 7 dni.W miejsce Pufcia wstawiłam Sandi. http://olx.pl/oferta/2-letnia-sandi-delikatna-i-pelna-gracji-suczka-szuka-domu-CID103-IDgbZTL.html Jeszcze muszę poprosić naszą Kochaną Havankę o zrobienie Sandi ogłoszeń na innych portalach. Quote
dorcia2 Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 cudna sunieczka , czasu brak ale śledzę i kciuki trzymam za domek dla królewny Quote
Anula Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 Haniu,bardzo proszę napisz mi ile jestem winna za Sandi,chodzi o rozliczenie.Tola mi napisała,że Fundacja ZEA pokryje fakturę opiewającą na kwotę 50,00zł za weta i 100,00zł dopłaci do opłaty za Hotel.Bardzo proszę rozwikłaj sprawę a ja resztę przeleję.Chodzi o lipiec. Quote
Recommended Posts