Anula Posted December 26, 2018 Author Posted December 26, 2018 Tak,domek marzenie i Sindi szczęśliwa. 1 Quote
Bogusik Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 U Sindi wszystko dobrze :) Jest kochaną,inteligentną i pełną energii sunią.Zaliczyła salon fryzjerski i bielutka jak śnieg! :) 1 1 Quote
kiyoshi Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Przed chwilą, Bogusik napisał: U Sindi wszystko dobrze :) Jest kochaną,inteligentną i pełną energii sunią.Zaliczyła salon fryzjerski i bielutka jak śnieg! :) Fanstastyczna biel! Chyba Sindulcia troszke przytyla Quote
Jolanta08 Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Sindi wygląda olśniewająco i widać że jest szczęśliwa Quote
b-b Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Albo zdjęcie przekłamuje albo Sindi zrobiło się więcej :) Quote
Anula Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 Już na wcześniejszym zdjęciu wydawało mi się,że Sindy przytyła.Teraz jeżeli zdjęcie nie przekłamuje to Sindi wygląda jak armata.Potrzebna jakaś koniecznie karma light. Quote
Bogusik Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Myślę,że zdjęcie trochę przekłamuje, ale chudzielcem na pewno nie jest.Tak właściwie to niemalże u wszystkich byłych pod naszą opieką psiaków widać nadwagę.Na pewno zima i w sumie do niedawna okropna pogoda z deszczami i wichurami,ograniczyły spacery i ruch.To niestety sprzyja nadwadze i zwierzakom i ludziom.... Quote
b-b Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Niestety w większości jest tak ,że jedzeniem a raczej ponadprogramowym dokarmianiem smakołykami ludzie chcą wynagrodzić zły okres w życiu zwierzaczków. Niestety nie myślą o tym , że robią im krzywdę. może jakoś delikatnie zapytać czy to wina ujęcia czy też sunia ma ponadplanowe kilogramy. Uzmysłowić państwu ,ze to źle dla jej stawów, ze zaczną się kłopoty...Jakoś tak delikatnie pouczyć ich troszkę:) Quote
Bogusik Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Zapytałam p.Cezarego czy Sindi czasem nie przytyła i otrzymałam taką odpowiedź: Nie , zdjęcie robiłem po kąpieli i po prostu jest bardzo puszysta, a waży o 900 gram mniej niż jak ją ważyłem przy czyszczeniu zębów. Quote
Anula Posted March 23, 2019 Author Posted March 23, 2019 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Zapytałam p.Cezarego czy Sindi czasem nie przytyła i otrzymałam taką odpowiedź: Nie , zdjęcie robiłem po kąpieli i po prostu jest bardzo puszysta, a waży o 900 gram mniej niż jak ją ważyłem przy czyszczeniu zębów. To jednak zdjęcia przekłamują.Super wiadomość.A Sindi ma wspaniały dom.jest zadbana i kochana.Cudnie jest oglądać zdjęcia tak zadbanego pieska.Bardzo cieszy także kontakt. Quote
b-b Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Czyli futerko jej zrobiło nas w konia ;) Dobrze,że dziewczyna ma mądrych opiekunów :) Quote
Bogusik Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Pan Cezary wraz z Sindi serdecznie pozdrawiają :) 2 1 Quote
Nesiowata Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 28 minut temu, Bogusik napisał: Pan Cezary wraz z Sindi serdecznie pozdrawiają :) Kolejny roześmiany pyszczek. 1 1 Quote
kiyoshi Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Sliczna Sindi, ciesze się z każdej wieści z tego domu- intuicja mnie nie zawiodła, że to będzie dobry dom :) 2 Quote
b-b Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 3 godziny temu, Bogusik napisał: Pan Cezary wraz z Sindi serdecznie pozdrawiają :) Jak zawsze serduszka wybyły kiedy by się przydały. Wspaniale maleńka wygląda:) 1 Quote
Bogusik Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Sindi wraz ze swoją rodziną serdecznie pozdrawiają :) 3 Quote
Recommended Posts