Bogusik Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Godzinę temu, auraa napisał: To nie paczka tylko PAKA! A psiaczek jest przesłodki :) Masz rację,że z Pufcia jest taki słodziak :) Jeżeli chodzi o PAKĘ to, kocyki,ręczniki i legowiska są po mojej Julce,która w marcu odeszła za TM [*] Wiem,że ona też by chciała aby były dobrze spożytkowane,a ja wiem,że tak będzie :) Quote
szafirka Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Bogusiu to rzeczywiście mega paka, już dzisiaj w imieniu swoim i psiaków dziękuję :) Quote
szafirka Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Pufcio na początku tygodnia został odrobaczony, we wtorek zostanie zaszczepiony. Jest to szalony psiak, który bawiłby się, biegał, szalał z psiakami i człowiekiem. Jest mały, bo w kłębie ma ok 33 cm, a wszędzie go pełno :) Mojej małej córce bardzo podoba się jego temperament, a i on ją polubił od razu. 2 Quote
Anula Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 Co u Pufiątka słychać? Jaki jest stan zdrowotny Pufi? Ile waży? Pytam się,ponieważ trzeba będzie przymierzyć się do ogłoszeń Pufi i Sandi. Quote
szafirka Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Pufi był u weta we wtorek, został zaszczepiony. Jest zdrowy, waży 8,8 kg. Zachowywał się grzecznie. Zapłaciłam 42 zł., jutro wkleję potwierdzenie. Quote
Anula Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 8 godzin temu, Poker napisał: Na czyje konto mam wpłacić dochód z bazarku ? Poker bardzo dziękuję za pomoc,za bazarek.Na moje konto,ja jestem skarbnikiem Sandi i Pufiątka. Quote
Anula Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Na 1 stronie skopiowałam wiadomości o Pufim,jego zachowanie itd. Czy taki tekst może być: Pufi około 3-letni,mały,kudłaty,wesoły piesek szuka domu. Pufi to około 3-letni piesek,który przebywa w Hotelu dla Zwierząt w Nowej Soli(woj.lubuskie).Dał się poznać z bardzo dobrej strony.Jest to psiak szalenie radosny,wesoły,przyjazny,potrzebujący bliskiego kontaktu z człowiekiem.Ceni sobie człowieka ponad wszystko.i zabawę z nim.Pufi należy do psów miłych,łagodnych,bezproblemowych.Lubi towarzystwo dzieci a także zwierząt.Zachowuje czystość w domu,spokojnie zachowuje się podczas jazdy samochodem,ładnie chodzi na smyczy,ma w kłębie ma 33cm i waży 8,8kg.Pufi jest wykastrowany,posiada książeczkę,czip oraz pełny pakiet szczepień. Podaruj Pufi dom a zyskasz najwierniejszego przyjaciela,który w Twoje życie wprowadzi wiele radości i uśmiechu na twarzy. Quote
Anula Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Haniu,napisałam w tekście,że Pufi ma około 2 lat,chyba źle.Bardzo proszę zaglądnij do książeczki i skoryguj jeżeli jest nie tak. Quote
Bogusik Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Ja troszeczkę poprawiłam ale weny twórczej to ja nie mam.Może ktoś pomoże i coś jeszcze dotworzy... Pufi - śliczny mały kudłaty piesek, szuka domu. Pufi to ok.2 letni piesek,który przebywa w Hotelu dla Zwierząt w Nowej Soli /woj.Lubuskie/.Pufi dał się poznać z jak najlepszej strony.Jest radosnym,pełnym życia pieskiem,potrzebującym kontaktu z człowiekiem.Uwielbia zabawy z dziećmi i towarzystwo innych zwierząt.Jest sympatycznym,łagodnym i bezproblemowym pieskiem.Zachowuje czystość w domu,ładnie chodzi na smyczy,jak również dobrze znosi jazdę samochodem. Pufi waży ok.9kg,w kłębie ma 33cm.Jest wykastrowany,posiada czip i pełen pakiet szczepień. Podaruj Pufi...... Quote
Poker Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 To ja jeszcze dorzucę 3 grosze Pufi - mały, kudłaty piesek, szuka domu. Pufi to ok.2 letni piesek,który przebywa w Hotelu dla Zwierząt w Nowej Soli /woj.Lubuskie/. Dał się poznać z jak najlepszej strony - est radosnym,pełnym życia pieskiem potrzebującym kontaktu z człowiekiem.Uwielbia zabawy z dziećmi i towarzystwo innych zwierząt.Jest sympatyczny,łagodny i bezproblemowy. Zachowuje czystość w domu,ładnie chodzi na smyczy jak również dobrze znosi jazdę samochodem. Pufi waży ok.9kg,w kłębie ma 33 cm. Jest wykastrowany,posiada czip i pełny pakiet szczepień. Moje 3 grosze nie były wielkie. Trochę powyrzucałam "pieska" i przecinki Quote
Bogusik Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 34 minut temu, Poker napisał: To ja jeszcze dorzucę 3 grosze Pufi - mały, kudłaty piesek, szuka domu. Pufi to ok.2 letni piesek,który przebywa w Hotelu dla Zwierząt w Nowej Soli /woj.Lubuskie/. Dał się poznać z jak najlepszej strony - est radosnym,pełnym życia pieskiem potrzebującym kontaktu z człowiekiem.Uwielbia zabawy z dziećmi i towarzystwo innych zwierząt.Jest sympatyczny,łagodny i bezproblemowy. Zachowuje czystość w domu,ładnie chodzi na smyczy jak również dobrze znosi jazdę samochodem. Pufi waży ok.9kg,w kłębie ma 33 cm. Jest wykastrowany,posiada czip i pełny pakiet szczepień. Moje 3 grosze nie były wielkie. Trochę powyrzucałam "pieska" i przecinki Dzięki Poker :) Quote
Bogusik Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 1 minutę temu, Poker napisał: Zjadłam jedno J Nawet się do tego nie odniosłam bo to tylko literówka.Gdyby moja interpunkcja mogła tak wyglądać, to było by super!Dużo jednak zapomniałam.... Jeszcze raz dziękuję za Twoje 3 grosze... :) Quote
Tola Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Zaglądam do malucha -nowy domek na pewno odezwie się bardzo szybko! Quote
Anula Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 OLX na Wrocław,nie mogłam wyróżnić,ponieważ w moim Banku przerwa trwa konserwacyjna. Poproszę Havankę o szersze ogłoszenia na innych portalach. http://olx.pl/oferta/pufi-maly-kudlaty-piesek-szuka-domu-CID103-IDgbZTL.html Quote
Havanka Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 1 godzinę temu, Anula napisał: OLX na Wrocław,nie mogłam wyróżnić,ponieważ w moim Banku przerwa trwa konserwacyjna. Poproszę Havankę o szersze ogłoszenia na innych portalach. http://olx.pl/oferta/pufi-maly-kudlaty-piesek-szuka-domu-CID103-IDgbZTL.html Anula, zrobię Pufiemu swój pakiecik, ale jutro. Dziś już nie dam rady. Quote
Anula Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 Teraz, Havanka napisał: Anula, zrobię Pufiemu swój pakiecik, ale jutro. Dziś już nie dam rady. Eluś Kochana,dziękuję,dziękuję,dziękuję. Quote
szafirka Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Doszła paczka od Bogusik - psiaki przekazują tysiące mokrych całusów :) W załączeniu rachunki za spa (na pół z Sandi), oraz za wizytę u weta. Quote
Anula Posted June 20, 2016 Author Posted June 20, 2016 Pieniążki przelane za fryzjera i Lecznicę - 102,00zł Quote
teresaa118 Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Stala na lipiec w drodze, oby to byl ostatni miesiac bez wlasnych "ludzikow" Quote
Recommended Posts