Anula Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 8 godzin temu, teresaa118 napisał: Stala na maj i czerwiec w drodze Dziękuję,potwierdzam pieniążki dotarły.Bardzo dziękuję.To jest duża pomoc. Transport kosztował 870,00zł,został podzielony na dwa psiaki po 435,00zł.Hotelik za VI opłacony a także transport.Rozliczenie w 2 poście. Ciekawe jak tam maluszek po SPA i ogólnie? Quote
szafirka Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Pufi rzeczywiście jest mniej zestresowany niż Sandi, bez problemu wychodzimy z domu i potem za mną do niego wraca. Gdy włożyłam go do samochodu, położył się jakby jeździł nim od zawsze. Drogę z samochodu do fryzjera przeszedł też w miarę spokojnie, chociaż rozglądał się czujnie i nasłuchiwał. U fryzjera grzecznie poddał się wszelkim działaniom, aczkolwiek kąpiel nie jest mu znana, albo nie przepada za nią. Jutro będą zdjątka. Wczoraj był tak zmęczony, że zjadł niewiele, głównie pił wodę, dzisiaj zjadł chętniej swoją porcję. Pieski u nas w hoteliku dostają karmę 2 razy dziennie. Quote
Anula Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 Dzięki Haniu za wiadomości.Fajnie,że maluszek jest miły do ludzi do otoczenia,nie jest raczej problematycznym psiakiem. Jeżeli chodzi o karmienie psiaków to jest podkreślane na Forach,że pomimo określonej dawki na opakowaniu zależnie od wagi psa, trzeba dawkę określać indywidualnie dla każdego psa,nie można całkowicie opierać się na przyjętych dawkach.Chodzi mi po głowie,że psiaki,które przyjeżdżają ze Schronisk powinny otrzymywać większą dawkę oczywiście jeżeli chętnie zjadają ją.W schronach nie jest podawane luksusowe jedzenie,sama widziałam,makabra,namieszane nie wiadomo co i jeszcze aby było więcej jest to rozrobiona breja czarna. Quote
Poker Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 2 godziny temu, Tola napisał: U nas dodają jeszcze śrutę zbożową :( Dlatego niektóre psy są w schronach zatuczone jak był nasz Dolar. Zapraszam na bazarek Quote
szafirka Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Pufi już dzisiaj jest wyluzowany, jakby był z nami od zawsze :) Dzisiaj poznał się z innymi psiakami z naszego hoteliku i było bardzo wesoło. Sesja nie wyszła idealna, ponieważ szary dzień jest u nas, a na koniec się rozpadało :/ Myślę jednak, że da się coś wybrać. Quote
Havanka Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Patrząc na Pufiego, pomyślałam sobie, że można by przyjmowac zakłady o to, kiedy maluszek znajdzie dom. Obstawiłabym opcję, ze najpóźniej tydzień po emisji ogłoszenia na OLX. Nie wiem, czy ktoś nie chciałby mieć takiego skrzata w swoim domu. Quote
Bogusik Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Haniu,bardzo dziękujemy za sliczne zdjęcia :) Pufcio wreszcie wolny i radosny. Skrzacik nasz kochany :) Quote
Poker Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 cudny, cudny, cudny. Zdjęcia rewelacyjne.Na pewno nadają się do ogłoszeń. Quote
Gusiaczek Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Pufiątko, tylko patrzeć jak skradniesz komuś serce na zawsze ! :) Quote
teresaa118 Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 ja tez mysle, ze szybko znajdzie swojego czlowieka, jest taki "papusny" i te sliczne, krzywe lapieta! Quote
Gusiaczek Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 1 minutę temu, teresaa118 napisał: jest taki "papusny" O! jak klawo widzieć, że to określenie, które uwielbiam, jest jeszcze "czynne" :) Quote
Anula Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 Zdjęcia bardzo fajne a nasz Pufi to taki cukiereczek.W nowym domu powinien być maskotką do kochania,miziania i przytulania. Bardzo się cieszę,że jest wolnym psiakiem,nie za kratami jak pokazany jest na pierwszej stronie wątku.Jak to dobrze,że Tola pokazała go światu. Quote
Tola Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Zdjęcia piękne, Pufiatko wygląda na nich rewelacyjne. Hania nie nacieszy się długo maluchem ;) Quote
Anula Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Dziś wysłałam do Hoteliku dla Pufcia czerwoną węższą od pozostałych obróżkę powinna być dobra.Na zdjęciu pierwsza z lewej strony.Jutro powinny dotrzeć obróżki. Quote
Gusiaczek Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Witaj Pufiątko, pięknie będziesz się prezentował w czerwieni :) Quote
szafirka Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Pufi jest ruchliwy, radosny, uwielbia zabawy, wszędzie go pełno. Daje dużo radości. Quote
Gusiaczek Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 O 8.06.2016 o 12:10, szafirka napisał: Pufi jest ruchliwy, radosny, uwielbia zabawy, wszędzie go pełno. Daje dużo radości. Już można pozazdrościć temu, komu radość Pufiątka życie będzie umilać :) Quote
Bogusik Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Dzisiaj wysłałam paczkę do hoteliku z tym co widać na zdjęciu.Jest 1szt.szelek M i 2 szt.S a także 1 szt używanych S a także 2 smycze automatyczne.Powinny któreś z szelek pasować dla Pufcia.Jak paczka dotrze,to proszę Haniu o potwierdzenie :) Quote
auraa Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 To nie paczka tylko PAKA! A psiaczek jest przesłodki :) Quote
Recommended Posts