sota36 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jakby nie mógł zjechać na bok [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-462.gif[/IMG]:evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]wot! Skubany! Quote
Alicja Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='sota36']wot! Skubany![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:zeby tylko skubany :mad:...klupany jakiś ....i jeszcze dzwonił :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:zeby tylko skubany :mad:...klupany jakiś ....i jeszcze dzwonił :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]ło Matyldo - to mila frelka przezycie!!!!! Quote
Alicja Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='sota36']ło Matyldo - to mila frelka przezycie!!!!![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no.....ten potffór dzwonił jak farorz po kolendzie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue][B]:cool1: oświadczam że Chorzów nie jest przyjaznym miastem dla kierowców... jakieś wielkie żelazne potffory zasuwają po szynach środkem ulicy[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue][B]:cool1:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][COLOR=blue][B] krwiożercze bestie chciały mnie zdmuchnąć z powierzchni ziemi... normalnie musiałam sie rozpłakać.[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2][B][COLOR=blue]:placz:.. wzięłam ich na litoche :roll:[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]a ja dzisio głaskałam Gutosława :grins: jesooooooo:mdleje: ile łun ma futra :mdleje: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Joluś [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-345.gif[/IMG][/quote] PFIII NI MOSZ SIE CZTM KFFOLIC JO GUTOSŁAWA GLASKOM CO KFFILA :diabloti::diabloti::diabloti: Pocos jechała na Cohorzowff??? trza bylo na Halymba u nos takich gooopich potfforow ni ma :evil_lol::evil_lol: Boszeee jezdem padnieta ale przyszlam Ci sister pedziec ze CIE KOFFOM :loveu: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeeee Joluś......co tam u was?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeeee Joluś......co tam u was?:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ha! Pewno nie czytals i fot nie ogladalas - a u nas w week same nowosci!!!! Jabluszko ... kochom Cie...:) Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [CENTER][quote name='sota36']ha! Pewno nie czytals i fot nie ogladalas - a u nas w week same nowosci!!!! Jabluszko ... kochom Cie...:)[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jeszcze nie czytałam na razie wpadam szybciutko bo chce wszystkim zdążyć powiedziec cześć a poczytam po południu jak bede się nudzić w robocie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jo tyż[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Dobcia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Witanko:) Jaki ładny ten półbraciszek:loveu: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:....Joluś może napiszemy petycję o zlikwidowanie bimbajów .....i będziemy jeździć częściej :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 czescccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem czy wiesz ale lejeeeeeeee deszczzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jutro niespodziewajka dla GUTA ;-) Quote
sota36 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Witajcie Kochani - wlasnei wrocilam z pracy... ciezki dzien, ale jutro! Jutro bedzie super!!!!!! Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A so będzie jutro :razz::razz: witaneczko Joluś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]A so będzie jutro :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]witaneczko Joluś :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jutro bedzie HALYMBA CITY i lasos spaceros kudlatos :multi::multi: a potem zarciosz tajskajos testowatos na gosciawatos :eviltong::eviltong: Quote
sota36 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='zuzolandia']Jutro bedzie HALYMBA CITY i lasos spaceros kudlatos :multi::multi: a potem zarciosz tajskajos testowatos na gosciawatos :eviltong::eviltong:[/quote] ło matko - nie przyjadymy! Bop sie bojymy! Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='zuzolandia']Jutro bedzie HALYMBA CITY i lasos spaceros kudlatos :multi::multi: a potem zarciosz tajskajos testowatos na gosciawatos :eviltong::eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:bydziesz ich truła :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A Ty co.....jużeś o mnie total zapomniała co?:mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Witaj Gut!!! Witaj Jola!!!! Co tam u Was?? Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jolus nie pracuj tyle bo bedziesz miała garba:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Z pamietnika Pana Psa - baaaardzo zapracowanych Mójów ! Móje sa zabiegane - no coz... utrzymanie Pana Psa kosztuje:) - widzialy galy, co kupowaly! Ale wczoraj mieli wolne od zarabiania kasiory i zabrali mnie do Cioci! Cicoaia Ina jest KOCHANA!!!! Jak Ona mnie rozpiescza! Zawsze, ale to ZAWSZE ma jakies prezenta dla mnie. Wczoraj dostalem ...indora, czyli ptaka. [IMG]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/AAB33.jpg[/IMG] Fajny nie? No wiec sie do niego dobralem, o ile mi Fruzolinda pozwolila, bo juz widzialem jak lypie na ten prezent slipiami i mi go ...buchac chce! [IMG]http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_8009.jpg[/IMG] Otworzyc trza, co by tego celufanu nie pozrec! [IMG]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/AAB35.jpg[/IMG] A Fruzollinda pilnuje!!! Tylko okiem blyska, kiedy mi go podprowadzic! Kradziejka jedna! [IMG]http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_8038.jpg[/IMG] Pilnuje i zagryzam! Zagryzam i pilnuje! [IMG]http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_8030.jpg[/IMG] Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hahahahahahahaha ale zaje2biste fotostory:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Gutek nie daj się pilnuj swego:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts