JessieJJ Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Mam problem z 3,5 letnią suką jack russell terriera. Pół roku temu kulała na tylną łapę, miała zrobione prześwietlenie ale stawy książkowe , nic nie było widać. Dostała leki, niestety nie pamiętam jakie i nie mam możliwości sprawdzenia, bo jestem w pracy jeśli trzeba później dopiszę. Po nich przeszło. Teraz zaczęła kuleć na przednią łapę. Pojechaliśmy do innego weta w nadziei, że może coś znajdzie ale tak samo mówi, że wszystko książkowe. Tym razem dostała inne leki, niestety po podaniu nie przeszło, wczoraj dałam jej ostatnią tabletkę i nadal kuleje. Teraz zastanawiam się czy jechać z powrotem do tego samego lekarza czy szukać innego. Macie może jakiegoś polecić? Nie wiem nawet z jakiej dziedziny szukać weta czy ortopedę czy jakiegoś innego :( Quote
Nienor Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Tak trochę nie w temacie, ale muszę zapytać - jeśli poprzednio było dobrze to czemu teraz zmieniłaś weta? Quote
wet-CBDNA_pl Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Tutaj najlepiej będzie jeżeli wypowiedzą się Użytkownicy z miasta Łódź,oni powinni orientować się co do kompetentnego lekarza. W sumie trafnym pytaniem jest dlaczego zmieniliście sprawdzonego weterynarza,skoro wszystko było w porządku. Quote
Paweł963 Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Mogę polecić Wam weterynarza http://wetfranciszek.pl/ - jest naprawde swietny w swoim fachu. Właśnie do niego jezdzilem z psem pomimo odległości, bo żwietnie radził sobie z jego schorzeniami. Polecam bardzo. Quote
Recommended Posts