Anula Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Tak,oby z każdego domku takie wiadomości płynęły.To jest wspaniały psiak o cudnym charakterze.Pani Kasia wygrała,jest to strzał w dziesiątkę. Quote
Anula Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Pani Kasia przysłała zdjęcie Olinka-Kolesia a wraz z nim wiadomości. Tak spędzamy wieczory pomiędzy 22 a 23 (załącznik).. Koleś leży w swoim legowisku poddając się głaskaniu albo czesaniu. Siadam na podłodze obok legowiska a on wdzięcznie kładzie łepek na moich kolanach :) Zdobyliśmy już sporo wzajemnego zaufania i spuszczam go we właściwych miejscach ze smyczy, żeby mógł się wybiegać, co z resztą uwielbia. Wraca bez problemu na komendę. Ogólnie jest strasznie mądry i szybko się uczy. Dzieci na osiedlu są nim zachwycone i jak widzą Kolesia zawsze podchodzą go pogłaskać.. Raz tylko nam się zdarzył strasznie bojowy kot na terenach łąkowych i miało miejsce dość mocne spięcie, jednak nikt nie ucierpiał :) Od poniedziałku do piątku spędza 8 godzin roboczych z moją mamą. Po 16 idziemy już teraz nie na zwykły spacer a spacer z wybieganiem się. Drugi spacer w zależności od moich obowiązków mamy tak pomiędzy 19:30 a 21:00. Jak nie pada mamy ogródek do ok. 22:00 a potem wspomniane głaskanie :) Jedyny problem jaki mam, to że nie koniecznie toleruje się z naszym domowym kotem (który to od małego był wychowywany z psem). Mam więc prośbę o wskazówki jak można załagodzić lub rozwiązać ten problem. Pozdrawiam w imieniu swoim i dziękuję, że dzięki Waszej pracy mam TAKIEGO Kolesia :) 2 Quote
auraa Posted July 5, 2016 Author Posted July 5, 2016 co słychać u Kolesia ? Dogadują się jakoś z kotem? Na wszystko potrzeba czasu a i dużo zalezy od kota.. Quote
Bogusik Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 O 5.07.2016 o 07:29, auraa napisał: co słychać u Kolesia ? Dogadują się jakoś z kotem? Na wszystko potrzeba czasu a i dużo zalezy od kota.. Dzisiaj rozmawiałam z Kasią i u Kolesia wszystko super! :) Z kotem dogadują się już dobrze i być może za jakiś czas,nawet będą koło siebie leżeć.Koleś jest bardzo przywiązany do Kasi i co dziennie,jak wraca z pracy odstawia swój niesamowity taniec radości.Mama Kasi wyjeżdża na urlop i w przyszłym tygodniu Koleś będzie jeździł z Kasią do pracy,za zgodą Prezesa /szacun Panie Prezesie!/ W czwarte Kasia wzięła na próbę Kolesia do pracy i spisał się na medal!:) Oczywiście tak jak przypuszczałam,Koleś z legowiska powędrował do łóżka i śpią razem :) Zdjęcia mam obiecane i powinny być za kilka dni. Quote
Anula Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Czułam,że P.Kasia zmięknie,bo jak nie zmięknąć przy tak przemiłym,kochanym psiaku.Zresztą kochanego ciała nigdy jest za wiele.Czekam na zdjęcia. Quote
Anula Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Dziś otrzymałam zdjęcia Olinka/Kumpla od P.Kasi. Witam serdecznie, Obiecywałam, że prześlę Wam zdjęcia już dawno temu ale zawsze się jakoś nie składało. Ale mam kilka zdjęć, któ®e zrobiłam psiakowi jeszcze przed zimą J Niektóre nie są może za wyraźne ale ciężko go w ruchu uchwycić.. Koleś jest super i nie oddałabym go nikomu J.. Razem jest nam bardzo dobrze! Pozdrawiam Was gorąco! Kasia 1 Quote
elik Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Ale się super domek Chłopaczkowi trafił :) Powodzenia Kolego :) Quote
auraa Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 Oj jak się cieszę!!! Niewiele brakowało a siedziałby już w Radysach... Quote
Nadziejka Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Olinku serca raduja pozdrawiam ogromnie ciesze ogromnie Quote
Bogusik Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Super domek ma Koleś! Bardzo cieszę się,że są zdjęcia :) Quote
Recommended Posts