Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
18 minut temu, auraa napisał:

Czy juz wiadomo kiedy będzie wizyta?

Pani Mariola z Hanoweru jeszcze nie kontaktowała się z P.Mileną musimy spokojnie poczekać.Jest to osoba,która już przeprowadziła sporo wizyt a więc ma doświadczenie w tym temacie.

Posted

Otrzymałam wiadomość od p.Marioli,że dzwoniła ale Pani Milena nie odbierała.Wysłała smsa ze swoimi numerami telefonu do kontaktu.Trochę to skomplikowane ale najważniejsze,że działania podjęte :)

Posted

Domek wydaj się odpowiedni, myslę ze wizyta tylko to potwierdzi.

Bogusik - jesteś nieoceniona w tym osób do wizyt w Niemczech, bez Twojej pomocy tyle psiaków straciłoby szansę na dobry dom  :)!

Posted

Kochani,bardzo dziękuję za ciepłe słowa pod moim adresem.Ja z racji tego,że nie mieszkam w Polsce nie mogę pomagać w realu.Nie jeżdżę do schronów,nie pomagam zwierzakom z ulicy i nie jestem dt.To Wy działacie w realu i to Wam należą się słowa podziękowania za Wasze działania.Bez Was,ja jako "siła pomocowa" nie wiele mogłabym zrobić.Tak więc, staram się chociaż w jakiejś skromnej części dopomóc,tam gdzie Wy nie możecie i cieszę się,że tak współgrając ze sobą,możemy uratować kolejną bidę w potrzebie :)

Posted

Informacja od P.Mileny.

Przepraszam ale niestety muszę zrezygnować z adopcji Oli z ciężkich powodów osobistych . Może w przyszłości będę chciała adoptować jakiegoś pieska ale na razie nie będę w stanie się nim zajmować niestety . Choroba mojej córki się pogłębia i muszę się na niej skupić w pierwszej kolejności. Przepraszam bardzo. 

Posted

Tak,zdjęcie bardzo ładne.Wstawiłam do ogłoszenia.Teraz jedno OLX idzie na Opole zamiast Poznania.Będę tak przemieniać na inne województwa a Wrocław zostawiam ponieważ lokum Olusia jest blisko Wrocławia.Tak piękny psiak z fajnym charakterem jakoś nie może sobie poukładać życia.

Haniu dziękuję za fotkę Olinka.

Posted

Dziś przelałam pieniążki do Hoteliku za pobyt Olinka.Wykupiłam OLX x 2 na tydzień po 6,00zł.

Uzupełniłam deklaracje stałe za V od Bogusik i ode mnie.

Posted

Dobrze, że ta pani przynajmniej szczerze napisała, że nie może wziąć Olinka i się nim nie jest w stanie zaopiekować - nie każdy ma taką odwagę. Ale pojawi się na pewno osoba, która będzie mogła i będzie chciała Olinka zaprosić do rodziny :)

Posted

Cisza przed małą wiosenną burzą :) Byłam dzisiaj z Olim u weta, ponieważ zdarł sobie opuszek na palcu tylnej łapki. Ma założony opatrunek, musiałam założyć mu kołnierz. W poniedziałek idziemy na kontrolę. Dzisiaj Oli widział pierwszy raz sunię Karolcię, która przyjechała do nas kilka dni temu dzięki kiyoshi i warczał, szczekał na nią, ciągnął na smyczy. Rozwydrzył się kawaler.