Anula Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 18 minut temu, auraa napisał: Czy juz wiadomo kiedy będzie wizyta? Pani Mariola z Hanoweru jeszcze nie kontaktowała się z P.Mileną musimy spokojnie poczekać.Jest to osoba,która już przeprowadziła sporo wizyt a więc ma doświadczenie w tym temacie. Quote
Bogusik Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Otrzymałam wiadomość od p.Marioli,że dzwoniła ale Pani Milena nie odbierała.Wysłała smsa ze swoimi numerami telefonu do kontaktu.Trochę to skomplikowane ale najważniejsze,że działania podjęte :) Quote
Tola Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Domek wydaj się odpowiedni, myslę ze wizyta tylko to potwierdzi. Bogusik - jesteś nieoceniona w tym osób do wizyt w Niemczech, bez Twojej pomocy tyle psiaków straciłoby szansę na dobry dom :)! Quote
Bogusik Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Kochani,bardzo dziękuję za ciepłe słowa pod moim adresem.Ja z racji tego,że nie mieszkam w Polsce nie mogę pomagać w realu.Nie jeżdżę do schronów,nie pomagam zwierzakom z ulicy i nie jestem dt.To Wy działacie w realu i to Wam należą się słowa podziękowania za Wasze działania.Bez Was,ja jako "siła pomocowa" nie wiele mogłabym zrobić.Tak więc, staram się chociaż w jakiejś skromnej części dopomóc,tam gdzie Wy nie możecie i cieszę się,że tak współgrając ze sobą,możemy uratować kolejną bidę w potrzebie :) Quote
Bogusik Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Rozliczyłam bazarek i Olinkowi przypada 403,75zł.Dodaję od siebie do równego rachunku 1,25zł,co daje nam kwotę 405,00zł. http://www.dogomania.com/forum/topic/335330-zakończony-rozliczamdomowy-mix-różności-do-160416/?page=1 Quote
Anula Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 13 godzin temu, Bogusik napisał: Rozliczyłam bazarek i Olinkowi przypada 403,75zł.Dodaję od siebie do równego rachunku 1,25zł,co daje nam kwotę 405,00zł. http://www.dogomania.com/forum/topic/335330-zakończony-rozliczamdomowy-mix-różności-do-160416/?page=1 Dziękuję Bogusik bardzo za bazarek a także za nadpatę.Już uzupełniłam 13 post na pierwszej stronie. Quote
agat21 Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Z niecierpliwością czekam na informację o ewentualnym domu dla Olinka. Oby się mu poszczęściło biedakowi! Quote
Anula Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Informacja od P.Mileny. Przepraszam ale niestety muszę zrezygnować z adopcji Oli z ciężkich powodów osobistych . Może w przyszłości będę chciała adoptować jakiegoś pieska ale na razie nie będę w stanie się nim zajmować niestety . Choroba mojej córki się pogłębia i muszę się na niej skupić w pierwszej kolejności. Przepraszam bardzo. Quote
Gabi79 Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Ojej, a miało być tak pięknie. Czekamy na TEN JEDEN JEDYNY NAJLEPSZY dom dla Olinka!!! Quote
konfirm31 Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Niestety,tak bywa. No, to nadal czekamy na domek dla Olisia. Quote
auraa Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 Szkoda ale tak niestety bywa, dlatego zaczynam sie cieszyć dopiero po adopcji.... Quote
szafirka Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Szkoda, e domek zrezygnował. Oliś ma się dobrze, cieszy się każdą porcją głasków :) 1 Quote
auraa Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 Piękne zdjęcie! Powinny przyjść pieniążki dla Olinka od p. Zosi. Jeśli dojdą, proszę o potwierdzenie. Quote
Anula Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Tak,zdjęcie bardzo ładne.Wstawiłam do ogłoszenia.Teraz jedno OLX idzie na Opole zamiast Poznania.Będę tak przemieniać na inne województwa a Wrocław zostawiam ponieważ lokum Olusia jest blisko Wrocławia.Tak piękny psiak z fajnym charakterem jakoś nie może sobie poukładać życia. Haniu dziękuję za fotkę Olinka. Quote
Anula Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Dziś przelałam pieniążki do Hoteliku za pobyt Olinka.Wykupiłam OLX x 2 na tydzień po 6,00zł. Uzupełniłam deklaracje stałe za V od Bogusik i ode mnie. Quote
agat21 Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Dobrze, że ta pani przynajmniej szczerze napisała, że nie może wziąć Olinka i się nim nie jest w stanie zaopiekować - nie każdy ma taką odwagę. Ale pojawi się na pewno osoba, która będzie mogła i będzie chciała Olinka zaprosić do rodziny :) Quote
szafirka Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Cisza przed małą wiosenną burzą :) Byłam dzisiaj z Olim u weta, ponieważ zdarł sobie opuszek na palcu tylnej łapki. Ma założony opatrunek, musiałam założyć mu kołnierz. W poniedziałek idziemy na kontrolę. Dzisiaj Oli widział pierwszy raz sunię Karolcię, która przyjechała do nas kilka dni temu dzięki kiyoshi i warczał, szczekał na nią, ciągnął na smyczy. Rozwydrzył się kawaler. Quote
auraa Posted May 4, 2016 Author Posted May 4, 2016 No rzeczywiście! U Gajowej całe dnie spędzał z sunią z sąsiedniego boksu :) Quote
Recommended Posts