Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpłaty dla Olinka

P.Zosia -100zł u gajowej

Bogusik- 40zl

Anula-20zł

konfirm31- 50zł

Krysia - 50zł

Teresa118-11.03. -60zł

Mazowszanka13-11.03. - 161zł

razem 481zł

Wydatki

20zł - odkleszczenie

40zł- wizyta u lekarza

hotel-130zł

razem 190zł

Razem-291zł stan na 15.03 2016

Anula, podaj na PW nr konta, to przeleję tą kwotę.

Wszystkim cioteczkom bardzo dziękuję i proszę o dalszą pomoc, bo chłopak jej potrzebuje !

Posted

Coś Hania nie zagląda na Dogo,nie wiem dlaczego.

Nadeszły pieniążki w kwocie 295,00zł od auraa.Bardzo dziękujemy.Wpiszę w deklaracje jednorazowe.

auraa czy możesz umieścić wiadomość w pierwszym poście,że rozliczenie wpływów i wydatków znajduje się w 13 poście na 1 stronie?

Posted

dobrze, zaraz to zrobię. Czekam na informację o psiaku. jeśli nie będzie wieści to zainteresowanie olinkiem spadnie..

Posted

Poniewaz gajowa nie pisała bo nie ma czasu a nowe dogo jej nie polubiło( i wzajemnie) byłam z nią w stałym kontakcie telefonicznym, zeby przekazywać wieści o Olinku. Może trzeba zadzwonić do szafirki.?

Posted

Poprosiłam Hanię aby weszła na wątek i napisała co u Oli słychać.

I jeszcze Haniu poproszę o zdjęcia kanapowe Oli,tak bardzo są potrzebne do ogłoszeń.Bym podmieniła kilka.

Posted

Oli nie nadwyręża u nas swojego głosu :) szczeka tylko chwilkę, kiedy wychodzę, ale zaraz się uspokaja. Ewidentnie woli być w domu, niż na dworze, jak wracamy z ogrodowych zabaw, to pierwszy stoi przy drzwiach. Oli polubił się z Zulą (też z dogo), bardzo ładnie się z sobą bawią, chodzą blisko siebie, niestety zdjęcia wychodzą poruszone :/ dla niego najważniejszy jest jednak człowiek i jeśli ma go w zasięgu wzroku, to nic innego się nie liczy. Będzie zapewne dobrym towarzyszem i przyjacielem.

Koszt transportu wyniósł 110 zł. Anulko, wysłałam Tobie link z karmą. U nas psiaki jedzą karmę brit, która Olinkowi też smakuje.

Zdjęcia zrobię w weekend i umieszczę tutaj

Posted

No to trochę mamy wiadomości o Oli.Dziękuję Haniu.

Hania jutro umówi się z wetem na kastrację Oli,a jak będzie szczepiony na choroby wirusowe to wszczepi się czip po uprzednim sprawdzeniu czy ma czip.

Zamówiłam karmę.Karma ma dotrzeć do Hoteliku.Koszt 80,95zł - Brit Premium Adult M - 15kg.

http://allegro.pl/brit-premium-adult-m-15-kg-gratis-dostawa-i6048160523.html

Zrobiłam przelew do Hani za częściowy transport -  110,00zł a także za pobyt Olinka od 14.03.16 do 18.03.16. - 41,65zł

Rambi,który był pod moją i Bogusik opieką a przebywał w Hoteliku u szafirki, dziś pojechał do swojego domku,w związku z tym finanse po Rambi chcemy przeznaczyć dla Oli.Gdyby jednak Rambi miał wrócić z adopcji (odpukać w niemalowane drzewo) to wtedy pieniążki będziemy musiały podzielić po równo na dwóch chłopaków.Rambi miał opłacony Hotelik za III w związku z tym Oli ma opłacony pobyt u Hani do końca miesiąca.

http://www.dogomania.com/forum/topic/334674-rambi-spanielek-już-bezpieczny-w-hoteliku/?page=15#comment-16773188

Posted
5 minut temu, szafirka napisał:

Oli będzie miał zabieg w czwartek. Do tej pory miałam 1 tel. w/s Olinka, ale szkoda przytaczać rozmowę.

To będziemy trzymać kciuki za zabieg.Ja też miałam zapytanie z OLX Poznań o Olinka.Pani się pyta jak Olinek zachowuje się do małych dzieci. 

Nasz Olinek musi mieć najlepszy domek z możliwych i tego będziemy się trzymać.

Posted

Witam się również.

2 godziny temu, xcat napisał:

Mam już wpłaty z bazarku. Uzbierało się 74,5zł.

Przelew robić na konto Anuli, tak?

Tak, Anula przejęła finanse Olinka

Posted
5 godzin temu, xcat napisał:

Mam już wpłaty z bazarku. Uzbierało się 74,5zł.

Przelew robić na konto Anuli, tak?

Tak do mnie,zapewne masz moje dane do przelewu.Ślicznie dziękuję za pomoc dla Olinka.Zawsze spieszysz z pomocą dla naszych psiaków.

Posted
2 godziny temu, Anula napisał:

Tak do mnie,zapewne masz moje dane do przelewu.Ślicznie dziękuję za pomoc dla Olinka.Zawsze spieszysz z pomocą dla naszych psiaków.

Tak, przelew już zrobiłam :)