Gabi79 Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 4 minuty temu, Gabryjella napisał: Wiadomo, do niefajnych domów takich fajnych dziewczynek nie damy. Niefajnym domom mówimy NIE, nie tylko jeśli chodzi o "nasze" dwie ślicznoty, ale i inne pieski także. Quote
b-b Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 13 minut temu, Gabryjella napisał: Terier jak nic, a że cudna to nie ma co dyskutować. Dla mnie może być i jamnikiem (chociaż ten akurat wiem jak wygląda) Jest urocza 11 minut temu, Gabi79 napisał: Dwie cudne sunieczki Abi i Daszeńka muszą znaleźć SUPER domki!!! Oczywista oczywistość i wątpię aby Anula z Bogusik inaczej zrobiły I Ty Daszeńki tez byle gdzie nie oddasz Quote
Gabi79 Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 1 minutę temu, b-b napisał: Dla mnie może być i jamnikiem (chociaż ten akurat wiem jak wygląda) Jest urocza Oczywista oczywistość i wątpię aby Anula z Bogusik inaczej zrobiły I Ty Daszeńki tez byle gdzie nie oddasz Pewnie, że nie. Ja jestem bardzo marudna i wymagająca, jeśli chodzi o DS. Quote
b-b Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 8 minut temu, Gabryjella napisał: Jamnik szorstkowłosy wysokonożny. Ooo to Miłej nocy wszystkim życzę :) Tobie maleńka też Quote
Poker Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Nie ma innej opcji niż najlepszy domek dla Abi. Pod koniec stycznia wpłaciłam na obie kudłatki , a 20 zł miesięcznie będzie przeniesione na Daszę z jednej z nich. Następna wpłata będzie pod koniec stycznia. Piszę , bo tu zagląda skarbnik Abi i jednocześnie chyba kudłatek czyli Miki i Kiki. Quote
Havanka Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 I ja się witam ! Miłego dnia wszystkim fanom Abi ! Quote
Havanka Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 I ja się witam ! Miłego dnia wszystkim fanom Abi ! Quote
Bogusik Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 O 19.01.2016o01:27, Poker napisał: Nie ma innej opcji niż najlepszy domek dla Abi. Pod koniec stycznia wpłaciłam na obie kudłatki , a 20 zł miesięcznie będzie przeniesione na Daszę z jednej z nich. Następna wpłata będzie pod koniec stycznia. Piszę , bo tu zagląda skarbnik Abi i jednocześnie chyba kudłatek czyli Miki i Kiki. O!Udało się jakoś zacytować bez multum ramek...To dopiero nazywa się "szczęście"! Poker,ślicznie dziękujemy!Anula wszystko pouzupełnia Quote
elik Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 I jaaaa. Ale cisza :) Wszyscy śpią. Kolorowych snów :) Quote
Gusiaczek Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 8 godzin temu, elik napisał: I jaaaa. Ale cisza :) Wszyscy śpią. Kolorowych snów :) W takim razie ja na dzień dobry przybywam Quote
Anula Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 To ja mam pytanko a zarazem prośbę,kto dla Abi napisze tekst do ogłoszeń? Ja bym zrobiła dla Abi OLX a halszka na innych portalach ogłoszenia. Quote
Gabi79 Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 O 21.01.2016o21:37, Gabryjella napisał: A można by coś więcej o suni - jakiej jest dokładnie wielkości, jak u niej z zachowaniem czystości, czy jest energiczna czy raczej spokojna, jak ze smyczą... To oczywiście prośba do Szafirki, aby coś jeszcze napisała nam o Abi. O tak, to bardzo istotne pytania, czekamy zatem na szafirkę Quote
szafirka Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Nieeeee! tyle się napisałam i zniknęło przy dodawaniu odpowiedzi! :( Quote
szafirka Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Abi to fantastyczny psiak. Sunia jest otwarta, radosna, pozytywnie nastawiona do życia. Nie ma traum, leków, niczego się nie boi. Jest energiczna, ruchliwa, uwielbia zabawę, wygłupy. Abi lubi kontakt z człowiekiem, innymi psiakami, jest bardzo kontaktowa, bezproblemowa. Grzecznie zostaje sama w domu, nie wyje, nie niszczy, nie jest szczekliwa. Waży ok. 17 kg, wielkość do kolan. Chodzi na smyczy, chociaż jeszcze przy nodze na luźnej to nie :) Nie pamiętam, co jeszcze we wcześniejszym poście wypisałam, jak coś, to proszę o pytania - dopowiem. Wrrr - dogomania mnie też ... denerwuje. Quote
Recommended Posts