Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elik zaproponowała, aby ze szczepieniem Daszki na wirusówki poczekać jeszcze tydzień, aby okres między odrobaczeniem był dwutygodniowy. Czy z Abi też poczekać i zabrać dwie razem do weta?

Posted
2 minuty temu, szafirka napisał:

Elik zaproponowała, aby ze szczepieniem Daszki na wirusówki poczekać jeszcze tydzień, aby okres między odrobaczeniem był dwutygodniowy. Czy z Abi też poczekać i zabrać dwie razem do weta?

Haniu,poczekaj i zabierz obie dziewczyna za tydzień na szczepienie

Posted

Nasze sunie pewnie maja po kąpieli muchy w nosie :) gif%252520muchy%252520w%252520nosie.gif  Ale wkrótce im to przejdzie :)

W Zamościu już są temperatury poniżej minus 10, w kraku jeszcze około 0, a jak u Was ?

Posted
2 godziny temu, Bogusik napisał:

Witamy się niedzielnie,a Hanię poprosimy o więcej zdjęć naszej ślicznoty! :)

Tak,trzeba będzie się przymierzyć do ogłoszeń Abi.Bezsensu jest aby dziewczynka,śliczna,zdrowa,radosna przebywała w Hoteliku.Niech ma szansę na DS.

Posted
17 minut temu, Anula napisał:

Tak,trzeba będzie się przymierzyć do ogłoszeń Abi.Bezsensu jest aby dziewczynka,śliczna,zdrowa,radosna przebywała w Hoteliku.Niech ma szansę na DS.

No to powodzenia maleńka :)

Posted
2 godziny temu, Anula napisał:

Jak wcześniej pisałam chętnie pomogę :) będę potrzebowała:tekst,nr.tel i imię do kontaktu oraz na jakie miasto robić ogłoszenia

• Upvote 1
Posted
Godzinę temu, Poker napisał:

Ona jest sznupką jak ja Chinką Ona jest TERIERKOWATA .Ja też niespecjalnie znam się na rasach.

Może i tak....choć też się nie znam .

22 minut temu, Gusiaczek napisał:

Przystojniacha z Abi ! :)

I tu nie ma wątpliwości :D

• Upvote 1