Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, Poker napisał:

Szukałam  w pamięci i nie mogę znaleźć ,a na pewno wysyłałam   coś z bazarku do Częstochowy. Przejrzałam nawet dowody nadania z kilku miesięcy.

Ja miałam zastrzeżenia  ze względu na to ,że Abi podobno niszczyła w poprzednim DS. Obawiałam się powtórki z rozrywki.  Bardzo duży plus dla p. Magdy,że znaleźli dobry dom dla psa.

Bogussik , napisz może w tytule wątku Abi ,że poszukiwana osoba z Częstochowy. . A nie mieszka tam makila?

Już zgłosiła się osoba z fb do wizyty i jestem w kontakcie.Jutro będzie umawiany po godz.16 termin  wizyty z Państwem.

Posted

Ale super wiesci!

Ja tez bylam za tym domem tylko nie chcialam sie wtracac

To ze ktos oddaje psa pod opueke innej zaufanej osoby gdzie ma pewnosc ze bedzie tej istocie LEPIEJ to naprawde pokazuje ze Pani mysli dojrzale

Trzymam kciuki z calych sil!!

• Upvote 1
Posted
Godzinę temu, kiyoshi napisał:

Ale super wiesci!

Ja tez bylam za tym domem tylko nie chcialam sie wtracac

To ze ktos oddaje psa pod opueke innej zaufanej osoby gdzie ma pewnosc ze bedzie tej istocie LEPIEJ to naprawde pokazuje ze Pani mysli dojrzale

Trzymam kciuki z calych sil!!

Dziękujemy. :) Kciuki będą bardzo potrzebne!

Posted

Ja też dziś prosiłam Tolę o pomoc w poszukiwaniu osoby do wizyty ale fajnie,że Bogusik zadziałała szybko i już mamy.Ja jestem w kontakcie pisemnym z P.Magdą.Każda jej wypowiedź bije niesamowitym ciepłem.Sądzę,że wizyta to tylko formalność,raczej nie mogę się mylić.Jak wszystko pójdzie pomyślnie to Inka będzie miała super dom na jaki zasługuje. Inka jest kochanym,bardzo mądrym, fajnym psiakiem.

Posted

Świetna wiadomość, boję się tej adopcji ze względu na wcześniejszy zwrot, ale zawsze sobie tłumaczę, że jak trafi swój na swego to będzie dobrze. Trzymamy kciuki.

• Upvote 1
Posted

P.Magda przeczytała wątek Abi i...............................

To jeszcze raz ja Pani Aniu, chciałam tylko podziękować za tak miłe słowa pod moim adresem, aż mi łezka poleciała :-)

Przy okazji innym osobom z wątku też podziękuję za wsparcie :-*

Posted
6 godzin temu, szafirka napisał:

Świetna wiadomość, boję się tej adopcji ze względu na wcześniejszy zwrot, ale zawsze sobie tłumaczę, że jak trafi swój na swego to będzie dobrze. Trzymamy kciuki.

Haniu a pamiętasz jak bardzo bałyśmy się o Rambika,dwa razy wracał z adopcji,za trzecim razem uśmiechnęło się do Rambika szczęście i ma wspaniały dom.Do Ineczki także musi uśmiechnąć się szczęście i otrzyma już na zawsze nowe życie jak Rambi.Bądźmy dobrej myśli i trzymajmy kciuki za wizytę.

Posted

Dzięki Gusiaczku za przepiękne kciuki.Muszą pomóc.Ja oczywiście już zaczynam się martwić na zapas.P.Magda napisała do mnie,że Pani dzwoniła do niej i umówione są juto na popołudnie.Kupiła dla Inki smaczki już na zapoznanie się.Nie wyobraża sobie sytuacji aby Inusia nie była jej.

Posted

Pozdrawiamy p.Magdo serdecznie.Może tak jak rozmawiałyśmy,za jakiś czas zechce Pani się zalogować i już sama przekazywać nam wieści o Ince i wstawiać zdjęcia :)

Trzymamy dziewczynki kciuki!Jutro Jola z fb jest umówiona na godz.16 i przeprowadzi wizytę p/a.Jolu,jeszcze raz tutaj na wątku Inki, chcę bardzo Tobie podziękować za pomoc:)

• Upvote 1
Posted

Kochani,wizyta wypadła pomyślnie,więc jak nic się nie zmieni w sprawie transportu,to Inka może pakować walizki i w sobotę wyruszyć do swojego nowego domku w Częstochowie.Pani Magda poinformowana o naszej decyzji i jutro skontaktuje się z Hanią aby omówić szczegóły związane z przekazaniem Inki.Jutro też będą zrobione zakupy  wyposażeniowe dla dziewczyny.Pani Magda liczy już godziny do przyjazdu Inki,tak bardzo nie może się jej doczekać :) Jutro zaloguje się na dogo i będzie nam sama o wszystkim pisać :)

W sobotę będzie nerwówka bo Inka do nowego domu,a cztery nowe bidy z Zamościa wyruszą do dt.I jak tu można mieć długie paznokcie..... :)

Posted
4 minuty temu, Anula napisał:

Już po wizycie,zapewne Bogusik napisze coś więcej.

Pisałyśmy Bogusik w tym samym czasie.Pomyliłaś się 4 bidy wyruszają po nowe życie Murzynek,Czikunia i dwie bez imion a przy okazji Ineczka załapie się na transport do Katowic.

Posted
7 minut temu, Anula napisał:

Pisałyśmy Bogusik w tym samym czasie.Pomyliłaś się 4 bidy wyruszają po nowe życie Murzynek,Czikunia i dwie bez imion a przy okazji Ineczka załapie się na transport do Katowic.

Już pewnie z tych dzisiejszych i sobotnich emocji,Murzynek gdzieś mi umkną,ale poprawiłam mój wpis :)

Posted

a witam wszystkich baaardzo serdecznie :-D

to ja - Magda od Inki.

bardzo dziękuję wszystkim za kciuki :-*

Jutro ok 13-14 nareszcie spotkam się z już MOJĄ sunią śliczną.

Trzymajcie nadal kciuki bo i ja i Inka zapewne też będzie zestresowana tym co się dzieje ;)

Jutro dam znać jak pierwsze wrażenia

Pozdrawiam!!!!!!!

• Upvote 2
Posted

Witamy domek Inki .Wszyscy bardzo przeżywamy jej adopcję.

Mam nadzieję ,że obie strony staną na wysokości zadania i sunia będzie miała najcudowniejszy domek na zawsze.

Posted

I ja witam serdecznie przyszłą opiekunkę naszej Ineczki.Fajnie,że MagdInka zalogowałaś się na Dogo , wiadomości będziemy mieli z pierwszej ręki.Ja sądzę,że Inka powinna bez problemu zapoznać się.To jest bardzo odważna i otwarta sunia.Czekam jeszcze na wiadomość od Toli,czy transport jutro jest aktualny pozostałych psiaków.Podziwiam Tole w jej działaniu,jest głównym koordynatorem transportu.Kochana nasza Tola jest.

Edit: Już mam wiadomość od Toli,psiaki jadą jutro a tym samym Ineczka też jedzie.

Ogromne podziękowanie składam na ręce TZ szafirki za transport,ponieważ gdyby nie TZ szafirki logistycznie by to było trudno zgrać.

Jutrzejszy dzień dla nas jak i psiaków będzie bardzo stresującym i wyczerpującym dniem,szczególnie dla psiaków z Zamościa,które wyjadą rano o godz.8 i będą wieczorem w Hoteliku dopiero.

Nasze rude smutne cudeńko będzie zmęczone ale pocieszeniem jest to,że czeka na sunie nowe życie w godziwych warunkach.

Na miejsce naszej Inusi przyjedzie to cudeńko:

http://www.dogomania.com/forum/topic/336742-czika-kolejna-bida-z-zamościa-ma-szansę-na-opuszczenie-schroniska/?page=1

Jutro będę miała okazję pożegnać naszą Inusię i życzyć jej wszystkiego co najlepsze w nowym domku.TZ szafirki zajedzie do mnie rano z Inusią.