Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po wspólnym uzgodnieniu z Anulą,ten dom odpada.Szukamy nadal dla Inki odpowiedniego domu,który spełni jej oczekiwania.

Poker,serdecznie dziękuję za przeprowadzenie wizyty i zdanie relacji :)

Posted

Hmm, mówiłam Państwu, że Abi niszczyła w tamtym domu przedmioty i nie wiem, jak będzie się zachowywać, gdy oni będą w pracy, rozmawiałam z Panią, że trzeba zapewnić jej dużo zabawy i spacerów i zostawiać dużo zabawek, ale nie gwarantuję, że będzie grzeczna, a oni zapamiętali tylko ogródek?! Miałam jeszcze zapytanie w/s Inki, zapisałam nr tel., dzisiaj zadzwonię, czy zainteresowanie jest jeszcze aktualne. Może temu młodemu małżeństwu zaproponować Pufcia?

Posted

Domek, jak pisałam , jest do zagospodarowania .Oni chcą sunię i  to wielkości mniej więcej spaniela.

Ogólnie ludzie często słyszą to co chcą usłyszeć albo nie mówią prawdy.

.

Posted
12 godzin temu, Poker napisał:

Domek, jak pisałam , jest do zagospodarowania .Oni chcą sunię i  to wielkości mniej więcej spaniela.

Ogólnie ludzie często słyszą to co chcą usłyszeć albo nie mówią prawdy.

.

A jak widzicie Sandi w tym domu? Ona jest wielkości spaniela tylko za bardzo nie wiem jak się zachowuje.Haniu,czy by nadawała się do tego domu,do tych warunków co Państwo oferują?

Sandi jeszcze nie jest ogłaszana.

Posted

Fajnie gdyby Szafirka scharakteryzowała Sandi. Z tego co pamiętam to sunia też jest żywotna,ale chyba bardziej wycofana niż Pufi.

Anula , poszukajmy dla nich suni. Ja zaglądam na różne wątki i sprawdzam.

Posted

Sandi jest mniejsza od spaniela i przede wszystkim drobniejsza. Od razu pomyślałam o Sandi, ale potem zawahałam się ze względu na trudności w chodzeniu na smyczy - Państwo musieliby jeszcze z nią pracować. Sandi nadaje się do bloku, ponieważ jest psiakiem kanapowym, nie potrzebuje bardzo długich spacerów, lubi spokój. Myślę, że nie przeszkadzałoby jej siedzenie w domu nawet te 9 godzin.

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do Pana zainteresowanego Abi, bardzo się ucieszył informacją, ale poprosił o rozmowę jutro, ponieważ w pracy nie mógł rozmawiać. Zgłosiła się też Pani mieszkająca w bloku, ale zwątpiła, jak powiedziałam jej, że sunia wróciła z adopcji przez zniszczenia. Ma się jeszcze zastanowić.

Posted
55 minut temu, szafirka napisał:

Sandi jest mniejsza od spaniela i przede wszystkim drobniejsza. Od razu pomyślałam o Sandi, ale potem zawahałam się ze względu na trudności w chodzeniu na smyczy - Państwo musieliby jeszcze z nią pracować. Sandi nadaje się do bloku, ponieważ jest psiakiem kanapowym, nie potrzebuje bardzo długich spacerów, lubi spokój. Myślę, że nie przeszkadzałoby jej siedzenie w domu nawet te 9 godzin.

To może by sobie dali radę z nauką chodzenia na smyczy.Przynajmniej by mogli podjąć w tym temacie wyzwanie.Sandi nie jest zainteresowana dziećmi,jest spokojnym psem..

Godzinę temu, Poker napisał:

Fajnie gdyby Szafirka scharakteryzowała Sandi. Z tego co pamiętam to sunia też jest żywotna,ale chyba bardziej wycofana niż Pufi.

Anula , poszukajmy dla nich suni. Ja zaglądam na różne wątki i sprawdzam.

Pufiątko jest bardzo ruchliwe,żywiołowe,uwielbia zabawę i chce być w kręgu zainteresowania.Dla Pufi to chyba dom z większymi dziećmi by się przydał.

Będę się rozglądać za sunią.

Posted

Można zatem zaproponować Sandi, powiedzieć o smyczy i może akurat będą chcieli z nią popracować, skoro ludzie fajni. Pan zainteresowany Abi nie zadzwonił, dzwoniłam do niego jeszcze dzisiaj, ale nie odebrał.

Posted
47 minut temu, szafirka napisał:

Nie, Sandi się nie bawi zabawkami, prędzej pobiegnie za mną, innym psiakiem, na piłeczki, patyki nie reaguje.

Szkoda, bo oni chcą właśnie sunię, która lubi pobiegać za piłką, freesbee

Posted

Ciekawe kiedy dzieci oddadzą bo zniszczenia w domu robią?

Lepiej, ze wróciła niżby miała za swoje zniszczenia wylądować nie wiadomo gdzie a w mailu napisaliby tylko ,że zginęła pod kołami auta albo uciekła.

Posted

Abi potrzebuje sporej dawki ruchu, długich spacerów, więc szukamy domu z ludźmi doświadczonymi, aktywnymi ( mieszkanie w bloku jak najbardziej).

Posted

Abi ma się dobrze, najlepiej ze wszystkich psiaków znosi upały. W ogrodzie biega, obwąchuje, w domu bawi się trochę z innymi, ale głównie bawi się zabawkami. Niektóre zgryza w kilka minut, niektóre wytrzymują i są na dłużej. Abi jak to Abi - pełna energii, radosna sunia, tylko ją kochać :)

Posted

Dziś byłam w odwiedzinach u Abi-Inki.Inka jest radosna,żywiołowa,rozbawiona.Jest bardzo przyjaznym fajnym psiakiem.Uwielbia towarzystwo człowieka.Ogólnie cudowny pies.

IMG_1192.JPG

IMG_1193.JPG

IMG_1194.JPG

IMG_1200.JPG

IMG_1201.JPG

Posted

I znow zagladam do kolejnego psiaczka od szafirki i co widze- piekna sunia Ineczka na pierwszym planie a kto w tle? Mistrzyni drugiego planu Karolcia

Zycze dobrego domu Ince