Bogusik Posted June 21, 2016 Author Posted June 21, 2016 Po wspólnym uzgodnieniu z Anulą,ten dom odpada.Szukamy nadal dla Inki odpowiedniego domu,który spełni jej oczekiwania. Poker,serdecznie dziękuję za przeprowadzenie wizyty i zdanie relacji :) Quote
szafirka Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Hmm, mówiłam Państwu, że Abi niszczyła w tamtym domu przedmioty i nie wiem, jak będzie się zachowywać, gdy oni będą w pracy, rozmawiałam z Panią, że trzeba zapewnić jej dużo zabawy i spacerów i zostawiać dużo zabawek, ale nie gwarantuję, że będzie grzeczna, a oni zapamiętali tylko ogródek?! Miałam jeszcze zapytanie w/s Inki, zapisałam nr tel., dzisiaj zadzwonię, czy zainteresowanie jest jeszcze aktualne. Może temu młodemu małżeństwu zaproponować Pufcia? Quote
Poker Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Domek, jak pisałam , jest do zagospodarowania .Oni chcą sunię i to wielkości mniej więcej spaniela. Ogólnie ludzie często słyszą to co chcą usłyszeć albo nie mówią prawdy. . Quote
Anula Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 12 godzin temu, Poker napisał: Domek, jak pisałam , jest do zagospodarowania .Oni chcą sunię i to wielkości mniej więcej spaniela. Ogólnie ludzie często słyszą to co chcą usłyszeć albo nie mówią prawdy. . A jak widzicie Sandi w tym domu? Ona jest wielkości spaniela tylko za bardzo nie wiem jak się zachowuje.Haniu,czy by nadawała się do tego domu,do tych warunków co Państwo oferują? Sandi jeszcze nie jest ogłaszana. Quote
Poker Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Fajnie gdyby Szafirka scharakteryzowała Sandi. Z tego co pamiętam to sunia też jest żywotna,ale chyba bardziej wycofana niż Pufi. Anula , poszukajmy dla nich suni. Ja zaglądam na różne wątki i sprawdzam. Quote
szafirka Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Sandi jest mniejsza od spaniela i przede wszystkim drobniejsza. Od razu pomyślałam o Sandi, ale potem zawahałam się ze względu na trudności w chodzeniu na smyczy - Państwo musieliby jeszcze z nią pracować. Sandi nadaje się do bloku, ponieważ jest psiakiem kanapowym, nie potrzebuje bardzo długich spacerów, lubi spokój. Myślę, że nie przeszkadzałoby jej siedzenie w domu nawet te 9 godzin. Quote
szafirka Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Dzwoniłam dzisiaj do Pana zainteresowanego Abi, bardzo się ucieszył informacją, ale poprosił o rozmowę jutro, ponieważ w pracy nie mógł rozmawiać. Zgłosiła się też Pani mieszkająca w bloku, ale zwątpiła, jak powiedziałam jej, że sunia wróciła z adopcji przez zniszczenia. Ma się jeszcze zastanowić. Quote
Anula Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 55 minut temu, szafirka napisał: Sandi jest mniejsza od spaniela i przede wszystkim drobniejsza. Od razu pomyślałam o Sandi, ale potem zawahałam się ze względu na trudności w chodzeniu na smyczy - Państwo musieliby jeszcze z nią pracować. Sandi nadaje się do bloku, ponieważ jest psiakiem kanapowym, nie potrzebuje bardzo długich spacerów, lubi spokój. Myślę, że nie przeszkadzałoby jej siedzenie w domu nawet te 9 godzin. To może by sobie dali radę z nauką chodzenia na smyczy.Przynajmniej by mogli podjąć w tym temacie wyzwanie.Sandi nie jest zainteresowana dziećmi,jest spokojnym psem.. Godzinę temu, Poker napisał: Fajnie gdyby Szafirka scharakteryzowała Sandi. Z tego co pamiętam to sunia też jest żywotna,ale chyba bardziej wycofana niż Pufi. Anula , poszukajmy dla nich suni. Ja zaglądam na różne wątki i sprawdzam. Pufiątko jest bardzo ruchliwe,żywiołowe,uwielbia zabawę i chce być w kręgu zainteresowania.Dla Pufi to chyba dom z większymi dziećmi by się przydał. Będę się rozglądać za sunią. Quote
szafirka Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Można zatem zaproponować Sandi, powiedzieć o smyczy i może akurat będą chcieli z nią popracować, skoro ludzie fajni. Pan zainteresowany Abi nie zadzwonił, dzwoniłam do niego jeszcze dzisiaj, ale nie odebrał. Quote
Poker Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Czy Sandi lubi się bawić? Pobiegnie za piłeczką czy inna zabawką? Quote
szafirka Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Nie, Sandi się nie bawi zabawkami, prędzej pobiegnie za mną, innym psiakiem, na piłeczki, patyki nie reaguje. Quote
Poker Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 47 minut temu, szafirka napisał: Nie, Sandi się nie bawi zabawkami, prędzej pobiegnie za mną, innym psiakiem, na piłeczki, patyki nie reaguje. Szkoda, bo oni chcą właśnie sunię, która lubi pobiegać za piłką, freesbee Quote
wiolhelm170 Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 może Sara która jest u Murki ?Jest młoda i lubi się bawić. Quote
b-b Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Ciekawe kiedy dzieci oddadzą bo zniszczenia w domu robią? Lepiej, ze wróciła niżby miała za swoje zniszczenia wylądować nie wiadomo gdzie a w mailu napisaliby tylko ,że zginęła pod kołami auta albo uciekła. Quote
Tola Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Abi potrzebuje sporej dawki ruchu, długich spacerów, więc szukamy domu z ludźmi doświadczonymi, aktywnymi ( mieszkanie w bloku jak najbardziej). Quote
Anula Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Nie mam zapytań o Abi na maila.Dziś uregulowałam należność za Hotel - VII. Od: wczoraj Do: 31 lip Inka-przesympatyczna 2 - letnia suczka s... Odświeżane do 8 lip podgląd edycja zakończ Wyróżnione do 10 lip Statystyki: Wyświetleń: 1893 Tel: 46 GG : 0 Skype: 0 Obserwuje: 9 Co tam u naszej Abiśki słychać? Quote
szafirka Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Abi ma się dobrze, najlepiej ze wszystkich psiaków znosi upały. W ogrodzie biega, obwąchuje, w domu bawi się trochę z innymi, ale głównie bawi się zabawkami. Niektóre zgryza w kilka minut, niektóre wytrzymują i są na dłużej. Abi jak to Abi - pełna energii, radosna sunia, tylko ją kochać :) Quote
Anula Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Dziś byłam w odwiedzinach u Abi-Inki.Inka jest radosna,żywiołowa,rozbawiona.Jest bardzo przyjaznym fajnym psiakiem.Uwielbia towarzystwo człowieka.Ogólnie cudowny pies. Quote
Tola Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Świetne zdjęcia cudnej suni - myślę, ze przyniosą suni domek! Quote
kiyoshi Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 I znow zagladam do kolejnego psiaczka od szafirki i co widze- piekna sunia Ineczka na pierwszym planie a kto w tle? Mistrzyni drugiego planu Karolcia Zycze dobrego domu Ince Quote
b-b Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Trzymam kciuki aby długo nie musiała czekać na odpowiedzialny i kochający domek. Quote
Tola Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 O 8.07.2016 o 10:05, Tola napisał: Świetne zdjęcia cudnej suni - myślę, ze przyniosą domek! Quote
Recommended Posts