Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest śliczna o niespotykanym umaszczeniu nasza Inka.

Dziś nadeszła stała deklaracja od Poker za I.Ślicznie dziękujemy.

Rozliczyłam Abi za Hotelik.Za 4 dni odjęłam od Pankracka.Zaraz zrobię przelew za fakturę.

Posted

Nie wiem jak to się dzieje, że dzisiaj nie mogę pisać na niektórych wątkach (np. na wątku Daszki).

Dlatego tutaj bardzo serdecznie dziękuję za tak duży zastrzyk gotówki dla Kurdupelka.

Dziękuję z całego serca!!!

Posted
15 godzin temu, Gabi79 napisał:

Nie wiem jak to się dzieje, że dzisiaj nie mogę pisać na niektórych wątkach (np. na wątku Daszki).

Dlatego tutaj bardzo serdecznie dziękuję za tak duży zastrzyk gotówki dla Kurdupelka.

Dziękuję z całego serca!!!

Nie ma za co Gabrysiu :) Mi dogo też wczoraj okropnie muliło i ledwo udało mi się powstawiać rozliczenie bazarku na wątkach.Dzisiaj też widzę,że jest nie lepiej....

Posted
Godzinę temu, Bogusik napisał:

Nie ma za co Gabrysiu :) Mi dogo też wczoraj okropnie muliło i ledwo udało mi się powstawiać rozliczenie bazarku na wątkach.Dzisiaj też widzę,że jest nie lepiej....

Uruchomili reklamy to reszta się wali.

Ale po co forum ma dobrze działać?

Najważniejsza jest reklama.

A teraz żeby się choć trochę uśmiechnąć

1393541026_fco1gc_600.jpg

Posted

Mój pączek miał mało nadzienia, to jak go zaliczyć ? Co prawda, biorąc pod uwagę, że sama jestem jak pączek, to pączki powinnam omijać, ale wyczytałam, że "kto w tłusty czwartek nie zje pączków kopy, temu myszy zniszczą pole i będzie miał pustki w stodole"

o jejku a ja tylko jednego zjadłam za to za 5zl bo to wege pączek k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,005_sU_orig

Abi, jest przecudnej urody 

Posted
O 4.02.2016o20:54, Gabryjella napisał:

Mój pączek miał mało nadzienia, to jak go zaliczyć ? Co prawda, biorąc pod uwagę, że sama jestem jak pączek, to pączki powinnam omijać, ale wyczytałam, że "kto w tłusty czwartek nie zje pączków kopy, temu myszy zniszczą pole i będzie miał pustki w stodole". Ja wprawdzie ani pola, ani stodoły, ale podobno lepiej zapobiegać niż leczyć. 

Kurcze że ja nie wyczytałam tego wcześniej :D Pola i stodoły mają wszyscy moi sąsiedzi (bo ja niestety tylko ogród :( ) to bym się podpięła pod nich z tymi pączkami :)

Posted

Anula z mojego bazarku na Abi i Kejlę uzbierałyśmy 208 zł czyli po 104 zł na psiaka. Napisz na kogo przeznaczyć pieniądze i jutro robię przelew.

Posted
5 godzin temu, anecik napisał:

Anula z mojego bazarku na Abi i Kejlę uzbierałyśmy 208 zł czyli po 104 zł na psiaka. Napisz na kogo przeznaczyć pieniądze i jutro robię przelew.

Prześlij pieniążki na moje konto,ja jestem skarbnikiem Abi.Wpiszę w rozliczenie Abi.Wlaśnie czekam jeszcze na rozliczenie bazarków i zamykam finanse Abi.

W tytule:bazarek dla Abi-nick

Posted
12 godzin temu, anecik napisał:
12 godzin temu, anecik napisał:

aneciku,wspaniały wynik! Bardzo dziękujemy za pomoc dla Abi :)

k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,33_IN_orig.

7 godzin temu, Anula napisał:

Prześlij pieniążki na moje konto,ja jestem skarbnikiem Abi.Wpiszę w rozliczenie Abi.Wlaśnie czekam jeszcze na rozliczenie bazarków i zamykam finanse Abi.

W tytule:bazarek dla Abi-nick

Tak pomyślałam,że skoro Abi jest już w swoim domku,a na jej koncie jest sporo pieniążków,to może przeznaczmy całość z bazarku anecik na Kejlę?Myślę,że chyba nikt z kupujących na bazarku, nie będzie miał nic przeciw temu

Posted
O 7.02.2016o10:22, b-b napisał:

Ciekawe co tam u dziewczyny .

55 minut temu, Havanka napisał:

Czy są może jakieś wieści o Abi? Mam nadzieję, ze miewa się dobrze i jest szczęśliwa.

Też jestem ciekawa,co u Abi...? Kontakt z domkiem ma Hania,więc czekamy na wiadomości od niej :)

Posted
O 7.02.2016o22:59, Bogusik napisał:

Tak pomyślałam,że skoro Abi jest już w swoim domku,a na jej koncie jest sporo pieniążków,to może przeznaczmy całość z bazarku anecik na Kejlę?Myślę,że chyba nikt z kupujących na bazarku, nie będzie miał nic przeciw temu

Piszę dopiero dziś bo przynajmniej ja byłam 2 dni bez dogo :(

Byłoby bardzo miło ale Anula jeszcze musiałaby się wypowiedzieć na ten temat. Dzięki Bogusiu :)

Posted

Pani Inki napisała:

Inka się rozbrykała ;). Ma na koncie zjedzony kabel od laptopa, odgryzła ogon pluszowemu szczurkowi, podjadła atlas zwierząt... ;), musimy wszystko przed nią chować ;) Szczeka naprawdę oszczędnie. Niedawno ją kąpałam, ładnie dała się wykapać. Ogólnie bardzo wesołe psisko, uwielbia spacery, będzie moją towarzyszką joggingu :) Chodzę z nią czasami do miasta i szok jak ludzie reagują, co chwilę słyszę ale ładny piesek, a co to za rasa?

Posted
3 godziny temu, szafirka napisał:

Pani Inki napisała:

Inka się rozbrykała ;). Ma na koncie zjedzony kabel od laptopa, odgryzła ogon pluszowemu szczurkowi, podjadła atlas zwierząt... ;), musimy wszystko przed nią chować ;) Szczeka naprawdę oszczędnie. Niedawno ją kąpałam, ładnie dała się wykapać. Ogólnie bardzo wesołe psisko, uwielbia spacery, będzie moją towarzyszką joggingu :) Chodzę z nią czasami do miasta i szok jak ludzie reagują, co chwilę słyszę ale ładny piesek, a co to za rasa?

Fantastyczne wieści ! Widać, że Inka rozkręciła się już na całego i czuje się jak u siebie w domu, bo ma już na koncie całkiem pokaźny pakiet szkód. Ale czego się nie wybacza ukochanemu psu? Mój psiak, był w młodości taki sam, ale po 2 latach przestał siać zniszczenia. Tak będzie też z Inką. Musi się wyszaleć !