Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, MagdInka napisał:

a witam wszystkich baaardzo serdecznie :-D

to ja - Magda od Inki.

bardzo dziękuję wszystkim za kciuki :-*

Jutro ok 13-14 nareszcie spotkam się z już MOJĄ sunią śliczną.

Trzymajcie nadal kciuki bo i ja i Inka zapewne też będzie zestresowana tym co się dzieje ;)

Jutro dam znać jak pierwsze wrażenia

Pozdrawiam!!!!!!!

Witam i ja Ciebie Madziu na wątku Inki :) Super,że już jesteś i będziesz nam pisać o adaptacji Inusi w Waszym domku :) Kciuki mocno zaciśnięte cały czas, za tak ważny jutrzejszy dzień i każdy kolejny.

Posted

Przed chwilą Abi-Ineczka wyjechała z Polkowic z TZ szafirki do Katowic.Wyściskałam naszą niunię,byłam jeszcze przez moment z nią na łące.Inusia załatwiła się,przed dłuższą podróżą.P.Piotr powiedział,że gdyby miała wrócić to nie będzie płakał,jest cudownym psem i gdyby miał warunki to by Ineczka była jego na zawsze.

Psiaki także wyjechały w komplecie z Zamościa.

• Upvote 1
Posted

ale wspaniałe wieści , życzę szczęścia sunieczce w nowym domku 

Anulko, Bogusiu - Abi już w nowym domku ,kogo macie teraz pod opieką bo stałą chciałam wpłacić a nie wiem na jakiego zwierzaczka   pies-ruchomy-obrazek-0209

Posted

Jesteśmy w drodze do nowego domu :-) Ineczka chętnie wsiadła do auta i od razu się przytuliła do córci :-) nie widziałam jeszcze w życiu tak grzecznego psa w podróży. Napiszę wieczorkiem jak się czuje w nowych czterech kątach. Ona jest po prostu cudna!!! 

• Upvote 4
Posted
Teraz, MagdInka napisał:

Jesteśmy w drodze do nowego domu :-) Ineczka chętnie wsiadła do auta i od razu się przytuliła do córci :-) nie widziałam jeszcze w życiu tak grzecznego psa w podróży. Napiszę wieczorkiem jak się czuje w nowych czterech kątach. Ona jest po prostu cudna!!! 

No to powodzenia w nowym domku Ineczko :)

Posted
28 minut temu, MagdInka napisał:

Dojedźcie kochani szczęśliwie do domku! :) Ależ się wzruszyłam i ryczę teraz jak bóbr...

Posted
5 godzin temu, dorcia2 napisał:

ale wspaniałe wieści , życzę szczęścia sunieczce w nowym domku 

Anulko, Bogusiu - Abi już w nowym domku ,kogo macie teraz pod opieką bo stałą chciałam wpłacić a nie wiem na jakiego zwierzaczka   pies-ruchomy-obrazek-0209

dorcia2 dziś na miejsce Ineczki przyjeżdża bardzo smutna sunia,malizna,rudzielec z Zamościa.Pieniążki po Ineczce przeznaczymy na utrzymanie Czikuni.

Wątek Cziki.

http://www.dogomania.com/forum/topic/336742-czika-kolejna-bida-z-zamościa-ma-szansę-na-opuszczenie-schroniska/?page=1

Posted

Dzwoniłam do domu Inki zaniepokojona brakiem tutaj info.Wszystko jest dobrze i nawet lepiej niż oczekiwano :) Madzia pisała ale jej post gdzieś poleciał w kosmos...Napisze wszystko jeszcze raz w wolnej chwili i postara się wstawić zdjęcia,które zrobiła.

Czas aklimatyzacji w toku,więc mocno zaciskajmy kciuki!

• Upvote 1
Posted

Ludzie kochani! Dziękujemy Wam za Inusię! Nie wiem czy jest zawsze taka grzeczna i kochana czy jest jeszcze skołowana sytuacją :-) właśnie wróciłyśmy z prawie 2 godzinnego spaceru, teraz padła ale jest bardzo czujna, chodzi za mną krok w krok skubana :) 

Powiedzcie mi tylko jaka może być przyczyna tego , że przed samym wyjściem na dwór jak już zakladałam buty tak się sromotnie zlała... 

Co prawda wypiła kilka misek wody po podróży, ale ja wiem, może teren zaznaczyła? 

Posted
40 minut temu, MagdInka napisał:

Ludzie kochani! Dziękujemy Wam za Inusię! Nie wiem czy jest zawsze taka grzeczna i kochana czy jest jeszcze skołowana sytuacją :-) właśnie wróciłyśmy z prawie 2 godzinnego spaceru, teraz padła ale jest bardzo czujna, chodzi za mną krok w krok skubana :) 

Powiedzcie mi tylko jaka może być przyczyna tego , że przed samym wyjściem na dwór jak już zakladałam buty tak się sromotnie zlała... 

Co prawda wypiła kilka misek wody po podróży, ale ja wiem, może teren zaznaczyła? 

Nie jestem ekspertem, ale zapewne Inka jest jeszcze mocno zestresowana.

Pewnie długo nie robiła siku i potem zrobiła z całego dnia.

A może się bała, że skoro wychodzicie, to znowu ją czeka zmiana miejsca.

Posted

Też jestem ciekawa jak przeminie nocka w nowym miejscu.Musimy spokojnie poczekać na aklimatyzację Ineczki,nowi ludzie,otoczenie to wszystko ma znaczenie i nowy rozkład dnia a do tego miasto i mieszkanie w bloku.

Czy Inka coś zjadła? .

Posted
2 minuty temu, MagdInka napisał:

Zjadła? Pochłonęła obiecany ryżyk z kurczaczkiem i marchewą :-) miska po całej kuchni jeździła. No jest tak kochana że z podziwu wyjść nie mogę. 

Psiaczki po przejściach kochają najmocniej!!!

• Upvote 1
Posted

Dzień dobry :) no to zdaję raport po pierwszej nocce -  cała spokojnie przespana! Ok 7 zaczęła się kręcić po mieszkaniu a jak wstałam to wypruła pod drzwi i duże siusiu było na dworze :-))) no i nadal nie opuszcza mnie na krok, dosłownie :-) 

Ogólnie nie znam bardziej kochanego psa i kropka. 

• Upvote 1
Posted
21 minut temu, MagdInka napisał:

Dzień dobry :) no to zdaję raport po pierwszej nocce -  cała spokojnie przespana! Ok 7 zaczęła się kręcić po mieszkaniu a jak wstałam to wypruła pod drzwi i duże siusiu było na dworze :-))) no i nadal nie opuszcza mnie na krok, dosłownie :-) 

Takie wieści w niedzielny ranek miód na serce :)

A z tej mąki chleb przepyszny!!! ;) Serdeczności zostawiam :)

• Upvote 1
Posted
55 minut temu, MagdInka napisał:

Wspaniałe wieści, Inka to bardzo mądra sunia!!!

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

trafił swój na swego ...

Myślę dokładnie tak samo :-) dzisiaj spróbujemy wyjść z domu na jakieś pół godzinki, nagramy i zobaczymy jak się Inusia rządzi jak jest sama :-)