gops Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Ktoś zna ? Zamówiłam na próbe 12 "paczek" bo to chyba nie są puszki. Przykładowy skład z łososiem: 65 % łosoś, 5 % brązowy ryż, 2 % całe ziarenka owsa, 0,5 % olej słonecznikowy, 0,5 % algi morskie, minerały. Kalorie na kg: 1.460 kcal Dodatki na kg:Dodatki dietetyczne: witamina A 2.250 j.m., witamina D3 328 j.m., witamina E 26 mgPierwiastki śladowe: cynk (jednowodny siarczan cynku) 66,7 mg, żelazo (jednowodny siarczan żelaza II)41,7 mg , miedź (pięciowodny siarczan miedzi II) 9,6 mg, mangan (siarczan manganu II), wapń (bezwodny jodek wapnia) 0,714 mg, selen (selenit sodu) 0,09 mg. Quote
tucha Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Karmię nią od jakiegoś czasu i całkiem sobie chwalę. Pies miewa problemy z brzuchem (np po animondzie), ale ta karma u nas się sprawdza. Kupy ok, nie za duże, bąków brak. Aczkolwiek wiadomo, do strawności karmy należy podchodzić indywidualnie. Quote
kki13 Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Ja kupowałam tą: http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/greenwoods_mokra_pies/greenwoods_adult_mokra/453488?rrec=true mój pies wylizuje miskę do czysta, teraz kupię z jagnięciną a spróbuję jeszcze z kaczką Quote
tucha Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 U nas każdy smak idzie w kilka sekund (swoją drogą, mogliby zrobić kilka nowych ;) ). Pies dostaje także lukkulusa oraz rocco na zmianę, ale greenwoods wygrywa smakiem. Quote
Azazella Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Też podaję - jako dodatek. Sprawdza się, smaczny, wciągany nosem :) Quote
gops Posted November 16, 2015 Author Posted November 16, 2015 Dzisiaj doszły wszystkie 4 smaki :) i faktycznie tacka z kaczką zniknęła w kilka sekund z psiej miski . Wizualnie nie zbyt zachęca, ale najważniejsze że smakuje. Zobaczymy czy nie będzie rewolucji ,ma być to miły dodatek do suchej karmy dla psa. Quote
gops Posted November 21, 2015 Author Posted November 21, 2015 Zastanawia mnie jedno, dlaczego na żadnej paczce nie ma daty przydatności do spożycia ? Ktoś ma takie tacki bez daty ? Na 11 tacek jakie mi zostało ani jedna nie ma daty . Quote
Recommended Posts