Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DoPiaku - jak przyjedziecie, kopsniemy się do Marysi (może nawet na spacerek, żeby spalić kalorie ;)) i zobaczysz Jagodę i spółkę, a ja... Figusię :D

A zapraszam serdecznie :)

Posted

DoPiaku - jak przyjedziecie, kopsniemy się do Marysi (może nawet na spacerek, żeby spalić kalorie ;)) i zobaczysz Jagodę i spółkę, a ja... Figusię :D

A zapraszam serdecznie :)

A jaaa, a mnieee ?

Posted

A jaaa, a mnieee ?

Ależ Ciebie oczywiście też! :)

U Rudka i Fasolki bez większych nowości. Ot, dzień za dniem do przodu. Trochę się pobawią, trochę pohasają na dworze ale głównie dużo śpią - taka pora roku ;) Znowu śpimy w łóżku we trójkę bo Rudek znowu zmienił w tej kwestii zdanie a Fasolka jest niezmienna w swoich upodobaniach. W sprawie Rudka telefon milczy.

Posted

Fasola, piekły Cię uszyska w piątek? ;) Widziałam się z Małgosią (tą, która dokarmiała Fasolową przez czas jej bezdomności) przy okazji naszej lokalnej wiejskiej wigilii i długo rozmawiałyśmy o psich sprawach :)

Posted

Może urodzinowy konkurs zrobimy następnym razem ;) :) A może w czasie Świąt uda się pstryknąć i jakąś świąteczną fotkę? :)

Urodzinowe fotki Amigi widziałam na wątku Nurasa (czytam go uważnie chociaż siedzę cicho ;)) i muszę przyznać, że występujący na nic tort jest z lekka niepokojący :D

Posted

Matko kochana znowu jakieś zmiany. Nie dość, że zjadło posty z soboty to teraz kolejna zmiana wszystkiego. A jak by tego było mało przez przypadek skasowałam sobie 25 ostatnio dodanych obserwowanych wątków! I nie umiem sobie ustawić, żeby w obserwowanych wątki ze świeżymi postami pokazywały się na górze :(

Ale są też plusy ;) Np. znowu można zobaczyć wszystkie założone przez siebie albo przez kogoś tematy i posty a nie tylko kilka ostatnich! No i już udało mi się odzyskać 11 z 25 utraconych wątków. No i przede wszystkim działa! :D Patrzmy na sprawę z pozytywnej strony ;) :)

Na poprawę humoru dzisiejsza Fasolka :)

zdj%2525C4%252599cie%2525201-9.JPG

zdj%2525C4%252599cie%2525202-8.JPG