Ania :) Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 17 godzin temu, angineuuka napisał: ej, w sumie mój kot ma na imie Zuzia xD Miałabyć Zosią, ale w tamtym okresie często bywały u nas osoby które miały córkę imieniem Zosia :D Piękne ma imię :D Quote
Paulina94 Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Mi dla dziewczynki podoba się: Emilka, Hania, Iza, Julia, Łucja, Maja, Milena A dla chłopca: Antek (ale mojemu narzeczonego to imię się nie podoba :P), Filip, Kacper, Kuba, Patryk A propo dzisiaj koleżanka z pracy oznajmiła, że jest w ciąży :) Quote
Tyśka) Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Ciężarówki się sypią :) Antek i mi sie podoba. I Antonina - Tosia :) Emilka to ja sama jestem:D Quote
mar....ka Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 Hej, wpadam i wypadam, bo oglądam ambitnie chłopaków do wzięcia:p 1 Quote
łamAga Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 2 minuty temu, mar....ka napisał: Hej, wpadam i wypadam, bo oglądam ambitnie chłopaków do wzięcia:p hahahahahaha też ich uwielbiam :P Quote
Patikujek Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 32 minuty temu, mar....ka napisał: Hej, wpadam i wypadam, bo oglądam ambitnie chłopaków do wzięcia:p 29 minut temu, łamAga napisał: hahahahahaha też ich uwielbiam :P Ja ich uwielbiałam za czasów Pana Stasia i Pana Franka teraz jakoś Ci nowi mnie denerwują Quote
łamAga Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 1 minutę temu, Patikujek napisał: Ja ich uwielbiałam za czasów Pana Stasia i Pana Franka teraz jakoś Ci nowi mnie denerwują Mnie denerwuje taki jeden nawet nie pamietam jak na niego wołają , tak gada że w ogóle go nie rozumiem i jeszcze sie tak hamsko slini przy mówieniu bleeeeh Quote
Patikujek Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 1 minutę temu, łamAga napisał: Mnie denerwuje taki jeden nawet nie pamietam jak na niego wołają , tak gada że w ogóle go nie rozumiem i jeszcze sie tak hamsko slini przy mówieniu bleeeeh Wiem o kim mówisz. Właśnie od czasu jak on się pojawił uznałam że mam dość Quote
łamAga Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 1 minutę temu, Patikujek napisał: Wiem o kim mówisz. Właśnie od czasu jak on się pojawił uznałam że mam dość hahahahaha ale powaga , wszystkich rozumiem , nawet Bandziorka a tego gościa nie rozumiem ani słowa , chociaż nie wiem jak sie staram to nie wiem co gada chciałam go znależć ale tylko takie foto wyszukałam Quote
Patikujek Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Przed chwilą, łamAga napisał: Mam jeszcze jedno :D Ten ten! Ale był jeszcze jeden taki. Taki grubszy był, mieszkał w mieszkaniu ale on to ogóle miałam wrażenie że upośledzony jakiś. Już z twarzy było widać. Ale jak się zwał to nie wiem Quote
łamAga Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Przed chwilą, Patikujek napisał: Ten ten! Ale był jeszcze jeden taki. Taki grubszy był, mieszkał w mieszkaniu ale on to ogóle miałam wrażenie że upośledzony jakiś. Już z twarzy było widać. Ale jak się zwał to nie wiem jeden grubszy to swoją babcie chciał zgwałcić i na kazdym zdjęciu ma prostokąt na oczach :D Quote
angineuuka Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 a ja go uwielbiam :D moj kot się nazywa Bandziorek, przez niego xD Quote
Ania :) Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 booooooooooże co wy oglądacie hahahha xd chyba jeden odcinek kiedyś tego widziałam i podziękowalam :P Quote
Patikujek Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 6 godzin temu, łamAga napisał: jeden grubszy to swoją babcie chciał zgwałcić i na kazdym zdjęciu ma prostokąt na oczach :D Tego to nie widziałam :O :O :o 5 godzin temu, Ania :) napisał: booooooooooże co wy oglądacie hahahha xd chyba jeden odcinek kiedyś tego widziałam i podziękowalam :P 5 godzin temu, Aleksa. napisał: Ja nigdy tego nie oglądałam hahah Ja sama też nie jestem w stanie, ale my zawsze na to z koleżankami się umawialiśmy a w grupie jak się wszystko komentowalo to było serio wesoło. Quote
Tyśka) Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Ja nawet nie wiem, że coś takiego w tv leci :D Quote
Patikujek Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Ja nawet nie wiem, że coś takiego w tv leci :D W TV też nie oglądam, ale chyba na Polsacie2, ja na ipli zawsze :P Quote
*Magda* Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Dnia 18.02.2018 o 23:25, Aleksa. napisał: Ja nigdy tego nie oglądałam hahah Spoko, ja też nie ;) Quote
Aleksa. Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 29 minut temu, *Magda* napisał: Spoko, ja też nie ;) Uff, nie jestem sama Już wole na wspólnej, diagnoze, przyjaciółki :D Quote
Patikujek Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 7 godzin temu, Aleksa. napisał: Uff, nie jestem sama Już wole na wspólnej, diagnoze, przyjaciółki :D Na wspólnej oglądałam kiedyś. 2 pierwsze lata jak leciało. .. diagnoza nie wiem co to, a przyjaciółek nie lubię. Z resztą mało które pl seriale jestem w stanie znieść Obecnie oglądam już tylko Lucyfera. Niedawno oglądałam jeszcze Outlandera, ale ten ostatni sezon mnie nudzi niemiłosiernie Quote
Ania :) Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 4 godziny temu, Patikujek napisał: Na wspólnej oglądałam kiedyś. 2 pierwsze lata jak leciało. .. diagnoza nie wiem co to, a przyjaciółek nie lubię. Z resztą mało które pl seriale jestem w stanie znieść Obecnie oglądam już tylko Lucyfera. Niedawno oglądałam jeszcze Outlandera, ale ten ostatni sezon mnie nudzi niemiłosiernie O jaaaa też oglądam Lucyfera, w sumie przypadkiem na ten serial trafiłam, ale od razu się zakochałam :D uwielbiam go :D no i w między czasie jeszcze kilka innych seriali oglądam plus polskich kilka :) Quote
Tyśka) Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 5 godzin temu, Patikujek napisał: Niedawno oglądałam jeszcze Outlandera, ale ten ostatni sezon mnie nudzi niemiłosiernie Też oglądałam... ale do odcinka (3sezon) jak się spotkali, potem to już nuda kompletna... z tego, co opowiadają mi koleżanki to szkoda czasu oglądać :< A szkoda, był ambitnym serialem. Kiedyś oglądałam SUITS, ale w połowie 5 sezonu baaardzo się popsuł i też przestałam. Obecnie jestem bezserialowa. A do polskich za chiny ludowe nie umiem się przekonać. Podobał mi się pierwszy seozn Belfra, do drugiego nie dotarłam jednak. Nie miałam czasu, a teraz jakoś nie czuję potrzeby oglądać. Teraz może zacznę WATAHĘ, koleżanka chwali. A że to nagrywane w moich rodzinnych stronach to już w ogóle powinnam oglądać... ;) Quote
Ania :) Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Też oglądałam... ale do odcinka (3sezon) jak się spotkali, potem to już nuda kompletna... z tego, co opowiadają mi koleżanki to szkoda czasu oglądać :< A szkoda, był ambitnym serialem. Kiedyś oglądałam SUITS, ale w połowie 5 sezonu baaardzo się popsuł i też przestałam. Obecnie jestem bezserialowa. A do polskich za chiny ludowe nie umiem się przekonać. Podobał mi się pierwszy seozn Belfra, do drugiego nie dotarłam jednak. Nie miałam czasu, a teraz jakoś nie czuję potrzeby oglądać. Teraz może zacznę WATAHĘ, koleżanka chwali. A że to nagrywane w moich rodzinnych stronach to już w ogóle powinnam oglądać... ;) Z kilkoma serialami tak miałam, że któryś sezon był nudny i średnio się oglądało, ale ciekawość jednak wygrywała i zawsze oglądałam do końca :) teraz czekam na dalsze odcinki kilku seriali, bo sobie powymyślali jakieś miesięczne przerwy :/ albo przerwa między sezonami roczna, albo tak jak w przypadku Gry o tron ile to będzie? 1,5 roku, 2 lata? także trochę trzeba czekać.. Belfer drugi sezon bardzo średni.. Watahę moja mama oglądała i mówiła, że super, ja jakoś nie mogę się zebrać do oglądania. Z polskich to oglądam M jak miłość, Pierwszą miłość i Przyjaciółki :P aa i jeszcze W rytmie serca. Quote
Patikujek Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Też oglądałam... ale do odcinka (3sezon) jak się spotkali, potem to już nuda kompletna... z tego, co opowiadają mi koleżanki to szkoda czasu oglądać :< A szkoda, był ambitnym serialem. Kiedyś oglądałam SUITS, ale w połowie 5 sezonu baaardzo się popsuł i też przestałam. Obecnie jestem bezserialowa. A do polskich za chiny ludowe nie umiem się przekonać. Podobał mi się pierwszy seozn Belfra, do drugiego nie dotarłam jednak. Nie miałam czasu, a teraz jakoś nie czuję potrzeby oglądać. Teraz może zacznę WATAHĘ, koleżanka chwali. A że to nagrywane w moich rodzinnych stronach to już w ogóle powinnam oglądać... ;) Dokładnie. Ale powiem ci, że książkę mam. A dokładnie 3 pierwsze tomy (z 10) I o ile pierwszy był ok, to w drugim wcisnęli tyle opisów historycznych i wydarzeń, że przebrnęłam przez pół i odpadłam 8 minut temu, Ania :) napisał: Z kilkoma serialami tak miałam, że któryś sezon był nudny i średnio się oglądało, ale ciekawość jednak wygrywała i zawsze oglądałam do końca :) teraz czekam na dalsze odcinki kilku seriali, bo sobie powymyślali jakieś miesięczne przerwy :/ albo przerwa między sezonami roczna, albo tak jak w przypadku Gry o tron ile to będzie? 1,5 roku, 2 lata? także trochę trzeba czekać.. Belfer drugi sezon bardzo średni.. Watahę moja mama oglądała i mówiła, że super, ja jakoś nie mogę się zebrać do oglądania. Z polskich to oglądam M jak miłość, Pierwszą miłość i Przyjaciółki :P aa i jeszcze W rytmie serca. Ja też czasem wracam, np Master of Sex - był moment że serio już nudno było, ale ciekawość wygrała. Pamiętniki wampirów po 4 sezonie z każdym kolejnym obiecywałam sobie, że to już ostatni, ale chęć oglądania Demonka przezwyciężyła wszystko ... ahhhh....Demonek.... Ale Outlandera nie umiem... Może kiedyś jeszcze do tego wrócę, ale jeszcze nie teraz. Z Polskich natomiast to lubiłam kiedyś jeszcze MagdęM... Oj czekałam na każdy jeden odcinek :) Quote
Recommended Posts