Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
17 godzin temu, angineuuka napisał:

ej, w sumie mój kot ma na imie Zuzia xD Miałabyć Zosią, ale w tamtym okresie często bywały u nas osoby które miały córkę imieniem Zosia :D 

Piękne ma imię :D 

Posted

Mi dla dziewczynki podoba się: Emilka, Hania, Iza, Julia, Łucja, Maja, Milena

A dla chłopca: Antek (ale mojemu narzeczonego to imię się nie podoba :P), Filip, Kacper, Kuba, Patryk

A propo dzisiaj koleżanka z pracy oznajmiła, że jest w ciąży :)

• 2 weeks later...
Posted
32 minuty temu, mar....ka napisał:

Hej,  wpadam i wypadam,  bo oglądam ambitnie chłopaków do wzięcia:p 

29 minut temu, łamAga napisał:

hahahahahaha też ich uwielbiam :P 

Ja ich uwielbiałam za czasów Pana Stasia i Pana Franka teraz jakoś Ci nowi mnie denerwują 

Posted
1 minutę temu, Patikujek napisał:

Ja ich uwielbiałam za czasów Pana Stasia i Pana Franka teraz jakoś Ci nowi mnie denerwują 

Mnie denerwuje taki jeden nawet nie pamietam jak na niego wołają , tak gada że w ogóle go nie rozumiem i jeszcze sie tak hamsko slini przy mówieniu bleeeeh

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Mnie denerwuje taki jeden nawet nie pamietam jak na niego wołają , tak gada że w ogóle go nie rozumiem i jeszcze sie tak hamsko slini przy mówieniu bleeeeh

Wiem o kim mówisz.  Właśnie od czasu jak on się pojawił uznałam że mam dość 

Posted
1 minutę temu, Patikujek napisał:

Wiem o kim mówisz.  Właśnie od czasu jak on się pojawił uznałam że mam dość 

hahahahaha ale powaga , wszystkich rozumiem , nawet Bandziorka a tego gościa nie rozumiem ani słowa , chociaż nie wiem jak sie staram to nie wiem co gada 

chciałam go znależć ale tylko takie foto wyszukałam 

624a5d615988073.jpg

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

Mam jeszcze jedno :D

photo.jpg

Ten ten! Ale był jeszcze jeden taki. Taki grubszy był, mieszkał w mieszkaniu ale on to ogóle miałam wrażenie że upośledzony jakiś.  Już z twarzy było widać.  Ale jak się zwał to nie wiem 

Posted
Przed chwilą, Patikujek napisał:

Ten ten! Ale był jeszcze jeden taki. Taki grubszy był, mieszkał w mieszkaniu ale on to ogóle miałam wrażenie że upośledzony jakiś.  Już z twarzy było widać.  Ale jak się zwał to nie wiem 

jeden grubszy to swoją babcie chciał zgwałcić i na kazdym zdjęciu ma prostokąt na oczach :D

Posted
6 godzin temu, łamAga napisał:

jeden grubszy to swoją babcie chciał zgwałcić i na kazdym zdjęciu ma prostokąt na oczach :D

Tego to nie widziałam :O :O :o

5 godzin temu, Ania :) napisał:

booooooooooże co wy oglądacie hahahha xd chyba jeden odcinek kiedyś tego widziałam i podziękowalam :P

5 godzin temu, Aleksa. napisał:

Ja nigdy tego nie oglądałam hahah

Ja sama też nie jestem w stanie, ale my zawsze na to z koleżankami się umawialiśmy a w grupie jak się wszystko komentowalo to było serio wesoło. 

Posted
7 godzin temu, Aleksa. napisał:

Uff, nie jestem sama 

Już wole na wspólnej, diagnoze, przyjaciółki :D

Na wspólnej oglądałam kiedyś.  2 pierwsze lata jak leciało. .. diagnoza nie wiem co to, a przyjaciółek nie lubię. Z resztą mało które pl seriale jestem w stanie znieść 

Obecnie oglądam już tylko Lucyfera. Niedawno oglądałam jeszcze Outlandera, ale ten ostatni sezon mnie nudzi niemiłosiernie 

Posted
4 godziny temu, Patikujek napisał:

Na wspólnej oglądałam kiedyś.  2 pierwsze lata jak leciało. .. diagnoza nie wiem co to, a przyjaciółek nie lubię. Z resztą mało które pl seriale jestem w stanie znieść 

Obecnie oglądam już tylko Lucyfera. Niedawno oglądałam jeszcze Outlandera, ale ten ostatni sezon mnie nudzi niemiłosiernie 

O jaaaa też oglądam Lucyfera, w sumie przypadkiem na ten serial trafiłam, ale od razu się zakochałam :D uwielbiam go :D no i w między czasie jeszcze kilka innych seriali oglądam plus polskich kilka :) 

Posted
5 godzin temu, Patikujek napisał:

Niedawno oglądałam jeszcze Outlandera, ale ten ostatni sezon mnie nudzi niemiłosiernie 

Też oglądałam... ale do odcinka (3sezon) jak się spotkali, potem to już nuda kompletna... z tego, co opowiadają mi koleżanki to szkoda czasu oglądać :<
A szkoda, był ambitnym serialem.

Kiedyś oglądałam SUITS, ale w połowie 5 sezonu baaardzo się popsuł i też przestałam.
Obecnie jestem bezserialowa.

A do polskich za chiny ludowe nie umiem się przekonać. Podobał mi się pierwszy seozn Belfra, do drugiego nie dotarłam jednak. Nie miałam czasu, a teraz jakoś nie czuję potrzeby oglądać.

Teraz może zacznę WATAHĘ, koleżanka chwali. A że to nagrywane w moich rodzinnych stronach to już w ogóle powinnam oglądać... ;)

Posted
6 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Też oglądałam... ale do odcinka (3sezon) jak się spotkali, potem to już nuda kompletna... z tego, co opowiadają mi koleżanki to szkoda czasu oglądać :<

Kiedyś oglądałam SUITS, ale w połowie 5 sezonu baaardzo się popsuł i też przestałam.

A do polskich za chiny ludowe nie umiem się przekonać. Podobał mi się pierwszy seozn Belfra, do drugiego nie dotarłam jednak. Nie miałam czasu, a teraz jakoś nie czuję potrzeby oglądać.

Teraz może zacznę WATAHĘ, koleżanka chwali. A że to nagrywane w moich rodzinnych stronach to już w ogóle powinnam oglądać... ;)

Z kilkoma serialami tak miałam, że któryś sezon był nudny i średnio się oglądało, ale ciekawość jednak wygrywała i zawsze oglądałam do końca :) teraz czekam na dalsze odcinki kilku seriali, bo sobie powymyślali jakieś miesięczne przerwy :/  albo przerwa między sezonami roczna, albo tak jak w przypadku Gry o tron ile to będzie? 1,5 roku, 2 lata? także trochę trzeba czekać..

Belfer drugi sezon bardzo średni.. Watahę moja mama oglądała i mówiła, że super, ja jakoś nie mogę się zebrać do oglądania. Z polskich to oglądam M jak miłość, Pierwszą miłość i Przyjaciółki :P aa i jeszcze W rytmie serca. 

Posted
6 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Dokładnie. Ale powiem ci, że książkę mam. A dokładnie 3 pierwsze tomy (z 10) I o ile pierwszy był ok, to w drugim wcisnęli tyle opisów historycznych i wydarzeń, że przebrnęłam przez pół i odpadłam

8 minut temu, Ania :) napisał:

Z kilkoma serialami tak miałam, że któryś sezon był nudny i średnio się oglądało, ale ciekawość jednak wygrywała i zawsze oglądałam do końca :) teraz czekam na dalsze odcinki kilku seriali, bo sobie powymyślali jakieś miesięczne przerwy :/  albo przerwa między sezonami roczna, albo tak jak w przypadku Gry o tron ile to będzie? 1,5 roku, 2 lata? także trochę trzeba czekać..

Belfer drugi sezon bardzo średni.. Watahę moja mama oglądała i mówiła, że super, ja jakoś nie mogę się zebrać do oglądania. Z polskich to oglądam M jak miłość, Pierwszą miłość i Przyjaciółki :P aa i jeszcze W rytmie serca. 

Ja też czasem wracam, np Master of Sex - był moment że serio już nudno było, ale ciekawość wygrała. Pamiętniki wampirów po 4 sezonie z każdym kolejnym obiecywałam sobie, że to już ostatni, ale chęć oglądania Demonka przezwyciężyła wszystko ... ahhhh....Demonek....

Ale Outlandera nie umiem... Może kiedyś jeszcze do tego wrócę, ale jeszcze nie teraz.

Z Polskich natomiast to lubiłam kiedyś jeszcze MagdęM... Oj czekałam na każdy jeden odcinek :)