Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Też oglądałam... ale do odcinka (3sezon) jak się spotkali, potem to już nuda kompletna... z tego, co opowiadają mi koleżanki to szkoda czasu oglądać :<
A szkoda, był ambitnym serialem.

Kiedyś oglądałam SUITS, ale w połowie 5 sezonu baaardzo się popsuł i też przestałam.
Obecnie jestem bezserialowa.

A do polskich za chiny ludowe nie umiem się przekonać. Podobał mi się pierwszy seozn Belfra, do drugiego nie dotarłam jednak. Nie miałam czasu, a teraz jakoś nie czuję potrzeby oglądać.

Teraz może zacznę WATAHĘ, koleżanka chwali. A że to nagrywane w moich rodzinnych stronach to już w ogóle powinnam oglądać... ;)

drugi sezon totalnie nie przypadł mi do gustu... 

Ja ogólnie mam pamięć welonki do serili i filmów xD Muszę objerzeć coś kilka razy, zeby mi wpadło na dłuzej do łba ;P Aktualnie jak w nocy nie śpię to oglądam NaSygnale :D Na an i na złe oglądałam dłuuugo, teraz ostatnio miałam okres ze nie ogłądałam i teraz znowu zaczynnam oglądać. Na wspólnej też długo oglądałam, teraz już nie oglądam. Aż po sufit uwielbiałam, to skończyli nagrywać. :P I na noże :) 

Posted
8 minut temu, angineuuka napisał:

drugi sezon totalnie nie przypadł mi do gustu... 

Ja ogólnie mam pamięć welonki do serili i filmów xD Muszę objerzeć coś kilka razy, zeby mi wpadło na dłuzej do łba ;P Aktualnie jak w nocy nie śpię to oglądam NaSygnale :D Na an i na złe oglądałam dłuuugo, teraz ostatnio miałam okres ze nie ogłądałam i teraz znowu zaczynnam oglądać. Na wspólnej też długo oglądałam, teraz już nie oglądam. Aż po sufit uwielbiałam, to skończyli nagrywać. :P I na noże :) 

na dobre i na złe kiedyś też ogladałam, ale już chyba dwóch ostatnich sezonów kompletnie nic :p jakoś mi się zapomniało o tym serialu xd to samo z na wspólnej :P też kiedyś namiętnie, a teraz nic xd 

Posted
Dnia 20.02.2018 o 22:05, Aleksa. napisał:

Uff, nie jestem sama 

Już wole na wspólnej, diagnoze, przyjaciółki :D

Nie jesteś, nie jesteś ;)

To ja tylko "Na Wspólnej" ;) Diagnozę obejrzałam pierwszy odcinek i mi się nie spodobało :P A Przyjaciółek nigdy nie oglądałam i nawet nie mam ochoty sprawdzać co to :P

Posted

Ja tam poza "Grą o tron" nie oglądam seriali. Każdy się okazuje beznadziejny. Już nie mówiąc o polskich tasiemcach bo to już w ogóle jest dla mnie czysta abstrakcja ;)

Za to nowego sezonu mojego kochanego GOTa to się doczekać nie mogę.

Jakiś dobry film bym zobaczyła. Ktoś, coś? ;)

Posted

A ja oglądam chłopaków do wzięcia zawsze :D a jak nie mam czasu to zła jestem :P

A poza tym oglądam "Pierwszą milość " i "Przyjaciółki" , teraz w czwartek leci pierwszy odcinek kolejnej serii a ja będę w pracy popołudniu ;(

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, łamAga napisał:

A ja oglądam chłopaków do wzięcia zawsze :D a jak nie mam czasu to zła jestem :P

A poza tym oglądam "Pierwszą milość " i "Przyjaciółki" , teraz w czwartek leci pierwszy odcinek kolejnej serii a ja będę w pracy popołudniu ;(

Opowiem Ci, bo ja będę oglądać :p :p 

Do GOT było mi ciężko się przekonać, ale w końcu po namowach brata obejrzałam jeden, drugi, trzeci odc i się wciagnelam :D i uwielbiam Tyriona chyba najbardziej ze wszystkich  :)))) 

A dzisiaj w końcu po około miesiącu przerwy kolejny odc TWD <3 i Lucyfera xd 

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 26.02.2018 o 11:50, Ania :) napisał:

Do GOT było mi ciężko się przekonać, ale w końcu po namowach brata obejrzałam jeden, drugi, trzeci odc i się wciagnelam :D i uwielbiam Tyriona chyba najbardziej ze wszystkich  :)))) 

No ba! Najlepsza postać :D

A z kobitek Arya :)

Dnia 25.02.2018 o 22:05, Tyś(ka) napisał:

GoT nie przypadł mi do gustu i czuję się z tym dziwnie, bo wiele osób ogląda, a mi w ogóle nie pasuje...

A jakie filmy lubisz?

Właśnie sęk w tym, że w GoT się trzeba odpowiednio wkręcić. Później przepadasz ;P

A filmy? Hmmm. Ja nie mam konkretnego typu. Lubię SF, historyczne, komedie, thrillery, horrory. W zasadzie każdy gatunek, oprócz komedii romantycznych. Ale... no właśnie. Film musi mieć "to coś", a z tym ciężko bo w sumie nie można określić czym "to coś" jest. Ostatnio podobały mi się np. Interstellar, Incepcja (tak wiem, staroć - ale nadal pozostaje jednym z naj), Chappie (ogólnie filmy Blomkampa, ale Chappie jak dla mnie wymiata :P). Taaaa i wychodzi na to, że SF są moim naj haha. O i lubię też filmy typu "Dziewczyna w czerwonej pelerynie", gdzie to nie fabuła robi największą robotę, a obraz - realizacja zdjęć, kolor, kompozycja obrazu.

Tak wiem, ciężki orzech z takim odbiorcą jak ja ;)) Pytam tak ogólnie bo czasem coś na kimś zrobi wrażenie i może się okazać, że na mnie też zrobi. A na reklamach/trailerach nie polegam bo najczęściej się mocno rozczarowuję.

Posted
Dnia 26.02.2018 o 11:50, Ania :) napisał:

Opowiem Ci, bo ja będę oglądać :p :p 

A dzisiaj w końcu po około miesiącu przerwy kolejny odc TWD <3 i Lucyfera xd 

TWD czyli? bo mi się kojarzy tylko z jednym, ale to na pewno nie o to chodzi 

• 1 year later...
  • 1 month later...
Posted

A proszę....zdjęcie robione minutę temu, ale jest mi głupio bo nie zajrzę do Waszych galerii w tym momencie. Wiem, że u Joli nowy nabytek, bo Madzia mòwiła. U Ali i Jusi nie mam pojęcia co (wstyd), a z Olą mam kontakt na whatsaapie .

20190521_094228-774x1032.jpg

• Like 1