mar....ka Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 Helo, chciałam zauważyć, że net nad morzem nie chce hulać (miałam plusa, Damian playa i łapało w paru miejscach w Pobierowie). W Poddąbiu z tego co wiem tez problem z netem, na Mazurach nie mam pojęcia. Wracając do rzeczywistości, mam dość zimna (dzisiaj przemarzłam na kość!!!). Widziałam w pogodzie jakieś zmiany od 8 marca i tego się trzymam, pamiętam w dzieciństwie nieraz mama już pantofle na dzień kobiet ubierała (chyba w każdym zakładzie były impry z powodu dnia babeczek, oczywiście w prezencie goździk, szklanki lub rajtuzy heheh) Quote
mar....ka Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 1 minutę temu, magdabroy napisał: Shadow przyjął pozycję wystawową :D to był look na biegaczy :P (zresztą Damian z Gabi tez się lampili, tylko tak ładnie się nie wystawili :P) Quote
jolkablaszczyk Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 u nas też już czasem wiosną zalatuje... ale też jeszcze mrozi dość znacznie... przebiśniegi też już się bielą w ogrodzie... śliczny Shadowuś :) Quote
Erykowa Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Hej No u Ciebie na zdj.to już wiosnę widać.Ja wczoraj też domarzłam, bo choć słonko świeciło to wiatr lodowaty.Niestety ja widziałam ocieplenie dopiero od połowy marca :( Czy mi się zdaje,czy pies Ci ciągle rosnie ? ;) Quote
mar....ka Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Nieprawda, wczoraj wybyłam z domu , byłam u mojej ciężarnej bratowej :P (18 ty tydzień) a dzisiaj u nas śnieg leży, pługi latają, bo ciągle pada :( 1 Quote
mar....ka Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 jak ja mam dość tej zimy a tutaj pada i pada Quote
Ania :) Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 U was jeszcze wiecej jak u nas.. oby to byl juz ostatni snieg :) Quote
mar....ka Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 13 minut temu, Ania :) napisał: U was jeszcze wiecej jak u nas.. oby to byl juz ostatni snieg :) jeszcze dosypało, a taki mokry i ciężki- tuje połamało :( Quote
Ania :) Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Godzinę temu, majoka napisał: jeszcze dosypało, a taki mokry i ciężki- tuje połamało :( U nas też mokry i ciezki.. odsniezalam dzisiaj z chodnika bo nie chciałam żeby później stały wielkie kałuże to się musiałam nadzwigac :p Quote
*Magda* Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 2 godziny temu, majoka napisał: jak ja mam dość tej zimy a tutaj pada i pada Pragnę zaznaczyć, że już jest wiosna od dzisiaj Quote
jolkablaszczyk Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 od dzisiaj... to dobrze... zawsze to już jakoś tak optymistyczniej... :) Quote
Erykowa Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Bo ten śnieg to powinien być w grudniu,na Święta a nie teraz ! ;) 2 Quote
*Magda* Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 9 godzin temu, Gabryjella napisał: Nie ma śniegu - marudzą; jest śnieg też narzekają. Nie dogodzisz, panie, nie dogodzisz ;) Babą nigdy nie dogodzisz :D 2 Quote
jolkablaszczyk Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 jak wiem, że to ostatnie jej podrygi to mi nie przeszkadza jakoś bardzo :) 1 Quote
mar....ka Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 oj śnieg to jeszcze jakoś przeżyłam, ale błota za oknem to już nie mogę (Shadow zdarł trawę tymi wielgachnymi łapskami, trzeba będzie o jakiejś wylewce pomyśleć (przynajmniej wzdłuż głównych tras wokół domu, bo teraz to ja się zabijam na tym błocie) Zauważyłyście jaki już dzień długi :)) Jeszcze przed 18 tą u nas szarawo :) W sklepach już wszędzie wielkanocnie, jutro mamy w szkole Gabi koncert na dzień kobiet- swoją droga pierwszy jej pokaz taneczny z partnerem (więc nie wiem kto bardziej rozentuzjazmowany- ja czy ona heh). No byleby te błoto wyschło :P 15 godzin temu, Gabryjella napisał: Nie ma śniegu - marudzą; jest śnieg też narzekają. Nie dogodzisz, panie, nie dogodzisz ;) ten typ tak już ma- Gabrysia (jak ja lubię te imię) masz galerię (kiedyś juch chciałam się ciebie zapytać)??? Quote
*Magda* Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 O tak, dzień już fajny długi ;) I z dnia na dzień coraz dłuższy :) 1 Quote
mar....ka Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 3 minuty temu, magdabroy napisał: O tak, dzień już fajny długi ;) I z dnia na dzień coraz dłuższy :) coraz bliżej lata :) Quote
Recommended Posts