Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kika a nie chodzi Ci o Performance?? i czy jestes pewna ze to nazwa karmy?? bo to oznacza jak pisala adda karme dla psow aktywnych, a nie nazwe karmy...jak wrzucisz w wyszukiwarke to slowo to wyskakuje Ci np K9 Performance (karma amerykanska z tego co wiem), albo Best Choice Performance co oznacza karme dla psow aktywnych...

Posted
Wiem juz na 100%, że ta karma jest wprowadzana na polski rynek.Ma mieć dobre ceny przy charakterystyce super premium.

A nie wiesz gdzie ja teraz mozna dostac?

Posted

Wiem ,ze na razie tylko w kilku miejscach w Polsce - ja będę miała prawdopodobnie do niej dostęp lada chwila.Coś mi się ta karma podoba, zwłaszcz dlatego,że na poprzedniej , którą ten importer sprowadzał Bafiśka świetnie szła i żadnych sensacji nie było, i sierść wzorcowa.

Posted

Dzis bylam w hurtowni i wlasnie facet mnie zaczepil i opowiadal o tej karmie. Cenowo jest taka sama jak Acana ale Acana jest premium a Proformance jest super premium. Nie porownywac do Eukanuby ktora ma maczke :-? wstyd.

Jutro Wam wysle namiary na tego Pana ktory ja rozprowadza i ma swoja hodowle :D . Dostalam od niego wizytowke.

Napewno ja kupie jak mi sie skonczy Acana.

Jesli ktos ma dostep do hurtowni to moge na PW podac adres gdzie mozna ja kupic i to tanio :) .

Wreszcie cos weszlo sensownego na Nasz rynek :angel:

Posted

To jest strona wylacznego dystrybutora na Polske przeniesione do linkowni

A tu macie jeszczce numery telefonow do dystrubutorow lokalnych

przeniesione do linkowni :D

I kto kupuje ta karme?? :D

Najlepsze to jest to ze to je3dyna karma ktora posiada tyle certyfikatow lacznie z Unijnym :D

Posted
To jest strona wylacznego dystrybutora na Polske przeniesione do linkowni

A tu macie jeszczce numery telefonow do dystrubutorow lokalnych

przeniesione do linkowni :D

I kto kupuje ta karme?? :D

Najlepsze to jest to ze to je3dyna karma ktora posiada tyle certyfikatow lacznie z Unijnym :D

Te telefony dystrybutorów są nie do końca aktualne.Sądzę ,że wkrótce pojawią sie na stronie bardziej aktualne.

Wiem to stąd,że wchodzę do sieci sprzedawców i już moje rozmowy są na finiszu.

Tak więc ja bedę z całą pewnościa kupować tę karmę.

Posted

A nie wiecie czy ona bedzie w obrocie detalicznym? I skąd wiadomo, ze jest taka swietna? Tak na słowo? W czym lepsza np. od Acany? Jakich certyfikatów inen karmy nie maja?

Ja tak nei z rpzekroy tylko z czystej ciekawości pytam... :)

Posted

Z tego co wiem to ona dopiero weszla na Nasz rynek. A co do certyfikatow to posiada Amerykański Związek Kontroli Żywności, Amerykański Instytut Wypieków AIB i Certyfikat Unii Europejskiej. Nie widzialam zeby jaka kolwiek karma miala certyfikat unijny :roll: .

Lazy pewnie ze jest sprzedawana detalicznie ale nie wiem czy bedzie w sklepach zoologicznych, np Acany nie widzialam.

A czemu lepsza: powtorzyc Ci nie powtorze co ten dystrubotor mi mowil ale w skladnikach i na stronie pewnie jest :wink: .

Jak kupie to Wam napisze co o niej mysle :wink: . Ale narazie mam cale dwa worki Acany :lol:

Wyglada na ciekawa oferte :D pozyjemy zobaczymy

Posted
i z tego co mówił Ci ten kolo to lepsza od Acany?? i cenowo?
tak tak :D nie moge podawac TU ale tansza :wink: lepsza ale ja nie sprawdzalam.

Masz w linkowni adres strony i tam wszystko jest :D

Posted
Nie porownywac do Eukanuby ktora ma maczke

Z tego co ja widzę w składzie podanym na stronie to ta karma też jest zrobiona z mączki z kurczaka albo z jagnięcieny...

Ale podoba mi się, że chyba każda wersja ma siarczan chondroityny i glukozaminę.