Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

A ja sie szybko muszę dowiedzieć: czy jest jakaś hodowla, w miare blisko woj. podkarpackiego, gdzie będą szczenięta do odbioru pod koniec sierpnia? Ewentualnie jeśli teraz sie urodziły... Potrzebuje jak najszybszej odpowiedzi, bo sie chyba załamię nerwowo.

Guest Kamcia_14
Posted

Seterk@ masz krótką pamięć niedawno pisałam Ci o hodowli w podkarpackim i na forum i na PW nie pamiętasz?? A czemu masz się załamywać? Znów coś nie przeżyło? Ja nie rozumiem to Ty chcesz tego setera czy nie??? 17.07. jest w Krośnie wwystawa psów przyjedź zobacz pokazywane tam piękności na żywo, zaglądnij do hodowli, zapytaj, przecież nie musisz kupować, będąc na miejscu robisz problemy. No co innego gdybyś musiała jechać na drugi koniec Polski, a tak masz maluchy pod nosem i nic, ej coś kręcisz.

• 1 month later...
Guest bernulka
Posted

Koleżanka prosiła bym tu napisała:

Poszukiwana hodowla seterów z miotami w małopolsce ewentualnie podkarpackie lub górny ślask. Z górry dziękuje.

paździoszki

Posted

[quote name='bernulka']Koleżanka prosiła bym tu napisała:

Poszukiwana hodowla seterów z miotami w małopolsce ewentualnie podkarpackie lub górny ślask. Z górry dziękuje.

paździoszki[/quote]

jak sie domyslam irlandzkich mahoniowych?

[url]http://seterkowo.org/pn/irish_red_setter_puppies_actual.html[/url]

z tamtego regionu masz sie Harpol, Rude Ziolko, Ad libitum (we wszystkich byly mioty w tym roku)

Guest bernulka
Posted

dziękuje. Koleżanka prosiła bym napisała że już nie aktualne;) :fadein:

paździoszki

• 3 years later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

[COLOR=black][FONT=Verdana]Zależy czy szuka się psa do kochania czy prócz tego chciałoby się osiągać z nim jakieś sukcesy wystawowe ;). Jasne, że każdy będzie polecał hodowle z, której ma psy dlatego ja polecam hodowle Zambi :eviltong:. [/FONT][/COLOR]

Posted

Zgadzam się z Izą ,samo "hasło" to za mało żeby obiektywnie porównać hodowle i wreszcie wybrać tą jedyną z której dostaniemy naszego przyjaciela na długie lata ;) napiszcie coś więcej...

Posted

No więc: Hodowla ,,Rude Ziółko'' jest hodowlą osiągającą bardzo duże sukcesy na wystawach. Psy są uważane za członków rodziny, mają zapewnione bardzo dobre warunki bytowe. Jest to hodowla bardzo znana wieluu psiarzom i polecana. Hodowca interesuje się przyszłością swoich psów a jest to bardzo ważne. W razie problemów wychowawczych jak i innych hodowca zawsze stara się pomóc.