agniesias Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [url=http://wp.tv/i,Brutalne-walki-psow,mid,254055,klip.html?ticaid=67822]WP.tv - Brutalne walki ps�w - WP.PL[/url] Quote
Olka_Olga Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 szkoda tylko, ze mi sie nie odtwarza (nie mam jakiegośtam programu) ;/ Quote
SZPiLKA23 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Juz chyba cos o tym było tylko ze w artykule jakimś, powinni tego zabronić kategorycznie zakazac To chyba był owczarek środkowoazjatycki a nie mastif chyba ze oprócz CAO ma jeszcze nazwę Quote
mpsiarnia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Stop walkom [video=youtube;uE-IyY74PAc]http://www.youtube.com/watch?v=uE-IyY74PAc[/video] [video=youtube;Am4WzRFQIO0]http://www.youtube.com/watch?v=Am4WzRFQIO0[/video] Quote
Mgielka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Niestety...Dopoki polglowki beda na tym zarabiac,to beda i walki psow... Quote
vega17 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 czy ktoś się orientuje może czy w okolicach nowego sącza były kiedyś organizowane walki psów? Quote
darunia-puma Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 wiecie co ja nie jestem w stanie oglądać takich filmików dla mnie to jest barbarzyństwo w całym tego słowa znaczeniu ludzie są gorsi od zwierząt!!! :angryy: Quote
Kacper91 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 dla mnie to jest przestępstwo organizowanie takich walk. Naprawdę trzeba być bez serca żeby pozwolić swojemu pupilowi brać udział w walkach :/ Quote
darunia-puma Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Kacper91 oni traktują te psy jak maszynki do zarabiania pieniędzy nie jak swoje pupile bo nikt o zdrowych zmysłach nie wystawi psa do walki miałam takich znajomych - panna powiedziała że może poświęcić swoją sukę ( buldog amerykański ) aby mi udowodnić że wygra z moim 2,5 letnim astem no koszmar wyrzuciłam ich z domu, nie wyobrażam sobie czegoś takiego prosiliśmy ich aby do nas nie przychodzili z psem bo nasze nie akceptują obcych osobników ale co tam im było wsio ryba no i przyszli kilka razy i sunia była pogryziona przez nasze i po co pytam...???!!!!! moje psy potrafią otwierać sobie drzwi więc nawet zamykanie nic nie dawało drudzy znajomi mają dorosłego staffika i chcieli sprawdzić jak sobie poradzi z moim jeszcze wtedy 6 miesięcznym szczeniakiem astka, chcieli wystawić go do walki z niedojrzałym małym psem!!!! - i czy to nie jest chore - powinni takich ludzi leczyć!!! Zerwałam wszelkie kontakty z nimi niestety w ostatnim czasie ciągle na takich debili trafiam !!! Quote
agutka Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 niestety walki są praktykowane w dalszym ciągu także w naszym kraju... psy są trzymane w piwnicach,szopach ,garażach tak aby nikt spoza kręgów nie widział psa i jego blizn. Na mojej dzielnicy jest facet który bardzo interesował się moim psem opowiadał o dziwnych walkach lecz gdy zaczęłam wgłębiać się w temat facet zaczął jakby się wycofywać z odpowiedzi. Quote
vega17 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 a czy wiecie może czy w małopolskim ktoś coś taiego organizuje? Quote
agutka Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='vega17']a czy wiecie może czy w małopolskim ktoś coś taiego organizuje?[/QUOTE] musiałabyś się w dane towarzystwo zagłębić , obserwować psy które wyglądają podejrzanie, przejść się do schronu dopytać czy były takie sygnały a nawet na policję w celu uzyskania info - mają także prawo odmówić podania takich wiadomości ;) Quote
vega17 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 czyli nic nie wiemy, wydałam psa do nowego sącza w typie asta i zniknął, koleś twierdził że pogryzła psa i wywiózł do siostry, potem stwierdził zę uciekła. nie wiem co robić, gdzie szukać psa. Quote
agutka Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 hmm może na astowe forum wrzucić zdjęcie psa ? może ktoś rozpozna... koło Chojnic dziewczyna ostatnio też rozgłaszała psa Quote
vega17 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 a masz moze jakis link do nich ? nie siedze w tych rasach Quote
agutka Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 amstaff-pitbull, amstaff forum tox tylko musisz się zalogować Quote
daśka Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Odnośnie filmu,to masakra!!! Nie potrafię tego pojąć,napisać żal,to nie wiele:-( Zbyt wiele cierpienia zwierząt wokół mnie:-( Pozostaje mi przeprosić za "człowieczeństwo" Quote
agutka Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 nie możemy niestety odpowiadać za czyny tak złego pokroju człowieczeństwa :shake: dobre w tym wszystkim złym że są ludzie którzy walczą z tym i mają serca większe niż nasza planeta... Quote
Anula Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 O 11.01.2016o08:44, biorec napisał: ja tam lubie takie rzeczy :) To stań do walki debilu z drugim debilem,który by tobie łeb zmasakrował na maksa. 2 Quote
Mati45 Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Masakra jak w ogóle może ktoś takie rzeczy pisać na forum naszych pupili.. Quote
Recommended Posts