Jump to content
Dogomania

najlepszy wśród terierów - FOKS SZORSTKOWŁOSY (prosimy zakladac oddzielne tematy)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[b]Orsini[/b], on po kazdym zejsciu z ringu leciał na małe barabara :lol: on oszalał na jej punkcie!
[b]Wind [/b], tak - Misie Flaire!

Posted

[b]Ewa jest w domu - wrociła razem z suka - po czyms takim powtorki sa zbedne. Albo zaskoczy, albo Świety Boże nie pomoże.
BŁAGAM zadzwon do niej i zmus zeby natychmiast wysłąłą mi zdjecia z wczoraj bo ja nie moge wytrzymac już!!!!!!!!!!!!![/b]

Posted

Wind, nie przerażaj się tak strasznie! :wink: Nie będzie mnie w Warszawie, więc sobie zatrudniłam top handlerkę. W USA zatrudniam Green Team, a w Polsce - Fukę :D .

Posted

orsini, Peter Green to jeden z najlepszych (o ile nie najlepszy) amerykański handler - specjalista od terierów. Wygrał BIS na Westminster więcej razy, niż ktokolwiek inny.

Posted

[quote name='orsini']WOW!!!!ile on bierze w takim razie za wystawienie???stac cie na niego????????niezle...[/quote]orsini, bierze tyle samo, co inni amerykańscy handlerzy (od niektórych nawet mniej). Jak zarabiałam amerykańską pensję, to mnie było stać. Teraz - mniej. :wink:

Posted

[quote name='orsini']What the *** is Green Team?:))))ile oni biora za wystawianie?:))))

Fuka: hahaha nie dostaniesz zdjec, bo Ewa zapomniala film zaladowac:))))[/quote]

Biora niestety wiecej niz ja, ja wczoraj pracowałam za napoje na wystawie i potem na stacji benzynowej kupiono mi cole i frugo :lol: :lol: :lol:

A co do zdjec - ja tez tak kiedys zrobiłam w Poznaniu - dałam hodowczyni Fuki moj lepszy aparat zeby fociła Fuke - no i tam nie było fimu juz...... :oops:
A co do Ewy - to teraz robiłą cyfrowka i ja widziałam kilka i zapowiadały sie tak, ze juz nie moge sie doczekac, wiec błągam dzwon do niej!!!!!!!!!

Posted

hahahaha nie dala sie nabrac:)))
Fuka wlasnie po co wrocilas???nie zebym Cie wyganiala,ale...:))))jakie tam maja piekne sznaucerki...ehhhhh nie mialabym problemu czym kryc...

Posted

[quote name='Fuka']Biora niestety wiecej niz ja, ja wczoraj pracowałam za napoje na wystawie i potem na stacji benzynowej kupiono mi cole i frugo :lol: :lol: :lol: [/quote]Fuka, do takich rzeczy się nie przyznawaj, bo klienci zaczną tego oczekiwać. A poza tym, ode mnie dostajesz jednak znacznie więcej. :D

Posted

Nie, orsini, coś bardziej konkretnego. Według dzisiejszego kursu dolara, wychodzi z grubsza, że Fuka dostaję ode mnie tę samą stawkę, co Peter. :D

Funiu, co Ty na to? :D

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='Fuka']Biora niestety wiecej niz ja, ja wczoraj pracowałam za napoje na wystawie i potem na stacji benzynowej kupiono mi cole i frugo :lol: :lol: :lol: [/quote]Fuka, do takich rzeczy się nie przyznawaj, bo klienci zaczną tego oczekiwać. A poza tym, ode mnie dostajesz jednak znacznie więcej. :D[/quote]

Wiesz - moge sie przyznawac - jak inni klienci mi zaczna swiadczyc TYLE co Gośka od lat - to prosze bardzo, mogą - plus te drinki na wystawie :lol:

A co do nas - to niech inni sie zastanawiaja :D :roll: :wink:

Posted

[quote name='orsini']WOW!!!!
to ja Ci wystawie za polowe tego!!! :angel: :angel: :angel:[/quote]
ja sie wcale nie zastanawiam tylko proponuje polowe:)))

Posted

[quote name='orsini']WOW!!!!
to ja Ci wystawie za polowe tego!!! :angel: :angel: :angel:[/quote]Dzięki za ofertę, orsini, ale ja jestem z tych, którzy uważają, jak to mówią Amerykanie, że "you get what you pay for". Cena to nie wszystko. :wink: Zostaję przy Fuce. :D

Posted

[quote name='Flaire']Nie, orsini, coś bardziej konkretnego. Według dzisiejszego kursu dolara, wychodzi z grubsza, że Fuka dostaję ode mnie tę samą stawkę, co Peter. :D

Funiu, co Ty na to? :D[/quote]

[b]Flaire [/b]- nie zawstydzaj mnie i innych! BO ja zaraz do Ciebie skypem zadzwonie!!!!!!!!!!!!!!!

skarbowke jeszcze ktos na mnie nasle :lol:
juz dzisiaj pan w moim w kiosku spytal sie czy ja z psow zyje :o a ja powiedziala, ze tak - i pewnie dlatego ciagle na kreche biore :lol:

Posted

[b]Orsini [/b]- zamiast dociekac moich WIELKICH dochodów :wink: dzwon do Ewy - bo Ty to mozesz lokalnym telefonem załątwić!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...