Fuka Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 [b]Ramir [/b]nie czytasz uważnie - już mówiłam - habit :bigcool: :cunao: :diabloti:
Ramir Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 o habicie to wiem mialam raczej na mysli cos innego w kontekście wąsów.[/b]
Fuka Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 to ja już nie wiem o co Ci chodzi, mysłałam, ze kobieta z wąsami i broda w habicie wystarczy :roll: :wallbash:
vigor Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 [quote name='Fuka']No i co ja mam z Wami zrobić :evilbat: :chainsaw: :hmmmm: do nastepniej wystawy mam dużo czasu :PROXY5: już wiem - zapuszcze wąsy i brodę :evil_lol:[/quote] [b]Fuka[/b] - zamiast wasow i brody powieksz zdecydowanie dekolt i dajemy spokoj.
Flaire Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 [quote name='Fuka'] już wiem - zapuszcze wąsy i brodę :evil_lol:[/quote]Fuka chce się upodobnić do wystwianych przez siebie psów. :wink: Albo może - swojej suce brodę wyrwała, to może myśli, że jak sama zapuści, to jakoś bilans bród się wyrówna. :wink:
Fuka Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 [quote name='vigor'][quote name='Fuka']No i co ja mam z Wami zrobić :evilbat: :chainsaw: :hmmmm: do nastepniej wystawy mam dużo czasu :PROXY5: już wiem - zapuszcze wąsy i brodę :evil_lol:[/quote] [b]Fuka[/b] - zamiast wasow i brody powieksz zdecydowanie dekolt i dajemy spokoj.[/quote] [quote name='Ramir'][b]Popieram[/b][/quote] :shock: To ja już wreszcie wiem o co Wam chodzi :evilbat: chcecie żeby mnie z ringu wywalili i żebym przegrywała :pissed: wczoraj na grupie miałam malutki i od razu pudło :roll:
vigor Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 [quote name='Fuka'][quote name='vigor'][quote name='Fuka']No i co ja mam z Wami zrobić :evilbat: :chainsaw: :hmmmm: do nastepniej wystawy mam dużo czasu :PROXY5: już wiem - zapuszcze wąsy i brodę :evil_lol:[/quote] [b]Fuka[/b] - zamiast wasow i brody powieksz zdecydowanie dekolt i dajemy spokoj.[/quote] [quote name='Ramir'][b]Popieram[/b][/quote] :shock: To ja już wreszcie wiem o co Wam chodzi :evilbat: chcecie żeby mnie z ringu wywalili i żebym przegrywała :pissed: wczoraj na grupie miałam malutki i od razu pudło :roll:[/quote] Proponuje zdecydowanie powiekszyc, a napewno bedziesz na pudle z numer 1.
Fuka Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 [quote name='Ramir']No pewnie po co na konkurencja. :wink:[/quote] no własnie sama nie wiem :wink:
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 [quote name='Wojtek']Fuka, do studia Wind i na jej albumy Tobie!!! :D[/quote] hahahah wlasnie!!!! :lol: :lol: :lol: mozesz razem z Makaronem:))))troche perwersji nam sie w zyciu przyda :lol: :lol: :lol: :lol:
Fuka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 [b]Orsini[/b]- Ty tu nie pitol tylko odwiedz Ewe i narob zdjec wczoraj urodzonym Rungario-Diuczętom!!!!! Ja chce zobaczyc maluszki :angel: :drinking:
orsini Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Fuka chcialam dobrze:((ale Flair mi nie odpisuje, a jak odpisze to mnie juz nie bedzie:((((wiec foty z klubu dostaniesz jutro, bo ja jednak nie mam Twojego mejla!!!zadnego
Fuka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [b]Orsini[/b], Ty mi tu nie wypytuj sie o przedpotopowe zdjecia, tylko jedz do Ewy i pstrykaj oseski!!!!!!
orsini Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 jak ona mieszka na koncu swiata:((((( nie dam rady:((((na piechote bedzie ze 4 km:((jak nie lepiej:((((a auta ni mam:((ale za to Ewa ma aparat musze jej mejla wyslac, to moze da...ale watpie, ona predzej na plytke nagra tak jak klubik
Boszek Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Witam Na poczatek pochwale sie :)... po dlugim oczekiwaniu i wielu perypetiach w koncu doczekalem sie szczeniaczkow w moim domu. Od czterech dni mam "dodatkowe" 6 foksikow :), porod przebiegl gladko a nowa mama stanela na wysokosci zadania i bardzo dobrze sie sprawuje mimo ze to jej pierwszy przychowek. Narazie szczesliwa mama nie zabardzo pozwala na robienie zdjec, nie chcem jej denerwowac wyjmowaniem malych "klusek" z zaimprowizowanej z kartona po telewizorze budy... jak tylko sie uda pochwale sie jeszcze zdjeciami :). Mimo ze juz chyba wypytalem o wszystko weterynarza i w Zwiazku Kynologicznym, to jesli macie jakies rady, wskazowki odnosnie mlodej mamy i jej pociech bede bardzo wdzieczny. To moje pierwsze szczeniaki w domu wiec ciagle zdobywam doswiadczenie :) ---------------------------------------------------------- [img]http://mazury.boo.pl/maly.jpg[/img] I jeszcze kilka innych zdjec to obejrzenia [url=http://mazury.boo.pl/piesy]Tu[/url]
Fuka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 [b]Boszek[/b], WIELKIE GRATULACJE! :roll: spoznione z powodu mojej nieobecnosci wystawowej - niech Ci się maluszki zdrowo chowaja :drinking: Są przesłodkie :D
Boszek Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Po foksterierach :).... a powaznie to matka jest moja suczka [url=http://mazury.boo.pl/dembowce/strony/rodowod.php]Shira[/url] a ojcem Polo z Łowieckiej Pasji mieszkajacy w Dobrym Miescie (uzytkowy, champion)
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 aha...dzieki, bo cos ta Twoja www nie bardzo funkcjonuje
Boszek Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Dziala z wielkimi oporami... narazie nie mam czasu sie tym zajac.... ale niedlugo doprowadze ja do porzadku
Fuka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Daro z Makaronem na Interze: [img]http://www.imagestation.com/picture/sraid169/p141293b1401157fb89329166f8f9e53a/f40c1ea8.jpg[/img] ufoceni przez Foxydoxy :D
Recommended Posts