Selena Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Jajku, jak ja wam zazdroszę psiaków :P Chciałabym, żeby mój Pazurek miał rodowód, ale to niestety niemożliwe :P. Narazie mogę tylko pomarzyć i zbierać kasę na drugiego psiaka :P. Pojeżdże trochę po wystawach i nacieszę oko innymi foksami :P. Ale marzę o zobaczeniu na żywo Makarona :D.[b]Fuka[/b] Szkoda, że nie będziesz, ani tu, ani tu, ale do Legnicy może uda mi się pojechać. Bo w końcu to wakacje i nie daleko ode mnie. I może uda mi się wtargnąć na międzynarodówkę do Wrocławia. Mam na nią chrapkę, bo tam tez będzie (dobrze mówię?) wystawa psów nierasowych... :P Wiecie ile kosztuje zgłoszenie na nią psiaka?
Wind Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='Fuka']bo na tych od Wind niestety doskonale widac to, ze Makaron nie mial rowno rozczesanych łap na ringu i bardzo sie wstydze [/quote] :lol: :lol: :lol: Fakt, normalna cyfra nie wylapie szczegolow a z tym moim sprzetem to wiecznie jakies problemy. Albo za ostro, albo zbyt wielkie zblizenie, albo jeszcze jakas "wada" sie przyczepi. Nic to ... Fuka nie mart sie ... to tylko wada aparatu ;) Ale przyznaj, Makaron calkiem ladnie mi wyszedl :-) BTW piekny z niego pies, bardzo piekny! :-)
Fuka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [b]Wind[/b], :lol: ładnie to ujełas - wada aparatu :wink: Ciesze sie, ze Ci sie podoba! Szkoda, ze nie dotrwalas do grupy, bo tam juz był uczesany chyba :roll:
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Fuka, a ja Wam tez mocno kibicowalam, zreszta stalam glownie z Orsini, ale juz do Ciebie nie podchodzilam sie przedstawiac, bo ciagle gdzies biegalas :wink: :lol: . A wiem rozmawialysmy chwilke po BISach, przy Czapli, haha wyciagalas ja na papierosa :wink: :evilbat: . W kazdym razie OGROMNE GRATULACJE dla Makarona, wygladal SUPER :D .
Fuka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [b]Ka-Vanga [/b]- to było sie ujawnic, to nie fair! Piekne dzieki za kibicowanie i dobre słowo! :D Ale tego, ze sie tajniaczyłaś - Ci nie zapomne :evilbat: Mam nadzieje, ze nastepnym razem uda nam sie pogadac - bedziesz w Opolu w sobote?
aga_ostaszewska Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 [b]Ka-Vanga:[/b] Ja to chyba jednak Ciebie widzialam... Cz stalas z orsini obok ringu 4?
Ka-Vanga Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 [quote name='Fuka'][b]Ka-Vanga [/b]- to było sie ujawnic, to nie fair! Piekne dzieki za kibicowanie i dobre słowo! :D Ale tego, ze sie tajniaczyłaś - Ci nie zapomne :evilbat: Mam nadzieje, ze nastepnym razem uda nam sie pogadac - bedziesz w Opolu w sobote?[/quote] Haha Fuka to proste nie bylo, bo jak mowilam, bylas strasznie zabiegana i ciagle tylko mokre chusteczki Ci byly w glowie :wink: :lol: . W Opolu bede, ale w niedziele :wink: .
Ka-Vanga Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 [quote name='aga_ostaszewska'][b]Ka-Vanga:[/b] Ja to chyba jednak Ciebie widzialam... Cz stalas z orsini obok ringu 4?[/quote] No z Orsini stalam wiekszosc czasu :D .
Wind Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Dziwne, byla przez jakis czas przy foxach i jakos nikogo oprocz agi i Fuki nie spotkalam :(
Ka-Vanga Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 [quote name='Wind']Dziwne, byla przez jakis czas przy foxach i jakos nikogo oprocz agi i Fuki nie spotkalam :([/quote] Jak stalysmy z Orsini, to zastanawialysmy sie czy to Ty, haha a jak zobaczylysmy Twoj aparat to mowimy, ze to na pewno Ty :lol: , tyle, ze Ty za chwile jakos wsiaklas :roll: .
Wind Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 No tak ... :( Czyli okazja do poznania stracona :( Mam nadzieje, ze bedziecie na Wystawie w Wawie i wtedy sobie odbijemy :-)
Ka-Vanga Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Wind mnie teoretycznie powinnas znac, bo ja przychodzilam ze swoja olbrzymka na agility do Elki, wtedy jak bylo przy szkole jeszcze. To bylo chyba z ponad rok temu, dlatego mialam chwile zawahania czy Ty to Ty :wink: .
Wind Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Hmmm ... jakbym Cie zobaczyla, to pewnie latwiej by bylo o skojarzenia ;)
Ka-Vanga Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Haha, a moze pamietasz taka sznaucerke olbrzymke co to naraz chciala wszystkie przeszkody przeskoczyc :wink: :lol: .
Flaire Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Ka-Vanga, ja to Cię z tamtych dawnych czasów w ogóle nie kojarzę. To znaczy wiem, że dawno temu, przed nami, biegałaś w Cavano, ale nie wiem, czy sie kiedykolwiek tam spotkałyśmy.
Ka-Vanga Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 No tak, bo ja tam przychodzilam rzadko, ale biegalysmy razem i to nie raz :wink: .
Mokka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 [quote name='Flaire']Ka-Vanga, ja to Cię z tamtych dawnych czasów w ogóle nie kojarzę. To znaczy wiem, że dawno temu, przed nami, biegałaś w Cavano, ale nie wiem, czy sie kiedykolwiek tam spotkałyśmy.[/quote] Na pewno tak! Ka-Vanga mnie pamiętała, ja ją trochę mniej :oops: , ale ja na początku byłam trochę zakręcona i onieśmielona prawie tak jak Monia, a wszystkie twarze były nowe.
Ka-Vanga Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Acha, jeszcze mi cos przyszlo do glowy, ja wtedy bylam z 20 kilo "wieksza" :wink: .
Ka-Vanga Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 [quote name='Mokka']Na pewno tak! Ka-Vanga mnie pamiętała, ja ją trochę mniej :oops: , ale ja na początku byłam trochę zakręcona i onieśmielona prawie tak jak Monia, a wszystkie twarze były nowe.[/quote] Haha, bo ja juz tak mam, ze ludzi zapamietuje :wink: :lol: .
Flaire Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Ja tam chodziłam wtedy na początku tylko jeden miesiąc, styczeń, bo potem Misia wyjechała. A jak wróciła to była w ciąży i byłam z nią już tylko chyba raz, może dwa, kiedy kładła się na środku toru i pilnowała porządku - ale wtedy to już Cię chyba nie było.
orsini Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 a poza tym jesli Wind to byla Wind to byla z mezczyzna wysokiiiiim na 3 metry i mysmy sie baaaallllllllyyyyyyyyy :lol: :lol: :lol: niezly musi byc w kosza :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 aaa i mial niezla TAAAAAAAAAAAAAAAAAKAA lufe...aparat oczywiscie :lol: :lol: :lol: :lol: co to bylo?500mm??? Fuka kurcze pochwal sie fotami-pal szesc , ze nieuczesany.... :cry: :cry: :cry: :cry:
Flaire Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 [quote name='orsini']a poza tym jesli Wind to byla Wind to byla z mezczyzna wysokiiiiim na 3 metry i mysmy sie baaaallllllllyyyyyyyyy [/quote]Tak, to na pewno wyła ONA! :lol:
Wind Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 TAAK to bylam ja ... a w tle przenikal moj TZ :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 [quote name='Flaire']Ja tam chodziłam wtedy na początku tylko jeden miesiąc, styczeń, bo potem Misia wyjechała. A jak wróciła to była w ciąży i byłam z nią już tylko chyba raz, może dwa, kiedy kładła się na środku toru i pilnowała porządku - ale wtedy to już Cię chyba nie było.[/quote] No tak rzeczywiscie duzo razy sie tam nie spotkalysmy, a pozniej to ja juz nie chodzilam.
Recommended Posts