orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 a to fluffy to co oznacza???? wiecie w sumie...sedzia widzi , ale co zrobi nie majac specjalnego zestawu do wykrywania farbki?no nie udowodni...chociaz nawet na tej 1 fotce widac, jak sie rozlala w dol ta plama na pupie:)))))))hmmm...pigment sie przemieszcza moze na stare lata?:)))))))))))))))no ale Zwyciestwo Klubu 2005 ma :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil:
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Ja wczesniej zgadlam, ze to Biedronka!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Fuka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='orsini']ja pierwszy raz cos takiego widzialam:))))jak ktos nie umie farbowac, albo uzywac czarnidla jakiegos, bo moze to byla czarna kreda???to nie powinien sie za to zabierac!No a do tego byla wystawiana "super" wlosie jak na Interchampionke przystalo:))))))))))))))))))))))))))))[/quote] Olba nie jest interka, brakuje jej zagranicznego Caciba, miala pecha, bo zagranica natykala sie na Gośke z Esterka i ma po niej rezerwy, a Esterka wtedy jeszcze nia miala zatwierdzonego tytułu... I zejdzcie z niej wreszcie, bo ja - jak powszechnie wiadomo - wystawiłam lakelandke (od dawien dawna zatwierdzona interke :roll:) na podszerstku - i sedzia powiedział, ze za kilka tygodni, w pełnym włosie to bedzie piekna suka 8) i miał racje - bo Cudak w pełnym włosie jest piekny :-? Tylko, ta cholerna zima sprawiła, ze Goska dała mi ja do oskubania 3,5 tygodni temu i Cudna z jakiegos dziwnego powodu nie zdazyla odrosnac :(
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Nie zejdziemy:))bo Twoj lejkland moze nie byl we wlosie jak i Olba...ale z niej fabka lub inne ustrojstwo nie splywalo,nie?:))))ja pierwszy raz tak zle przygotowanego foxa widzialam!ja rozumiem, ze niektorzy farbuja te czern,ale jak sie tego robic nie umie to po co???albo nalozyl czernidlo jeszcze w domu potem suka do klatki i jak wyciagnal to...:))a moze to byla czarna pasta do butow?:))) I ona nie ma Intera????myslalam,ze ma....
foxydoxy Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='orsini']a to fluffy to co oznacza???? wiecie w sumie...sedzia widzi , ale co zrobi nie majac specjalnego zestawu do wykrywania farbki?no nie udowodni...chociaz nawet na tej 1 fotce widac, jak sie rozlala w dol ta plama na pupie:)))))))hmmm...pigment sie przemieszcza moze na stare lata?:)))))))))))))))no ale Zwyciestwo Klubu 2005 ma :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil:[/quote] Fluffy - puszysty Farbowanie widać bo normalnie zawsze między czarnymi znajdzie się jakiś inny włos. A jak malowany - wszystko czarne. Flaire pisała już kiedyś o siwych włosach na czaprakach AT, że przynajmniej widać że kolor nie poprawiany.
foxydoxy Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='orsini']Nie zejdziemy:))bo Twoj lejkland moze nie byl we wlosie jak i Olba...ale z niej fabka lub inne ustrojstwo nie splywalo,nie?:))))ja pierwszy raz tak zle przygotowanego foxa widzialam!ja rozumiem, ze niektorzy farbuja te czern,ale jak sie tego robic nie umie to po co???albo nalozyl czernidlo jeszcze w domu potem suka do klatki i jak wyciagnal to...:))a moze to byla czarna pasta do butow?:))) I ona nie ma Intera????myslalam,ze ma....[/quote] No właśnie - to już lepiej ją było maszyną na ZERO.
Fuka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='orsini'] tiaaaaaa....a co sie dzialo na ringu stafikow!!!to dopiero!!! :lol: :lol: :lol: :lol: dobrze, ze jej do wystawiania nie wzielam-to cos bylo DZIKIE!!!widzialam,jak Flair to prowadzila w hali rzucilo sie na cos z warkotem wrrrr :lol: :lol: :lol:[/quote] Bardzo protestuje - Peniorek była bardzo grzeczna, pokazywała sie ładnie tylko goraco jej było strasznie na tym rozgrzanym betonie, a do innych staffikow byla bardzo przyjazna :angel: :D :lol: [quote name='orsini'] Fuka widzisz?to co ja?:)))on sie wierci:(((i tak ciagle sie wiercil, ze myslalam, ze przegra zaraz:(((([/quote] No widze - wiercił sie - ale to było na pocztku jak chcial isc do stafficzki, albo patrzec na nia przynajmniej. Potem stafficzka juz byla w dogodniejszym miejscu i bylo chyba lepiej - pewnosci nie mam, bo ja nic nie pamietam... A najbardziej przezywam to, ze on mial nie do konca uczesane lapy na ringu - bo po wystawieniu Biedronki nie zdazylam :roll:
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 foxydoxy...w tym przypadku wszystko bylo...szare...:)))i to co powinno byc biale tez mialo szare plamy:))))))))))))) Fuka nie dziw sie, ze tak przezywamy, ale czegos takiego to ja np. nie widzialam:))))))))))))cale czarne plamy mi by nie przeszkadzaly, ale takie plamy co sie rozjechaly i sa mega zacieki wszedzie...to sorki :lol: :lol: :lol: na wystawie klubowej?a wiec niby najwazniejszej w roku?:)))))
foxydoxy Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='Fuka'] [b]Foxydoxy [/b]- piekne zdjecia :D , bardzo prosze wyslij mi oryginalne fotki :angel: P.S. Jakiś gładki fox to oczywiscie Biedronka - musze Ci powiedziec, ze jestem w szoku bo nie wiedzilam, ze robiles mu wtedy zdjecie, jak to milo ze strony Makarona, ze sie sam ustawił do fotografii :lol:[/quote] Dzięki - na Węgry wezmę jeszcze teleobiektyw. I jeszcze Makaronik: [img]http://foxydoxy.pl/Dogomania/NowyDwor2005_foxy_8.jpg[/img] P.S. Już pisałem - wszystkie wyśle wieczorem z domu.
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Foxydoxy JAKI masz aparat???????????????????to cyfra????
Fuka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 A ja sie zgadzam z sedzia, mi bardziej przeszkadzalo to, ze ona sterczy na wszystkie strony i ma krzywe łapy :roll: A wląsciciela masz pod reka - to mozesz mu zafundowac lekcje malowania foxow :lol: , ja moge jeszcze polecic wyjazd szkoleniowy do Włoch, bo Wlosi bardzo ładnie maluja foxy. Czasami na wystawach widac - z pudełka wyjmuja szare, a potem na ringu juz sa kolorowe az miło :D A ja Wam powiem, ze ja bardzo lubie Makarona za to, ze moge go najpierw calego wypudrowac na bialo, tak, ze czarne tez jest biale, a potem wystarczy troche wyczesac i czarne znowu jest czarne. [b]Foxydoxy[/b], a czemu nie teraz? jezeli mi zaraz nie wyslesz tych fotek to nie wiem co zrobie 0X Bede płakac i obgryze sobie palce i nie bede miala czym trymowac :roll:
foxydoxy Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='orsini']Foxydoxy JAKI masz aparat???????????????????to cyfra????[/quote] Liczy się obiektyw, nie aparat. Te ładniejsze zdjęcia to z zooma 28-105 Canona (kocham małą głebie ostrości 8-) Te gorsze (choć często całkiem dobre) - Minolta Dimage X (2 Mpx) A! I z filmu (ja używam Fuji 400) się bierze to "oldskulowe" ziarenko.
foxydoxy Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='Fuka'] [b]Foxydoxy[/b], a czemu nie teraz? jezeli mi zaraz nie wyslesz tych fotek to nie wiem co zrobie 0X Bede płakac i obgryze sobie palce i nie bede miala czym trymowac :roll:[/quote] W pracy jestem (psyt!) i nie mam normalnego (nie przeglądarkowego)dostepu do swojego maila.
Fuka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [b]Selena[/b], niestety w Jeleniej nie bedziemy - o ile przyjeli Makarona na wystawe na Wegry... I Wałbrzych tez czarno widze, bo chyba jednak sie zdecydujemy na wystawe w Czaplinku... Ale potem na pewno w sierpniu bedziemy na wystawie w Legnicy :D
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 ze robione lustrzanka to widze, ale JAKA lustrzanka???cyfrowa??? ja tego pana niczego nie bede uczyc:))co najwyzej moge mu opowiedziec jakie sa rozmiary stanikow miseczki jakie...alem wredna :lol: :lol: :lol: :lol:
Fuka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [b]Orsini[/b], taka Twoja uroda - byłas i bedziesz wredna :lol:
foxydoxy Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='orsini']ze robione lustrzanka to widze, ale JAKA lustrzanka???cyfrowa??? ja tego pana niczego nie bede uczyc:))co najwyzej moge mu opowiedziec jakie sa rozmiary stanikow miseczki jakie...alem wredna :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] Zwykły, tradycyjny Canon EOS 300 - tania rzecz.
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 wow, to niezly jestes w sensie, ze juz masz odbitki :))) super!!!fotki!!! Fuka a Ty sie tu nie obijaj a wklej te od Wind co???? :lol: :lol: :lol:
Fuka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [b]Orsini[/b], ja wkleje te od Agi - bo na tych od Wind niestety doskonale widac to, ze Makaron nie mial rowno rozczesanych łap na ringu i bardzo sie wstydze :-?
foxydoxy Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='orsini']wow, to niezly jestes w sensie, ze juz masz odbitki :))) super!!!fotki!!! Fuka a Ty sie tu nie obijaj a wklej te od Wind co???? :lol: :lol: :lol:[/quote] Odbitek nie mam - daję film wywołania i skanowania na CD za całe 21 złotych plus film za 14 - wychodzi klatka za złotówkę.
foxydoxy Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='orsini']wow, to niezly jestes w sensie, ze juz masz odbitki :))) super!!!fotki!!! Fuka a Ty sie tu nie obijaj a wklej te od Wind co???? :lol: :lol: :lol:[/quote] No i w hali w Nowym Dworze było całkiem ładne światło naturalne, i nawet dobre było to, że nie było sztucznego (które zażółca lub zazielenia zdjęcia).
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 aaaaaaa niezle:)))))to na to ja jeszcze nie wpadlam:)))))ale co mi po CD jak kompa w domku nie mam:))))))
foxydoxy Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='orsini']aaaaaaa niezle:)))))to na to ja jeszcze nie wpadlam:)))))ale co mi po CD jak kompa w domku nie mam:))))))[/quote] Czas najwyższy. Jak to po co? Żeby ten komputer po coś kupić.
Fuka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 No to teraz Makaronik zrobiony przez Age O :D , wiecie co - coraz bardziej mi odbija na jego punkcie :oops: [img]http://www.imagestation.com/picture/sraid165/p37cfd7c3f60e48ecd72382a2a435f2b0/f46a2aa0.jpg[/img] [img]http://www.imagestation.com/picture/sraid165/p87219a664bf63ec187c669eed84fe06e/f46a2aa5.jpg[/img]
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 dawaj te od Wind:)))co tam lapki-sama je czesalam,to zobacze w ktorym miejscu ich nie rozczesalam:))) ps-to bylo specjalnie, bo chcialam,zeby Olba wygrala i mi sie nie udal sabotaz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts