Jump to content
Dogomania

najlepszy wśród terierów - FOKS SZORSTKOWŁOSY (prosimy zakladac oddzielne tematy)

Recommended Posts

Posted

No nie badz tego taka pewna - Lucyna szamie kosci, az trzeszczy i im wiekszy gnacior tym lepiej :D , natomiast wyrodny synus, czyli Niunio patrzy, oczy mu sie robia wielkie i okragle i mysli :lol: i pilnuje, bo to typowy pies ogrodnika - sam nie zje i drugiemu nie da :lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaa jak szkop sedziowal to wszystko jasne, ze sie nie polasil na nasza fuke:))))on woli czyste aryjki-blue eyes, blond wlosy, a fukaniestety...nie w jego typie:)))
ale juz gruzinowi moze pasowac:))zwlaszcza jej obywatelstwo :lol: :lol: :lol:

Posted

[b]Orsinii[/b], Gruzin podobno zmienił obywatelstwo, narodowość i osobe - i obecnie nazywa sie Pan Jakubowski - pozostanę przy golfiku, a sędzia niech psy ogląda :D

Posted

[quote name='Fuka'][Gruzin podobno zmienił obywatelstwo, narodowość i osobe - i obecnie nazywa sie Pan Jakubowski [/quote]

:o a skad wiesz ze podobno zmienil obywatelstwo ???????

Posted

Ja byłam wczoraj na sekcji i dowiedziałam się, że Gruzin nie przyjeżdża. Zamiast niego w piątek i w niedzielę - Pan Jakubowski, a w sobotę - Pani Semik.

Posted

A mnie ostatnio ten zaintrygował :wink: ciekawie umaszczony
[img]http://www.aftc.org/Photos/2003%20specialties/CincinnatiKC/LILI-web.jpg[/img]

Posted

[quote name='góral']A mnie ostatnio ten zaintrygował :wink: ciekawie umaszczony[/quote]

Eeee, raczej [b]nieciekawie[/b]
No, niechby choć miał głowę brązową, to jeszcze....

Posted

tylko zastanawia mnie ten SAMOTNY but na podlodze:))))po co on tam lezy?:))zapachy?zeby foxik lepiej sie wystawial czy jak? :lol: :lol: :lol:

Posted

[b]Goralu[/b], a masz przypadkiem drugą strone białasa? Bo mnie zaintrygowałob bardzo czy on posiada gdzies cosik czarnego, czy tez ma umaszczenie ginger...

Posted

Czy to umaszczenie polega na braku czarnych znaczeń?
Czy ten foks też ma taki kolor?
[img]http://www.starringterriers.com/images/fox_kuvat/as_veteran_sivu.jpg[/img]

Posted

[quote name='góral']Czy to umaszczenie polega na braku czarnych znaczeń?[/quote]Tak.

[quote name='góral']Czy ten foks też ma taki kolor?[/quote]Trudno powiedzieć, bo nie widać drugiej strony.

Posted

[quote name='Flaire']Fuka, w Fyrewyre mają foksy o umaszczeniu ginger, tak że myślę, że ta jest właśnie ginger.[/quote]
tak mi sie wydawało - bo one sa tez troche inne w wyrazie - nie umiem tego okreslic, ale jakos tak mi sie skojarzylo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...