asiiik Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 po powrocie do domu zorientowałam się że mój Goldenek dopadł paczkę polopiryny t trochę zjadł.... co robić+??? proszę o pomoc!!!! Quote
Baski_Kropka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 DO WETERYNARZA PO KONSULTACJE SZYBKO... pies nie może jeść pyralginy itp. Trzeba dmuchać na zimne, radze nie zwlekać. Przynajmniej zadzwoń zapytać się czy konieczna jest wizyta... ale nie zwlekaj z tym... Quote
marta23t Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 pyralgina to jedyny lek z ludzkich przeciwbólowych kory można podać psu:roll: zadzwoń lepiej do weta. po 1 tabletce nic mu nie będzie ale jak zjadł więcej nie wiadomo..zależy jaki duży pies, ile waży, jak na leki reaguje Quote
marta23t Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Baski też tak myślałam, że przejęzyczenie:cool3: Quote
Baski_Kropka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Zwracam honor =D faktycznie pyralgina by nie zaszkodziła, ale to nie to samo co polopiryna która już nie jest bezpieczna dla psa. Pomyliło mi się z pyralginą z kotami. Quote
Recommended Posts