*Jot* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='dzasta']A to M już gdzieś tam biega w stroju Adama :p[/QUOTE] No to już niebawem te długo wyczekiwane zdjęcia zobaczymy :evil_lol: Quote
dzasta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 O tak dokładnie Jolu :D A może nawet w TV zobaczymy M naszej De .... ;) To nas De pogoni nie ma to tamto :D Quote
ewa2909 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Wpadłam na obiecane foteczki,a tutj malizną śmierdzi.Oj nieładnie:mad::mad::mad: Pozdrawam cieplusio:loveu: Quote
dzasta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Cholibcia no właśnie ale może De udostępni nam jakieś pikantniejsze fotki z listkami tu i tam bo bez listków nie sadzę żeby dała :D Quote
dzasta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ale sądzisz że takie da najpewniej powie że nie było sesji albo coś w tym stylu :D Quote
*Jot* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='dzasta']Ale sądzisz że takie da najpewniej powie że nie było sesji albo coś w tym stylu :D[/QUOTE] No zawsze może sama zrobić i nam pokazać [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/zubaw.gif[/IMG] [quote name='Aga&Dakar']Oj da Wam Daria zaraz :mad:[/QUOTE] Aga,chyba tak źle nie będzie [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif[/IMG] Quote
Doti1986 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Kurna co się wam kobitki marzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hihi swoim chłopom sesje poróbcie i podziwiajcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='Doti1986']Kurna co się wam kobitki marzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hihi swoim chłopom sesje poróbcie i podziwiajcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Doti no wlasnie ja nie rozumiem czemu tak im zalezy na tych zdjeciach bez listkow czyzby moj M mial cos innego niz od nich TZ hahah dziekuje ze miłe komcie:) przekaze Liv bedzie chodzic dumna jak paw;) Ewa specjalnie tak dawkuje zebys tu czesciej wpadala:eviltong: Jola apropo ubrania haha musial wziasc ubrania robocze znoszone brudne by byc bardziej wiarygodnym haha wiec nie licz na te bez listkow..;) ubrany bedzie ;) Aga spoko tu nieraz takie jazdy byly eheh..:evil_lol: Quote
*Jot* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Doti1986']Kurna co się wam kobitki marzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hihi swoim chłopom sesje poróbcie i podziwiajcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Doti,ale zawsze to jakaś odmiana by była :evil_lol: A nie non stop M i M....... :razz: Quote
*kleo* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/2024.jpg[/URL] ale ma oko duże, jak moja Gracusia :evil_lol: Oj Daria, ale Cię o tego M męczą :eviltong: Quote
Marzena* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Pegaza']No masz znow niezadowolona;) musze kupic bateryje bo M zabral aparat z bateriami do wawy..to wtedy ich wiecej porobie;)[/QUOTE] A z czego tu się cieszyć ??? Taką ilością chciałaś nas zadowolić :evil_lol: Quote
dysia-u Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 cześć DAria. Myje te okna i końca nie widać , a tu jescze fugi czekają w kolejce. Ale mamy słoneczko , to najważniejsze Quote
dzasta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [COLOR=DarkOrange][B]Cześć De z rana :)[/B][/COLOR] Wiesz co DE zawsze można popatrzeć na zdjęcia jakiegoś ciacha nie :D Gorączkę mam wybacz DE Joluś mówiłam że nici będą ;) Quote
Pegaza Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 No hej:) a u mnie juz od rana lozka porobione,pranie wstawione..tak mysle ze zaraz za meble sie wezne w srodku..troche szkla mam do poczyszczenia.. J no widzisz jednak dobrze ze nie jechalam bo Ty chora.. dobra wybieram sie po doniczki to kupie te baterie i cos porobie jak nie zapomne;) Ula pogoda na czyszczenia okna stworzona:) Quote
Doti1986 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No u mnie tez dzisiaj tylko pranko zostało bo okna pomyte:) Wczoraj kurze z mebli już tak gruntownie pozmywane szkliwo w witrynkach wymyte więc na święta pozostanie tylko drobne sprzątanko:) Quote
Marzena* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Daria postaraj się nie zapomnieć o bateriach :mad::mad::mad: Quote
Pegaza Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='Viky i Ja']Daria postaraj się nie zapomnieć o bateriach :mad::mad::mad:[/QUOTE] Juz zapomnialam:roll: bylam po doniczki (pan ochroniarz wybieral kolor w biedronce no i zle wybral bo jednak zielone bardziej by mi pasowaly) hehe i kupilam bratki i juz mam posadzone:) i o bateriach zapomnialam ale mam w planie wyjsc na solke wiec po drodze kupie;) w koncu dzis nam zdjeli rusztowanie wyszlam z praniem na balkon i gratami ktore mi przeszkadzaly w domu;) a sprzatanie przeloze na potem;) taka piekna pogoda za oknem :loveu: Quote
*Jot* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Cześć zapominalska Daria :eviltong: Nie wiem co oznacza skrót TZ więc mi wytłumacz :cool3: Wiecie dziewczyny,że ja nie mam czegoś takiego,że sprzątam bo Święta będą.:eviltong: Quote
*kleo* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='jot11']Wiecie dziewczyny,że ja nie mam czegoś takiego,że sprzątam bo Święta będą.:eviltong:[/QUOTE] Ja też nie, z resztą na razie z tą moją armią to sprzątanie mija się z celem :evil_lol: Pogoda u nas też piękna, właśnie moje dziołchy odpoczywają bo z tej okazji przegoniłam po dworze wszystkie 3 :diabloti: Quote
Pegaza Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Jola TZ -towarzysz zycia..;) a ja zamiast sprzatac to pojechalam do mamy:) za to jutro to sie nie wywine.. a baterie zapomnialam kupic mozecie mnie zbic..:roll: Quote
dzasta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ja też się skutecznie wywijam od sprzątania :D Quote
Aga&Dakar Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Witamy sie nocnie. Ja sprzatanie planuje w weekend, bo przed swietami to mam w pracy sajgon... Quote
Recommended Posts