Pegaza Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Dziekuje Aga i nawzajem :) Marzena masz racje tylko szkoda ze M nie docenil..nawet nie zauwazyl ile tego zniknelo..a wszystko jego..bo jak sie ma meza ktory ma 3 pasje to potem gratow przybywa;) a miejsca brakuje.. Quote
Paulinka10 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 witamy;) wczoraj jak przeczytałam o tym sprzątaniu u ciebie to sie dosłownie zaraziłam i też od wczoraj walcze we wszystkich kątach:) tylko troche mi przeszkadza takie małe coś,biegające po domu;) Quote
Doti1986 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Pegaza']Dziekuje Aga i nawzajem :) Marzena masz racje tylko szkoda ze M nie docenil..nawet nie zauwazyl ile tego zniknelo..a wszystko jego..bo jak sie ma meza ktory ma 3 pasje to potem gratow przybywa;) a miejsca brakuje..[/QUOTE] Hehe to widzę że stosujemy podobną taktykę że jak chłopów nie ma w domu to się pozbywamy ich zbędnych gratów:) Quote
*Jot* Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [I]Hej !! Z czym dzisiaj walczysz? Łazienka czy pokój? :p[/I] Quote
Pegaza Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Dzien dobry:) a dzis zrobilam sobie wolne heh takie nieplanowane.. pojechalam do kolezanki na kawe hehe a co :eviltong:..po wczorajszym sprzataniu jeszcze kręgi czuje na plecach wiec dzien odpoczynku sie nalezy.:). Quote
dysia-u Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 moje kręgi też biedne. Dziś byłam na masażu. Fajnieee Quote
Pegaza Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='dysia-u']moje kręgi też biedne. Dziś byłam na masażu. Fajnieee[/QUOTE] Oo fajnie:) ale caly czas mnie nosi..z trudem siedze w tym fotelu..jutro już bede działac..hehe Quote
*Jot* Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [I]No Daria to bardzo dobry pomysł-dzień sprzatania i dzień odpoczynku :D:D[/I] Quote
karkakarka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Hej DE :) Ja tam mega porządki robiłam wcześniej :) Ale chyba dobrze, że mąż nie zauważył. że jego rzeczy wywaliłaś :) Quote
Pegaza Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 No Jola trzeba dbac o zdrowko hehe Karina on to nawet nie wie co juz tam mial bo tyle tego bylo..heh Quote
karkakarka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 hihi mój zazwyczaj tez nie wie.. ale czasem mu się przypomni i muszę ściemniać, że nie wiem gdzie to coś jest :P Quote
Pegaza Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Korenia']Dzięki za link :) Zapisuję sobie :)[/QUOTE] Dzieki Renia:) Quote
Marzena* Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Cze Daria :) Może byś sobie podlinkowała banerek bo mi się źle wchodzi ??? :mad: Quote
dysia-u Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 cze z rana Daria kochana hihi dysia rymuje bo sie lepiej czuje Quote
Pegaza Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Marzena nie umiem..:roll: niech mi ktos podlinkuje.. Ula no no ale z Ciebie poetka..:) a ja wlasnie mysle co dzis sprzątac bo po dniu wolnym wypadalo by sie zabrac za robote:) chyba wezne przedpokoj tu mam tez pole do popisu..wyrzuce stare czapy, szaliki, rekawiczki..itp.. a potem odwiedze babcię bo juz dawno tam nie bylam:roll:. wiec powpadam do Was pozniej.. Quote
*Jot* Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [I]Hej Daria! Jak dzisiaj sprzątasz to jutro znowu możesz zrobić dzień wolny ;)[/I] Quote
karkakarka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Hej De :) Co chwila mnie wywala z dg... wrrr Porządki już skończone?? Quote
Pegaza Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Zrobilam porzadki w szafie w przedpokoju..nieduzo do wyrzucenia niecala reklamowka..;) glowa mnie znow rozbolala ale jak....buu wzielam tabletke i nie przechodzi.. sluchajcie szukam transportu Swiebodzice okolice Wroclawia do Zabrza,Katowic..okolic Rudy Śląskiej.. narazie nie powiem dlaczego bo znow zapesze..;) jakbyscie cos wiedzieli to dajcie znac.. Quote
*Jot* Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [I]No ja niestety w tym Ci nie pomogę....szkoda bo bardzo bym chciała :lol: Połóż się to może ból głowy minie ;)[/I] Quote
Nati28 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Pegaza']Zrobilam porzadki w szafie w przedpokoju..nieduzo do wyrzucenia niecala reklamowka..;) glowa mnie znow rozbolala ale jak....buu wzielam tabletke i nie przechodzi.. sluchajcie szukam transportu Swiebodzice okolice Wroclawia do Zabrza,Katowic..okolic Rudy Śląskiej.. narazie nie powiem dlaczego bo znow zapesze..;) jakbyscie cos wiedzieli to dajcie znac..[/QUOTE] A ja juz wiem dla kogo Ty transportu szukasz :razz: Quote
Aga&Dakar Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Witam. Masz dziewczyno zapal. Ja chyba bede w nocy sprzatac... Quote
Recommended Posts