Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukam namiarów na behawiorystę z Bielska-Białej. Naszym problemem jest najprawdopodobniej agresja lękowa, ale nie jestem na tyle znawcą tematu, by stawiać mojemu psu diagnozę... Próbuję sama pracować nad problemem (rzucanie się na psy, gdy tylko jakiś pojawi się na widoku, ciągnięcie na smyczy), ale bez większego efektu. Myślę, że parę spotkań z behawiorystą wyszłoby nam na dobre...
Dziękuję za pomoc.

Posted

Dostałam namiary na szkoleniowca ze ZK, który prowadzi PT - jest to P. Krzysztof Kukla. Czy ktoś z Was wie coś o metodach szkolenia tego Pana (ukończył np. kurs PT prowadzony przez niego) i mógłby napisać, czy to odpowiednia osoba, do której jest sens zgłosić się z naszym problemem?

Posted

Jest już w naszym mieście szkoła dla psów "Wesoła łapka" i wydaje mi się ,że to byłby zdecydowanie lepszy wybór;) Wrzuć w google Wesołą łapkę i tam będą namiary na człowieka , który prowadzi zajęcia u nas:)) Pozdrawiam Was serdecznie :loveu: Znam Waszą historię bo zaglądam na grzywacze ...

Posted

[COLOR=green]Witam.

Informacja o szkoleniu szkoly Wesola Lapka:

[B]w Bielsku - Białej - 29 stycznia 2009 r.

Trener: Czesław Grzędziel, tel. kom.: 666 961 567[/B]

Pozdrawiam i powodzenia!

[COLOR=Black]info zaczerpnięte z szkoleniepsow********** [/COLOR]
[/COLOR]

Posted

[quote name='Melka']Centrum Canis w Jaworzu jest prowadzone z tego co widzę właśnie przez P. Kuklę ;)[/quote]
Oooo:cool3:nie wiedziałam ;) Słyszałam tylko coś o jakiś poradach chyba we czwartki w ZK prowadzonych właśnie przez P.Kuklę ;)

• 4 months later...
Posted

podejrzewam, że sprawa już nieaktualna, ale jeżeli w przyszłości przydałyby sie jakieś porady to zapraszam [URL="http://www.4lapki.eu"]www.4lapki.eu[/URL]
pozdrawiam
Ania