Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poziomka stoi i drze mordę, bo rottki poszły na podwórko :lol:

Dzurga- dzwoniłaś do Kaśki w sprawie mopsa?

Już ją wymiziałam (Poziomkę- nie Kaśkę). Dziękuje Ci bardzo i pozdrawia Cię w Nowym Roku. Wszak to ona tak Cię zauroczyła, że chcesz klopsa, nie? :wink:

Gosia

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Goska, ja juz sobie upatrzylam szczeniaki z Łotwy. Urodzily sie w Wigilie, 4 chlopcow, 3 dziewczynki. Tatus piekny i utytulowany, mama z doskonalymi papierami. Mam nadzieje ze to wypali.

Posted

To najpiekniejszy klops jakiego widzialam w zyciu, ma tak cudny wyraz twarzy, ze wymiekam.

Champion Łotwy, Litwy, Rosji, Białorusi, Baltic Winner 2004, 3xCAC w Polsce, 4 CACIB, 3xResCACIB, 4xBOB i prawdopodobnie bedzie psem roku w ich Klubie Mopsa.

nagrody3qu.jpg

Posted

Sorki- ale ten pies ma wyraz paszczy shar peia. Wygląda jak hipopotam.

Ponura, wypełniona kufa- jakby go szerszenie pogryzły. Wygląda po prostu ponuro.

Pikatchu podoba mi się 10 razy bardziej=- ma uroczy, radosny pysk mopsa.

Gosia

Posted
Ale fakt,że widziałem sporo lepszych mopsów,które mnie faktycznie zachwyciły i,sporo żyje w Polsce,a poza granicami hitem dla mnie jest bis światówki w Rio.

Wrzuć zdjęcia.

Gosia

Posted

No coz widocznie urok tego klopsa nie dziala na wszystkich...ale mimo to pozostaje sporo jego fanow :wink: Gosiu nie mozesz powiedzic ze on jest smutasem, gdybys go widziala dokazujacego u panci na kolanach ze swoja coreczka - klops w 100% A to, ze ma posagowe mine na focie o niczym nie swiadczy :roll:

Natruralnie, ze sa piekniejsze klopsy, w tym rowniez u nas, a o zw.swiata to w ogole nie mowie, bo jak dla mnie to uosobienie doskonalosci

Brazylijczycy maja fajne klopsy- nie ma sie co czarowac conajmniej 3 brazylijskie hodowle to czolowka swiatowa

Gemanika a gdzie bedzie mozna zobaczyc Twojego kawalera in real???

Posted

Tak Germanika od grzywaczy.Pikatchu mało jast wystawiany,źle znosi upały,może w tym sezonie(jesień/zima)wróci na ring.Bardzo mało jeździł,ale wyalczył już Ch.PL i jeden cacib.Mnie cieszy jego osobowość,a zresztą wystawianie mopsa jest dla mnie dość trudnym zadaniem,wolę wystawiać chińczyki.

Zdjęcia bis Rio są zamieszczone w "Psie" nr4/2004