elapieczus1 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 przepraszam dziewczyny naszla mnie chec na ciasto ale takie nowe poprosze o przepis na to kolorowe Quote
bonia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 a ja takie bardzo smaczne Asiaczkowe ciasto ,zajadałam kiedyś na wystawie w Gorzowie,było super :lol: Quote
Dynamique Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ej no... sklepy już pozamykane a przez Was chcę mi się coś słodkiego zjeść :shake: Quote
panienkabubu Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Kochane, nie SPAMOWAĆ o cieście proszę :evil_lol: Nie dość, że ślinka cieknie, to jeszcze gracie na nerwach tym, których nie bedzie hahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='panienkabubu'][COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, pies, młodzieży - ROCKEFELLER EWIMARK RAKOWNIA [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Kmieciak Anna - Poznan[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, pies, młodzieży - Wild West DESPERADO FOR RUDA WIEDŻMA [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Kurzownik Krzysztof Mateusz Kurzownik- Pobiedziska[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, pies, młodzieży - PARABELLUM MARCHELLO MASTROJANI [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Privalova Nelli - Tallinn[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, pies, otwarta - SCHMIDPETER`S LUCKY [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Müller Michael Jana Huhn- Burg[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, pies, championów - MILLION MILES EWIMARK RAKOWNIA [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Mateljan Z. G.Stevinovic- Zagreb[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, pies, championów - HOROSHIY PODAROK IZ VOISKA TAMERLANA [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Stavinohova Martina - Prague[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, szczeniąt - KIKIMORA Od Rudej Wiedźmy [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Kurzownik Krzysztof - Pobiedziska[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, młodzieży - DEMONIQUE DESIRE OF SAJKOS Bulldom [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Sajkowska Anna - Warszawa[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, młodzieży - REMEMBER ME Ewimark Rakownia [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Paczkowski Jacek - Skórzewo[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, młodzieży - JAMAICA BONSAI von Amadis [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Brommont D. O.Lothary- Possendorf[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, pośrednia - PARABELLUM MONSERAT KABAL'E [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Privalova Nelli - Tallinn[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, pośrednia - MIMI Zbysz-Bull FCI [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Bieganowska S. - Poznań[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, otwarta - QUITE FORCE PHONIX [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Müller Michael Jana Huhn- Burg[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, otwarta - Strong Stael REDDA KOTAR [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Kurzownik Krzysztof - Pobiedziska[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, championów - PARABELLUM PALOMA PICASSO [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Privalova Nelli - Tallinn[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, championów - WITCH Od Rudej Wiedźmy [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Kurzownik Krzysztof - Pobiedziska[/FONT][/COLOR][/quote] Dzięki piękne :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='elapieczus1']przepraszam dziewczyny naszla mnie chec na ciasto ale takie nowe poprosze o przepis na to kolorowe[/quote] To do [B]bety[/B] uderzaj... bo to jej przepis. [quote name='bonia']a ja takie bardzo smaczne Asiaczkowe ciasto ,zajadałam kiedyś na wystawie w Gorzowie,było super :lol:[/quote] Wtedy, co tak lało...? [quote name='Dynamique']Ej no... sklepy już pozamykane a przez Was chcę mi się coś słodkiego zjeść :shake:[/quote] Zrób sobie kisielek...:evil_lol: [quote name='panienkabubu']Kochane, nie SPAMOWAĆ o cieście proszę :evil_lol: Nie dość, że ślinka cieknie, to jeszcze gracie na nerwach tym, których nie bedzie hahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] OK, już kończymy. Pzdr. Quote
bety Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='elapieczus1']przepraszam dziewczyny naszla mnie chec na ciasto ale takie nowe poprosze o przepis na to kolorowe[/quote] Podam Ci popołudniu na PW - bo to tajemnica kucharska - ha ha ha ha. [quote name='panienkabubu']Kochane, nie SPAMOWAĆ o cieście proszę :evil_lol: Nie dość, że ślinka cieknie, to jeszcze gracie na nerwach tym, których nie bedzie hahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] I kto tu SPAMUJE? :eviltong: Temat zakończony a ta dalej ciągnie i to Moderator :crazyeye: :eviltong::eviltong::eviltong: Tym którym ślinka cieknie mają trzy wyjścia: - zrobić samemu :p - przyjechać do Szczecina :eviltong: - albo oba powyższe na raz :evil_lol: co i my byśmy popróbowali innych dzieł a nie tylko inni naszych :eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol: Pzdr Quote
Dynamique Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 To ja w niedziele przyjade specjalnie na ciasto, bo my się wystawiamy w sobote :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Dynamique']To ja w niedziele przyjade specjalnie na ciasto, bo my się wystawiamy w sobote :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Wpadnij, na pewno będzie wesoło! Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 na twoje ciacho nie bede sie odchudzac :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:nigdy bo zawsze pysznosci pieczesz:diabloti: Quote
jenis Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A to na zaostrzenie apetytów:evil_lol: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images48.fotosik.pl/144/f2b1c8913678b05emed.jpg[/IMG][/URL] Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [B]jenis[/B] - chcesz powiedziec, że upieczesz serniczek na wystawę w Szczecinie...?:evil_lol: Pzdr. Quote
jenis Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Asiaczek'][B]jenis[/B] - chcesz powiedziec, że upieczesz serniczek na wystawę w Szczecinie...?:evil_lol: Pzdr.[/quote] tO BISZKOPT Z MASA BUDYNIOWA .FAKT WYGLADA JAK SERNIK.A CO DO WYSTAWY TO NIE DA RADY ZABRAC TAKIEGO BO SIE ROZLECI,ALE JAK CHCECIE TO CZEMU NIE:lol: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='jenis']tO BISZKOPT Z MASA BUDYNIOWA .FAKT WYGLADA JAK SERNIK.A CO DO WYSTAWY TO NIE DA RADY ZABRAC TAKIEGO BO SIE ROZLECI,ALE JAK CHCECIE TO CZEMU NIE:lol:[/quote] To weź co tam masz dobrego, aby słodkie!:evil_lol: Pzdr. Quote
Kaya Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 My wieziemy ciasto marchewkowe :eviltong: No ładnie to będzie piknikowa wystawa :razz: A ja dziś ze skrzynki wyciągnęłam numerki :multi: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Kaya']My wieziemy ciasto marchewkowe :eviltong: No ładnie to będzie piknikowa wystawa :razz: A ja dziś ze skrzynki wyciągnęłam numerki :multi:[/quote] Nigdy nie jadłam ciasta marchewkowego; zostawcie dla mnie kawałek, co? My numerki tez już mamy.:lol: Pzdr. Quote
Dynamique Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 My mamy numerek od przed wczoraj :diabloti: Jeszcze tylko kilka dni ! :multi: Quote
Kaya Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Asiaczek']Nigdy nie jadłam ciasta marchewkowego; zostawcie dla mnie kawałek, co? My numerki tez już mamy.:lol: Pzdr.[/QUOTE] No pewnie że zostawimy ;) A ma ktoś namiary na fajny i wmiare tani nocleg gdzie nas przyjmą z psiakami, może być w okolicach Szczecina? Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Paula&Goofi']A ja też mogę wpaść na ciacho ? :D[/quote] Wpaść do nas zawsze możesz, ale czy jeszcze będzie ciacho...? Oto jest pytanie! Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Asiaczek']Wpaść do nas zawsze możesz, ale czy jeszcze będzie ciacho...? Oto jest pytanie! Pzdr.[/quote] Więc postaram się być jedną z pierwszych! :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Paula&Goofi']Więc postaram się być jedną z pierwszych! :cool3:[/quote] Dla przypomnienia - jak chcesz zobaczyc Asiaczki w akcji, to musisz być o 10.30 przy ringu. Bo my o tej godzinie startujemy!:lol: A potem to juz będzie czas na ploteczki... i jedzonko...i ploteczki... i jedzonko... ... Pzdr. Quote
asia_i_bora Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Jak dojechać z dworca na teren wystawy? Na jakiej stacji najlepiej wysiąść? Quote
sylrwia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Nie pamietam dokladniei ale chyba tramwajem 1 i jakos zaraz przy koncu sie wysiada, ale nie na petli gdzieś na al. Wojska Polskiego. Najlepiej poszukaj sobie strone komunikacji w Szczecicnie. Quote
Recommended Posts