Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu'][COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, pies, młodzieży - ROCKEFELLER EWIMARK RAKOWNIA [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Kmieciak Anna - Poznan[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, pies, młodzieży - Wild West DESPERADO FOR RUDA WIEDŻMA [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Kurzownik Krzysztof Mateusz Kurzownik- Pobiedziska[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, pies, młodzieży - PARABELLUM MARCHELLO MASTROJANI [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Privalova Nelli - Tallinn[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, pies, otwarta - SCHMIDPETER`S LUCKY [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Müller Michael Jana Huhn- Burg[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, pies, championów - MILLION MILES EWIMARK RAKOWNIA [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Mateljan Z. G.Stevinovic- Zagreb[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, pies, championów - HOROSHIY PODAROK IZ VOISKA TAMERLANA [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Stavinohova Martina - Prague[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, szczeniąt - KIKIMORA Od Rudej Wiedźmy [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Kurzownik Krzysztof - Pobiedziska[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, młodzieży - DEMONIQUE DESIRE OF SAJKOS Bulldom [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Sajkowska Anna - Warszawa[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, młodzieży - REMEMBER ME Ewimark Rakownia [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Paczkowski Jacek - Skórzewo[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, młodzieży - JAMAICA BONSAI von Amadis [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Brommont D. O.Lothary- Possendorf[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, pośrednia - PARABELLUM MONSERAT KABAL'E [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Privalova Nelli - Tallinn[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, pośrednia - MIMI Zbysz-Bull FCI [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Bieganowska S. - Poznań[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, otwarta - QUITE FORCE PHONIX [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Müller Michael Jana Huhn- Burg[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, otwarta - Strong Stael REDDA KOTAR [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Kurzownik Krzysztof - Pobiedziska[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, championów - PARABELLUM PALOMA PICASSO [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Privalova Nelli - Tallinn[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Bulterier miniaturowy, suka, championów - WITCH Od Rudej Wiedźmy [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Kurzownik Krzysztof - Pobiedziska[/FONT][/COLOR][/quote]

Dzięki piękne :loveu:

Posted

[quote name='elapieczus1']przepraszam dziewczyny naszla mnie chec na ciasto ale takie nowe poprosze o przepis na to kolorowe[/quote]
To do [B]bety[/B] uderzaj... bo to jej przepis.

[quote name='bonia']a ja takie bardzo smaczne Asiaczkowe ciasto ,zajadałam kiedyś na wystawie w Gorzowie,było super :lol:[/quote]
Wtedy, co tak lało...?

[quote name='Dynamique']Ej no... sklepy już pozamykane a przez Was chcę mi się coś słodkiego zjeść :shake:[/quote]
Zrób sobie kisielek...:evil_lol:

[quote name='panienkabubu']Kochane, nie SPAMOWAĆ o cieście proszę :evil_lol:
Nie dość, że ślinka cieknie, to jeszcze gracie na nerwach tym, których nie bedzie hahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
OK, już kończymy.

Pzdr.

Posted

[quote name='elapieczus1']przepraszam dziewczyny naszla mnie chec na ciasto ale takie nowe poprosze o przepis na to kolorowe[/quote]

Podam Ci popołudniu na PW - bo to tajemnica kucharska - ha ha ha ha.

[quote name='panienkabubu']Kochane, nie SPAMOWAĆ o cieście proszę :evil_lol:
Nie dość, że ślinka cieknie, to jeszcze gracie na nerwach tym, których nie bedzie hahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

I kto tu SPAMUJE? :eviltong: Temat zakończony a ta dalej ciągnie i to Moderator :crazyeye: :eviltong::eviltong::eviltong:

Tym którym ślinka cieknie mają trzy wyjścia:
- zrobić samemu :p
- przyjechać do Szczecina :eviltong:
- albo oba powyższe na raz :evil_lol: co i my byśmy popróbowali innych dzieł a nie tylko inni naszych :eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol:
Pzdr

Posted

[quote name='Dynamique']To ja w niedziele przyjade specjalnie na ciasto, bo my się wystawiamy w sobote :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
Wpadnij, na pewno będzie wesoło!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]jenis[/B] - chcesz powiedziec, że upieczesz serniczek na wystawę w Szczecinie...?:evil_lol:

Pzdr.[/quote]

tO BISZKOPT Z MASA BUDYNIOWA .FAKT WYGLADA JAK SERNIK.A CO DO WYSTAWY TO NIE DA RADY ZABRAC TAKIEGO BO SIE ROZLECI,ALE JAK CHCECIE TO CZEMU NIE:lol:

Posted

[quote name='jenis']tO BISZKOPT Z MASA BUDYNIOWA .FAKT WYGLADA JAK SERNIK.A CO DO WYSTAWY TO NIE DA RADY ZABRAC TAKIEGO BO SIE ROZLECI,ALE JAK CHCECIE TO CZEMU NIE:lol:[/quote]
To weź co tam masz dobrego, aby słodkie!:evil_lol:

Pzdr.

Posted

My wieziemy ciasto marchewkowe :eviltong: No ładnie to będzie piknikowa wystawa :razz:

A ja dziś ze skrzynki wyciągnęłam numerki :multi:

Posted

[quote name='Kaya']My wieziemy ciasto marchewkowe :eviltong: No ładnie to będzie piknikowa wystawa :razz:

A ja dziś ze skrzynki wyciągnęłam numerki :multi:[/quote]
Nigdy nie jadłam ciasta marchewkowego; zostawcie dla mnie kawałek, co?

My numerki tez już mamy.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Nigdy nie jadłam ciasta marchewkowego; zostawcie dla mnie kawałek, co?

My numerki tez już mamy.:lol:

Pzdr.[/QUOTE]

No pewnie że zostawimy ;)

A ma ktoś namiary na fajny i wmiare tani nocleg gdzie nas przyjmą z psiakami, może być w okolicach Szczecina?

Posted

[quote name='Paula&Goofi']Więc postaram się być jedną z pierwszych! :cool3:[/quote]
Dla przypomnienia - jak chcesz zobaczyc Asiaczki w akcji, to musisz być o 10.30 przy ringu. Bo my o tej godzinie startujemy!:lol:
A potem to juz będzie czas na ploteczki... i jedzonko...i ploteczki... i jedzonko... ...

Pzdr.

Posted

Nie pamietam dokladniei ale chyba tramwajem 1 i jakos zaraz przy koncu sie wysiada, ale nie na petli gdzieś na al. Wojska Polskiego. Najlepiej poszukaj sobie strone komunikacji w Szczecicnie.