Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Goshka']He,he, twarda jest kobieta :evil_lol:
Panienkobubu,a ja tak jeszcze pomarudzę o irlandy-setery irlandzkie:eviltong:[/quote]

[COLOR=black][FONT=Arial]Seter irlandzki, pies, młodzieży - GROT z Mahagonii [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Frąckowiak Marcin - Gniezno[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Seter irlandzki, pies, młodzieży - LEGENDARY INTREPIDUS z Orszaku Chrobrego [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Pomianowska-Kardaś Anna - Bydgoszcz[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Seter irlandzki, pies, pośrednia - NICKY OF THE FRISON FIELD [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Doppenberg Caspar Malgorzata Otto-Doppenberg- Przeclaw[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Seter irlandzki, pies, otwarta - AGRO Rysi Wykrot FCI [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Żwierełło Anna Anna Pelczar - Kozłowska- Kobylanka[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Seter irlandzki, pies, championów - Kerrimere WINTER WINE [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Dzionek Zbigniew - Gniezno[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Seter irlandzki, suka, młodzieży - ENGLISH QUEEN OF BEAUTY z Arislandu [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Manikowska Iwona - Gdynia[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Seter irlandzki, suka, młodzieży - FIESTA Rysi Wykrot [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Kucab Hanna - Koszalin[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Seter irlandzki, suka, młodzieży - LEGENDA Z ORSZAKU CHROBREGO [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Sawicka Ewa Zbigniew Dzionek- Gdańsk[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Seter irlandzki, suka, młodzieży - LENA z Orszaku Chrobrego [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Korenkiewicz Izabela - Gdańsk[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Seter irlandzki, suka, pośrednia - CELTIC MOONLIGHT Meldor-Sett [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Kaczmarek Aleksander Renata Olszewska- Poznań[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Seter irlandzki, suka, pośrednia - FOREVER FRIEND SHILTON PLAYA [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Nowakowska Dagmara - Gdansk[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Seter irlandzki, suka, otwarta - AVANTI Rysi Wykrot FCI [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Mrozińska Marta - Choszczno[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Seter irlandzki, suka, otwarta - ITAKA Rysi Wykrot FCI [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Żwierełło Anna - Kobylanka[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Seter irlandzki, suka, otwarta - TEQUILA BITTER SWEET Mahoniowa Bryza [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Gawłowska Inga - Warszawa[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Seter irlandzki, suka, championów - ABSOLUTELY ALL MY LOVING Shadwell [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Dzionek Zbigniew - Gniezno[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Seter irlandzki czerwono-biały, pies, pośrednia - Hammonia's IRHYON [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Hinz-Schäfer Martina - Berlin[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]

[quote name='nane']

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]A Teriery Szkockie można prosić :modla::modla::modla:[/COLOR][/FONT][/CENTER]

[/quote]

[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, pies, młodzieży - STUART THE LITTLE ze Szkockiego Wzgórza [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Kubisz Dominika - Szczecin[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, pies, młodzieży - MY BOY LOLLIPOP Terra Alite FCI [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Nowakowski Łukasz - Gryfino[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, pies, młodzieży - O-KEY ze Szkockiej Gwardii [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Skoczylas Daniel - Słupsk[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, pies, otwarta - FROM DASH MOUNTAIN FARM'S MOONRAKER [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Koprowski Maciej Hanna Jóźków- Poznań[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, pies, otwarta - WALKING ON THE MOON Terra Alit FCI [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Kavetska Katarzyna M. - Szczecin[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, pies, otwarta - CYRANO OTTER FERRY [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Pumprova Jana - Ceska Lipa[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, pies, championów - BRANDON SUMO SAN ze Szkockiego Wzgórza [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Kubisz Dominika - Szczecin[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, suka, szczeniąt - ABRACADABRA WIZZY WOO TERRA ALITE [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Śmidoda Joanna Katarzyna Górska- Krzyszkowo[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, suka, młodzieży - LA ESTRELLA GRANDE Ze Szkockiego wzgorza [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Ochotta Hans - Kloster Lehnin[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, suka, młodzieży - MAD ABOUT YOU Terra Alite FCI [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Kavetska Katarzyna M. - Szczecin[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, suka, młodzieży - STARDUST ze Szkockiego Wzgórza [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Żabicka Angelika - Szczecin[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, suka, otwarta - DALA Sosnowy Potok [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Wnuk Agata - Szczecin[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, suka, otwarta - MELANIA Scottish Team D.J [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Goza Maciej - Mielno[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, suka, otwarta - MISS SUNSHINE DELLA Quattrocento [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Kubisz Dominika - Szczecin[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, suka, otwarta - NELLY ze Szkockiej Gwardii [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Kapłon Bartłomiej - Słupsk[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, suka, otwarta - Terra Alite I`M NOT AN ANGEL [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Górska Katarzyna Joanna Śmidoda- Poznań[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Terier szkocki, suka, championów - RIBELLE PIA DELLA Quattrocento [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Kubisz Dominika - Szczecin[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]

[quote name='Florka_xyz']Panienkobubu czy siberianów nie było wiecej? :shake:[/quote]

Kurczę, nie widzę tu już..... Może zapytaj w ZK?

[quote name='renia13']:loveu:jeśli trwajeszcze koncert życzeń :razz: to ja baaardzo serdecznie proszę sznowną Panienkebubu :loveu: albo kogokolwiek o podanie stawki Shih Tzu . :modla::modla::modla: za co bardzo serdecznie dziękuje:Rose:[/quote]

[COLOR=black][FONT=Arial]Shih Tzu, pies, szczeniąt - ASTERIX ASTER Coca Bast [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Kiełkiewicz Joanna - Łódź[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Shih Tzu, pies, młodzieży - LE-VENDOSK WAFER BREAKING NEWS [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Leandro Levendosk Silva Bogumila Strzyzewska- -[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Shih Tzu, pies, młodzieży - BLACKY SMALL SWEET PUPIES [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Marszalenko Ewa Wojciech Kozłowski- Szczecin[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Shih Tzu, pies, pośrednia - IRYS z Zambrowa [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Kiełkiewicz Joanna - Łódź[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Shih Tzu, pies, championów - MAIUS Red-Amo [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Łozińska Maria - Poznań[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Shih Tzu, pies, championów - Na Przykład ORFANO [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Herus Edyta - Złoty Stok[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Shih Tzu, pies, championów - Sannie's S-ANKE NOAH O'MALLEY [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Wallengren Mall - Fjaras[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Shih Tzu, pies, championów - BLACK BOY COCA Bast [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Lesniewski Adam - Kolobrzeg[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Shih Tzu, suka, młodzieży - TO IGA Ni-Co-Lo [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Lisinska Maria - Barwice[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Shih Tzu, suka, pośrednia - CHACONNE Merlot Poland [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Herus Edyta Małgorzata Patalas- Złoty Stok[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Shih Tzu, suka, otwarta - FASCYNACJA Wark-Ot [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Modzelewska Katarzyna - Gdańsk[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Shih Tzu, suka, otwarta - ALISS SONI'G COCA BAST [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Grobelna-Kurkowiak Sonia - Suchy Las[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Shih Tzu, suka, otwarta - ETNA EMANG Adamaria (FCI) [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Lesniewski Adam - Kolobrzeg[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Shih Tzu, suka, championów - JOYFUL AD ACTE FCI [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Strzyzewska Bogumila - Przysiek k/Torunia[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Shih Tzu, suka, championów - TOYA Farabi [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Lisinska Maria - Barwice[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Asiaczek']Cholibka, nie rozdwoisz się...:shake:
Może [B]jenis[/B] albo [B]Matusz[/B] nam porobią fotki...

Pzdr.[/quote]

Rozdwoję - bo ja zdolna jezdem. :diabloti: Pierwsze idą japońce więc mogę skakać to tu to tam (jak w Opolu), a jak ringi będą obok siebie to żaden problem.
Ja i tak będę skakać bo na Twoim ringu w tym samym czasie co akity to jeszcze mam eurasiera i kai, a potem fińskie szpice są, a na samym końcu thai.
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Rozdwoję - bo ja zdolna jezdem. :diabloti: Pierwsze idą japońce więc mogę skakać to tu to tam (jak w Opolu), a jak ringi będą obok siebie to żaden problem.
Ja i tak będę skakać bo na Twoim ringu w tym samym czasie co akity to jeszcze mam eurasiera i kai, a potem fińskie szpice są, a na samym końcu thai.
Pzdr[/quote]

...aaaaaa no i jeszcze zapomniałam o shibach i chow-chow. :cool3: Będe miała pełne ręce roboty. :evil_lol:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Rozdwoję - bo ja zdolna jezdem. :diabloti: Pierwsze idą japońce więc mogę skakać to tu to tam (jak w Opolu), a jak ringi będą obok siebie to żaden problem.
Pzdr[/quote]
Psy, które są na moim ringu, a PO ocenie mojej rasy - to ja mogę porobić fotki. A Ty się skup na swoim. Ja przecież też biorę aparat.:lol:

[quote name='ewelinabuck']ja bede tylko w niedziele jako widz:diabloti:[/quote]
O, my startujemy jako pierwsza rasa, czyli o 10.30. Wpadniesz do nas czy to za wcześnie?
I weźmiesz swojego aparatosa?

Jak ja Cię daaaawno nie widziałam...:razz:

Pzdr.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Psy, które są na moim ringu, a PO ocenie mojej rasy - to ja mogę porobić fotki. A Ty się skup na swoim. Ja przecież też biorę aparat.:lol:[/quote]

No tak, tak, po baskach idą - tylko że wiesz jaka ja jestem i tak przylecę żeby je samemu zrobić. :evil_lol: (Przecież nie wytrzymam żeby nie zobaczyć na własne oczy). No ale co cztery ręce to nie dwie. ;)
Pzdr

Posted

[quote name='anjaga']Mamy już nr 1234, więc jak ktoś ma ochotę pokibicować nam to zapraszamy- ring 1:loveu:[/quote]
O, to niedaleko nas. Bo my ring 3.
I tez juz mamy potwierdzenia!

Pzdr.

Posted

[quote name='bety']No tak, tak, po baskach idą - tylko że wiesz jaka ja jestem i tak przylecę żeby je samemu zrobić. :evil_lol: (Przecież nie wytrzymam żeby nie zobaczyć na własne oczy). No ale co cztery ręce to nie dwie. ;)
Pzdr[/quote]
Damy czadu!:diabloti:

Pzdr.