UTAAP Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Wystawa za nami - gratualcje dla wystawiajacych sie :)! A pieski juz szczesliwe w domciu ;) Quote
gregory Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [B]AMIŚKA[/B] dzięki za foto mojej weteranki:lol: Quote
AMIŚKA Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='gregory'][B]AMIŚKA[/B] dzięki za foto mojej weteranki:lol:[/quote] Miło mnie:lol::lol:że podoba sie:lol: Czy to ta??:lol: [IMG]http://img268.imageshack.us/img268/9670/img7397naa.jpg[/IMG] [IMG]http://img196.imageshack.us/img196/9660/img7399s.jpg[/IMG] Quote
Aziza Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Czy ktoś z Was był oceniany przez panią [B]Galynę [/B][B]Kalinichenko? [/B] Mogę prosić i kilka uwag na temat jej pracy na ringu? Co lubi u psów, na co zwraca szczególną uwagę? Quote
bonkreta Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Znajomy mi sie martwi, ze jeszcze nie dostał potwierdzenia CACIBa z tej wystawy, a juz przeciez troche czasu minęło - a to istotny CACIB, bo konczący tytuł. Wy dostaliście już? Quote
Asiaczek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A do czego potrzeby Ci ten papierek? Jeżeli do Intera, to nie musisz na niego czekac, tylko pisz pisemko do ZG. Pzdr. Quote
bonkreta Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='Asiaczek']A do czego potrzeby Ci ten papierek? Jeżeli do Intera, to nie musisz na niego czekac, tylko pisz pisemko do ZG. Pzdr.[/QUOTE] Mnie do niczego, ale znajomy jest Szwedem i ma widac z tym jakis problem. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='bonkreta']Mnie do niczego, ale znajomy jest Szwedem i ma widac z tym jakis problem.[/QUOTE] Może mają jakieś swoje uregulowania... Ja nigdy nie czekam na karteczki z potwierdzonym CACIB'em. Pisze pismo do naszego ZG z podaniem wymaganych informacji o wystawach (data, miejsce, sędzia, nr startowy). I jezeli pies dostał r.CACIB'a, który "przechodzi", to piszę, że jest to r.CACIB, który przechodzi w CACIB. Bo jest to istotna informacja i w FCI wiedza wtedy, gdzie i czego szukać, aby potwierdzić. A, i zaznaczam jeszcze, czy CACIB/r.CACIB jest juz potwierdzony czy nie. I w takiej formie wysyłam pismo do naszego ZG. Pzdr. Quote
Recommended Posts