Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='P A U L A']Około godziny 17:00 Dakuś odszedł do "lepszego świata".... --- wszystko.[/quote]
Bardzo mi przykro:placz::placz::placz::placz:
[*]

Posted

Sznaucerka średnia p&s MAJA
zdjęcia:
[url=http://picasaweb.google.com/mm.dominika/Maja#]Picasa Web Albums - Dominika - Maja[/url]
przyjechała z Kościana, gdzie przebywała ok. 2 miesięcy,rozwieszano ogłoszenia ze zdjęciami w nadziei, że właściciel się znajdzie-bezskutecznie.
Psina cała w dredach, najgorzej z brodą - podejrzewam, że jej się nie da uratować. Opitolona z większego, ale przydałaby się wizyta u fryzjera. Sunia przymilas, nie toleruje (odziwo tylko jak jest na syczy) innych suk.

Posted

witam gajowe pięknoty i chciałam zakomunikować że płatuchowi dzisiaj trzasnęło pół roku z nami,przeleciało że hej,gonia to chyba czarownica jest bo telefonicznie mi skombinowała wielką miłość!

Posted

[quote name='stonka1125']witam gajowe pięknoty i chciałam zakomunikować że płatuchowi dzisiaj trzasnęło pół roku z nami,przeleciało że hej,gonia to chyba czarownica jest bo telefonicznie mi skombinowała wielką miłość![/quote]

to już pół roku ?! :crazyeye:
a mnie się wydaje że to tylko tygodni parę.. już nie nadążam :roll:
buziaki dla Płatulca :loveu: