Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gdybym chciała żeby mój pies wystąpił w reklamie lub w filmie to gdzie go zgłosić?:p
jest tyle reklam z psami ale nigdzie nie widziałam żadnych ogłoszeń na castingi , przynajmniej u nas w mieście.
może ktoś jest zorientowany w temacie.

Posted

Nie żebym wredna była, ale po co Ci to? ;)
Psu to życia nie umili.
Poza tym piesek musi mieć zapewne szkolenie, jakiekolwiek.
Może popytaj wujka google ..
Ale nie wiem, według mnie to niepotrzebne..

Posted

L'or-a skąd wiesz ,że jej pies nie jest super wyszkolony?:razz:Poza tym pobyt na planie to świetny socjal ,współpraca z właścicielem umila psu życie.

Np.pobyt na dworcu (pisk pociągów ,masa ludzi ,hałas) a moje psy spokojnie kładą się i leżą.Albo 7h jazdy pod kiblem,masa ludzi przełażących ,marudzących ,hałas itd.A moje psy zwinięte w kłębki śpią.
Taaaaakie są przerażone i zestresowane.:diabloti:

Posted

[QUOTE=L'or;11642761]
Psu to życia nie umili.[/QUOTE]

Tzn? Będą go tam bić czy jak?:eviltong: Praca z człowiekiem (czy na planie filmowym czy gdziekolwiek indziej) to dla psa przecież świetna zabawa:lol:

Posted

[quote name='Dogo07']gdybym chciała żeby mój pies wystąpił w reklamie lub w filmie to gdzie go zgłosić?:p
jest tyle reklam z psami ale nigdzie nie widziałam żadnych ogłoszeń na castingi , .[/quote]

Bo u nasz ma na to monopol jedna taka szkola w Warszawie :evil_lol:

Posted

wydaje mi się że wystarczy jak pies jest w miarę posłuszny,

"Bo u nasz ma na to monopol jedna taka szkola w Warszawie " napisał PATIszon.

Szkoła na "R"?
Tylko że W-wa troche od nas daleko :p.

Pomysł pojawił się jak zobaczyłam reklamę farb do malowania ( Dulux chyba) z kudłatym PONem.

Posted

oj tam monopol! oj tam reklamy jogurtów! są ważniejsze rzeczy :evil_lol:
zróbmy własną reklamę dogomanii posklejaną z różnych filmików z naszymi psami robiącymi chociażby "podaj łapę" i wrzucimy na youtube :) byłoby śmiesznie :diabloti:

Posted

Dla mojego psa film to wspaniala zabawa ;) Mnostwo rak do glaskania :) Na widok Pani ktora zajmuje sie szkoleniem dla potrzeb filmu cieszy sie calym soba bo oznacza to przyjemnosci. Kudlaty nigdy nie byl szkolony w jakis specjalny sposob - sama zabawa w "wykonywanie polecen" no i oczywiscie nagroda A w reklamie farby wystepuja rozne bobtaile ( warunek bialoglowe) plus jeden ich wlasny pies

Posted

mój psiak lubi jak coś się dzieje i pewnie jemu też by się podobało jak by tyle osób się nim interesowało :)
nie ma jeszcze dwóch lat więc może kiedyś przeżyje taką filmową przygodę

• 1 month later...
Posted

Super, dziękuję. Wujka google przepytałam ale coś słabo chciał współpracować :shake:.

Raz na jakiś czas do Wa-wy można się przewieźć ;) przynajmniej może jakaś bida z naszych okolic się na transport załapie :loveu:

• 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

[quote name='Guciek'][URL="http://www.agencja-marszal.pl/pieski.html"]Marszal - agencja reklamowa - BAZA PSÓW[/URL]
Kiedyś znalazłam coś takiego - niestety też Warszawa ;)[/quote]

Ooo tam Masaj z dogomani jest :D

• 4 years later...
Posted

Jak zgłosić zwierzę do reklamy to dostaniesz za to psie pieniądze nawet w Warszawie. Jak masz fajnego futrzaka to lepiej znaleźć pomysł na własne filmy i zarobisz więcej na reklamie w serwisach wideo.

Pablo

[url]https://www.youtube.com/watch?v=ZjVPOtrbPkA[/url]