Onaa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 gdybym chciała żeby mój pies wystąpił w reklamie lub w filmie to gdzie go zgłosić?:p jest tyle reklam z psami ale nigdzie nie widziałam żadnych ogłoszeń na castingi , przynajmniej u nas w mieście. może ktoś jest zorientowany w temacie. Quote
Guest L'or Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Nie żebym wredna była, ale po co Ci to? ;) Psu to życia nie umili. Poza tym piesek musi mieć zapewne szkolenie, jakiekolwiek. Może popytaj wujka google .. Ale nie wiem, według mnie to niepotrzebne.. Quote
olekg89 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 L'or-a skąd wiesz ,że jej pies nie jest super wyszkolony?:razz:Poza tym pobyt na planie to świetny socjal ,współpraca z właścicielem umila psu życie. Np.pobyt na dworcu (pisk pociągów ,masa ludzi ,hałas) a moje psy spokojnie kładą się i leżą.Albo 7h jazdy pod kiblem,masa ludzi przełażących ,marudzących ,hałas itd.A moje psy zwinięte w kłębki śpią. Taaaaakie są przerażone i zestresowane.:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [QUOTE=L'or;11642761] Psu to życia nie umili.[/QUOTE] Tzn? Będą go tam bić czy jak?:eviltong: Praca z człowiekiem (czy na planie filmowym czy gdziekolwiek indziej) to dla psa przecież świetna zabawa:lol: Quote
PATIszon Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Dogo07']gdybym chciała żeby mój pies wystąpił w reklamie lub w filmie to gdzie go zgłosić?:p jest tyle reklam z psami ale nigdzie nie widziałam żadnych ogłoszeń na castingi , .[/quote] Bo u nasz ma na to monopol jedna taka szkola w Warszawie :evil_lol: Quote
Onaa Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 wydaje mi się że wystarczy jak pies jest w miarę posłuszny, "Bo u nasz ma na to monopol jedna taka szkola w Warszawie " napisał PATIszon. Szkoła na "R"? Tylko że W-wa troche od nas daleko :p. Pomysł pojawił się jak zobaczyłam reklamę farb do malowania ( Dulux chyba) z kudłatym PONem. Quote
sisay Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dulux od lat ma bobtaila który ich wszędzie reprezentuje :evil_lol: Quote
Onaa Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 tak, tak - racja to bobtail jest. A więc od lat chłopak karierę robi z farbami :) Quote
grrrond Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 oj tam monopol! oj tam reklamy jogurtów! są ważniejsze rzeczy :evil_lol: zróbmy własną reklamę dogomanii posklejaną z różnych filmików z naszymi psami robiącymi chociażby "podaj łapę" i wrzucimy na youtube :) byłoby śmiesznie :diabloti: Quote
Ania i Bob Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dla mojego psa film to wspaniala zabawa ;) Mnostwo rak do glaskania :) Na widok Pani ktora zajmuje sie szkoleniem dla potrzeb filmu cieszy sie calym soba bo oznacza to przyjemnosci. Kudlaty nigdy nie byl szkolony w jakis specjalny sposob - sama zabawa w "wykonywanie polecen" no i oczywiscie nagroda A w reklamie farby wystepuja rozne bobtaile ( warunek bialoglowe) plus jeden ich wlasny pies Quote
Onaa Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 mój psiak lubi jak coś się dzieje i pewnie jemu też by się podobało jak by tyle osób się nim interesowało :) nie ma jeszcze dwóch lat więc może kiedyś przeżyje taką filmową przygodę Quote
Monka-stw Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Czyli gdzie się można zgłosić?? Może komuś się basset przyda :cool3: Quote
Guciek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [url=http://www.agencja-marszal.pl/pieski.html]Marszal - agencja reklamowa - BAZA PSÓW[/url] Kiedyś znalazłam coś takiego - niestety też Warszawa ;) Quote
Monka-stw Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Super, dziękuję. Wujka google przepytałam ale coś słabo chciał współpracować :shake:. Raz na jakiś czas do Wa-wy można się przewieźć ;) przynajmniej może jakaś bida z naszych okolic się na transport załapie :loveu: Quote
Boksiara Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 "Dogo07", znalazła się rola dla psiaka? A Twój piesio w jakim typie?;) Quote
LadyMusic Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Guciek'][URL="http://www.agencja-marszal.pl/pieski.html"]Marszal - agencja reklamowa - BAZA PSÓW[/URL] Kiedyś znalazłam coś takiego - niestety też Warszawa ;)[/quote] Ooo tam Masaj z dogomani jest :D Quote
PabloO Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Jak zgłosić zwierzę do reklamy to dostaniesz za to psie pieniądze nawet w Warszawie. Jak masz fajnego futrzaka to lepiej znaleźć pomysł na własne filmy i zarobisz więcej na reklamie w serwisach wideo. Pablo [url]https://www.youtube.com/watch?v=ZjVPOtrbPkA[/url] Quote
Recommended Posts