Wind Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Bazylia, Ja zupelnie nie rozumiem Twojego wahania ... Super foty a przede wszystkim super na nich wygladasz :D Mam nadzieje, ze czesciej Cie bedziemy teraz na zdjeciach ogladac :) Powiedz mi tylko, co Ty robilas pod lozkiem? ;) Quote
Gosiek Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 No właśnie? Co robiłaś pod łóżkiem. I jaka fajna zadziorna minka :D Miło ze nareszcie sie zdecydowałaś na wstawienie swoich foteczek :P Quote
bazylia Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Dziękuję za miłe słowa :oops: Na drugim zdjęciu nie leżę pod łóżkiem, tylko pod fotelem.... Pufcio uwielbia pod nim przesiadywać i gryźć sobie smaczną kosteczkę :wink: Często tam do niego zaglądam, aby się z nim pobawić... :lol: Pozdrawiam! Quote
Daga_i_Oskar Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Bazylio ja także nie widze powodu dla którego się wahałaś ze wstawieniem tej ślicznej buzinki. Zdjęcia sa naprawdę ladne, a Ty jesczze ladniejsza ---> nie to, ze jestem jakas ten tego tylko no ladnie na nich wyszlas i ladna z Ciebie dziewczyna :D:D:D Caluski dla Ciebie i Pufika P.S ale musze sie przyznac, ze calkiem inaczej sobie Ciebie wyobrazalam jak zreszta wiekszocs ... Quote
grygy Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 :D No faktycznie, nie pomyślałem, zeby wkleić tu swoje zdjęcie :lol: Pierwsze zdjęcie to ja i mój kuzyn, :lol: ja jestem ten wyższy 8) no i drugie :D Quote
Gosiek Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 No, nareszcie Maćku!!! Najwyzszy czas był by sie ujawnić - a niedługo wstawisz foty z yoraskiem!! Quote
Snoopy7 Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Oj maćku, widzę że zdjęcie robione pod Smokiem w Krakowie szkoda że nie wpadłeś... :P Quote
waldek2 Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Cześć Maciek Wreście widać. Proszę tu (na forum) bardzo ładnie zabawiać nasze panie (ups i panienki). My czyli brzydka część społeczności Yorko-inaczej jesteśmy w znacznej mniejszości więc świeża :evilbat: krew się przyda (młoda zresztą też) ha ha Quote
Księżycowa_Pyza Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Hihi witaj grygry wizualnie! Ja bym powiedziała, że ty ten mały brzdąc hihihi :cunao: To została nam jeszcze nasza Wind, czekamy z niecierpliwością i wypatrujemy fotki :wink: :o Quote
dagmarcia Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Hey Gryguś wreszcie się ujawniłeś!!! Miło Cię widzieć :D Quote
Gosiek Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 No i sami powiedzcie: czy nie będzie w ten sposób fajniej na zlocie/ Wiemy jak większość z nas wygląda i już będzie łatwiej. Nie bedzie już tekstów.....cześć, ja jestem..... :wink: :lol: :lol: Quote
Księżycowa_Pyza Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Oooo to szykuje się jakiś zlot??? Mam nadzieje ze do tego czasu będe mogła przyjechać z moim pupilkiem kurcze ale fajnie by było :D Yyy... jeśli bede mile widziana :wink: Quote
Adiraja Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 WOW! Gryguś , ale z Ciebie przystojniacha!!! :oops: :) Cieszę się , że się pokazałeś :angel: Quote
Panula Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Nio Maciku, wreszcie sie pokazales - a ja to sie szczegolnie ciesze, ze Cie tak "wizualnie" poznalam :) Wszyscy pokazujcie sie czesciej - zreszta, jak juz mowilam zaraz otworze watek nasze rodziny, gdzie tez mozemy sie pokazywac z naszymi bliskimi! Fajnie, ze sie tak poznamy! Quote
Alka Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Amando ,.no nie bardzo Ciebie poznałam. Zmiana koloru włosów powiedziałabym -dość znaczna. :D Ciekawa jestem w którym kolorze lepiej się czujesz?A z drugiej strony dlaczego tak ładna dziewczyna zakrywa się pieskiem? Pozdrowienia i buziaki dla Was! :buzi: Ala Quote
Amanda Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Alka jak już pisałam na offie,nie miałam niestety innego swojego zdjęcia w tych ciemnych włosach.Zapewniam,że celowo Zulą się nie zasłoniłam :wink: .Chciałam Wam chociaż mniej więcej pokazać jak teraz wyglądam :wink: Czuję się w tym kolorze równie dobrze jak w blądzie chociaż na początku było mi ciężko się przyzwyczaić,ale już jest O.K.chociaż nie wykluczam,że za jakiś czas wrócę do jasnych włosków :wink: Quote
Magdalena1 Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Amanda wyglądasz super w tym kolorze włosków,mi sie bardziej nawet podoba niż wcześniej w blondzie,gartuluję odważnej decyzji i trafnej :wink: ja też lubię tak kombinować bardzo kontrastowo z kolorami,chyba już większość miałam na głowie :wink: Quote
Adiraja Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Amando , zmiana po prostu REWELACJA :D Wyglądasz przepięknie , przecudnie i dużo lepiej niż w blond! :kiss_2: A Zulka jest bajeczna... obejrzałam foty w galerii i jestem zachwycona!!! Cudna dziewczynka :loveu: :loveu: Zresztą... obie jesteście śliczne :buzi: Quote
Adiraja Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Jedna fota z Sylwestra :lol: Na innych jakoś staro wyglądam - robione w dużej rozdzielczości i każdą zmarszczkę widać :o :lol: [img]http://members.lycos.co.uk/fotkitn/uploads/post-6-1105289384.jpg[/img] Quote
Wind Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 [b]Aguniu,[/b] Sliczniutko na zdjeciu wyszlas :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Nawet moj TZ ozywil sie widzac Twoje zdjecie, pytaniem "oooooo co to za brunetka?" :D :D :D Quote
Adiraja Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Dziękuję bardzo Wind :buzi: i Markowi również :oops: :wink: Quote
Gosiek Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Agniesiu - rewelacyjnie wyglądasz 8) (piszę w imieniu swoim i Agi/Snoopy i obydwu Robercików) A oto foteczka z Marceklą i jej Mamą z dzisiejszego spotkanka na Rynku - w pozostałych rolach ja i Agniesia [img]http://img18.exs.cx/img18/935/10it.jpg[/img] Quote
Recommended Posts