Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bazylia,

Ja zupelnie nie rozumiem Twojego wahania ... Super foty a przede wszystkim super na nich wygladasz :D Mam nadzieje, ze czesciej Cie bedziemy teraz na zdjeciach ogladac :)

Powiedz mi tylko, co Ty robilas pod lozkiem? ;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za miłe słowa :oops:

Na drugim zdjęciu nie leżę pod łóżkiem, tylko pod fotelem....

Pufcio uwielbia pod nim przesiadywać i gryźć sobie smaczną kosteczkę :wink: Często tam do niego zaglądam, aby się z nim pobawić... :lol:

Pozdrawiam!

Posted

Bazylio ja także nie widze powodu dla którego się wahałaś ze wstawieniem tej ślicznej buzinki. Zdjęcia sa naprawdę ladne, a Ty jesczze ladniejsza ---> nie to, ze jestem jakas ten tego tylko no ladnie na nich wyszlas i ladna z Ciebie dziewczyna :D:D:D

Caluski dla Ciebie i Pufika

P.S ale musze sie przyznac, ze calkiem inaczej sobie Ciebie wyobrazalam jak zreszta wiekszocs ...

• 2 weeks later...
Posted

:D No faktycznie, nie pomyślałem, zeby wkleić tu swoje zdjęcie :lol:

Pierwsze zdjęcie to ja i mój kuzyn, :lol: ja jestem ten wyższy 8)

40640.jpg

no i drugie :D

40643.jpg

Posted

Cześć Maciek

Wreście widać.

Proszę tu (na forum) bardzo ładnie zabawiać nasze panie (ups i panienki). My czyli brzydka część społeczności Yorko-inaczej jesteśmy w znacznej mniejszości więc świeża :evilbat: krew się przyda (młoda zresztą też) ha ha

Posted

No i sami powiedzcie: czy nie będzie w ten sposób fajniej na zlocie/

Wiemy jak większość z nas wygląda i już będzie łatwiej.

Nie bedzie już tekstów.....cześć, ja jestem..... :wink: :lol: :lol:

Posted

Nio Maciku, wreszcie sie pokazales - a ja to sie szczegolnie ciesze, ze Cie tak "wizualnie" poznalam :)

Wszyscy pokazujcie sie czesciej - zreszta, jak juz mowilam zaraz otworze watek nasze rodziny, gdzie tez mozemy sie pokazywac z naszymi bliskimi! Fajnie, ze sie tak poznamy!

Posted

Amando ,.no nie bardzo Ciebie poznałam. Zmiana koloru włosów powiedziałabym -dość znaczna. :D

Ciekawa jestem w którym kolorze lepiej się czujesz?A z drugiej strony dlaczego tak ładna dziewczyna zakrywa się pieskiem?

Pozdrowienia i buziaki dla Was! :buzi:

Ala

Posted

Alka jak już pisałam na offie,nie miałam niestety innego swojego zdjęcia w tych ciemnych włosach.Zapewniam,że celowo Zulą się nie zasłoniłam :wink: .Chciałam Wam chociaż mniej więcej pokazać jak teraz wyglądam :wink:

Czuję się w tym kolorze równie dobrze jak w blądzie chociaż na początku było mi ciężko się przyzwyczaić,ale już jest O.K.chociaż nie wykluczam,że za jakiś czas wrócę do jasnych włosków :wink:

Posted

Amanda wyglądasz super w tym kolorze włosków,mi sie bardziej nawet podoba niż wcześniej w blondzie,gartuluję odważnej decyzji i trafnej :wink: ja też lubię tak kombinować bardzo kontrastowo z kolorami,chyba już większość miałam na głowie :wink:

Posted

Amando , zmiana po prostu REWELACJA :D Wyglądasz przepięknie , przecudnie i dużo lepiej niż w blond! :kiss_2:

A Zulka jest bajeczna... obejrzałam foty w galerii i jestem zachwycona!!! Cudna dziewczynka :loveu: :loveu:

Zresztą... obie jesteście śliczne :buzi:

Posted

Jedna fota z Sylwestra :lol: Na innych jakoś staro wyglądam - robione w dużej rozdzielczości i każdą zmarszczkę widać :o :lol:

[img]http://members.lycos.co.uk/fotkitn/uploads/post-6-1105289384.jpg[/img]

Posted

[b]Aguniu,[/b]

Sliczniutko na zdjeciu wyszlas :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Nawet moj TZ ozywil sie widzac Twoje zdjecie, pytaniem "oooooo co to za brunetka?" :D :D :D

Posted

Agniesiu - rewelacyjnie wyglądasz 8)
(piszę w imieniu swoim i Agi/Snoopy i obydwu Robercików)

A oto foteczka z Marceklą i jej Mamą z dzisiejszego spotkanka na Rynku - w pozostałych rolach ja i Agniesia

[img]http://img18.exs.cx/img18/935/10it.jpg[/img]