Jofka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Jgódka no no no...pięknie razem wyglądacie!!!:cool3::cool3: Quote
Jagódka&Uzi Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 A Wy co się obijacie, czekam na nowe zdjęcia!:) Quote
Jofka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Jagódka wiesz....hym glupi komplement ale ogladalam Twoje zdjecie jeszcze raz i...hihi masz piekny usmiech i zeby!!!!:oops::oops:;) Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']A Wy co się obijacie, czekam na nowe zdjęcia!:)[/quote] Przyjedź i nam zrób to będą :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Pegaza']Jagoda kojarzysz mi się z Stenką:p[/QUOTE] Prawde Daria-Ewa rzecze :grins: Quote
Pegaza Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Prawde Daria-Ewa rzecze :grins:[/quote] Anusia bo ja mam te oko wiesz.... czasem aż zabardzo wnikliwe:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Pegaza']Anusia bo ja mam te oko wiesz.... czasem aż zabardzo wnikliwe:cool1:[/QUOTE] I znowu prawde rzeczesz :megagrin: Strzezcie sie wnikliwego oka Darii-Ewy :diabloti: Quote
Jagódka&Uzi Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Pegaza']Jagoda kojarzysz mi się z Stenką:p[/quote] To zależy jaką Stenkę masz na mysli:p Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']To zależy jaką Stenkę masz na mysli:p[/QUOTE] Danutę ofkors. Quote
Jagódka&Uzi Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Danutę ofkors.[/quote] ;) a jak ;) Quote
Pegaza Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 chyba rodzina jakas najbliższa z Danutą:eviltong: Quote
Visenna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Nie wiem czy się już pokazywaliśmy, ale na pewno nie w trójkę ;) Goofie, Loki i Visenna :) [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img394.imageshack.us/img394/6533/p1030588to4.jpg[/IMG][/URL] Quote
Upiór Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Visenna']Nie wiem czy się już pokazywaliśmy, ale na pewno nie w trójkę ;) Goofie, Loki i Visenna :) [/QUOTE] sliczni wszyscy jestescie :loveu: ale wiesz ja ciebie zawsze inaczej wyobrazalam, jakos myslalam, ze ty starsza :oops: Quote
Visenna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote]ale wiesz ja ciebie zawsze inaczej wyobrazalam, jakos myslalam, ze ty starsza [/quote] A to zależy - ile lat myślałaś że mam, a na ile Tobie wyglądam na tym zdjeciu? :) [quote] Ojej .. jakie słodkie spiochy[/quote] Dziekujemy :) Quote
Upiór Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Visenna']A to zależy - ile lat myślałaś że mam, a na ile Tobie wyglądam na tym zdjeciu? :) [/QUOTE] nie wiem, zawsze zle trafię, nigdy nie potrafię zgadnąc lat u ludzi :oops: a myslalam, ze starsza, bo ile pamiętam twoich postow to są mądre, argumentowane i moze dlatego jakos sobie pomyslalam, ze masz minimum 35 lat czy więcej, bo masz doswiadczenia... ale widocznie nie od lat zalezy, a od zdrowego rozsądku i od tego ile czlowiek poswięca czasu na zbieranie informacji o psach. Quote
emirek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Witam, a ja pochwalę się moim maleństwem: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/209/830c4c6ba778e847.jpg[/IMG][/URL] Oto mój najukochańszy Emirek. Quote
madziasto4 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Visenna']Nie wiem czy się już pokazywaliśmy, ale na pewno nie w trójkę ;) Goofie, Loki i Visenna :) [url]http://img394.imageshack.us/img394/6533/p1030588to4.jpg[/url][/QUOTE] Ale się chłopcy przylepili do Ciebie :loveu: Quote
Visenna Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote]nie wiem, zawsze zle trafię, nigdy nie potrafię zgadnąc lat u ludzi a myslalam, ze starsza, bo ile pamiętam twoich postow to są mądre, argumentowane i moze dlatego jakos sobie pomyslalam, ze masz minimum 35 lat czy więcej, bo masz doswiadczenia... ale widocznie nie od lat zalezy, a od zdrowego rozsądku i od tego ile czlowiek poswięca czasu na zbieranie informacji o psach.[/quote] a dziękuję, dziękuję :) - pod koniec maja skonczę lat 28 [quote]Ale się chłopcy przylepili do Ciebie [/quote] Oni tylko czekają żebym się położyła..miałabym masę zdjęć z nimi gdyby było komu pstrykać :lol: Emirek śliczny, ale w tym watku powinien być z włascicelem na zdjęciu - proszę sie szybko poprawiać Quote
Upiór Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Visenna']a dziękuję, dziękuję :) - pod koniec maja skonczę lat 28 [/QUOTE] z tego zdjęcia powiedzialabym, ze jakies 23-24 :razz: :lol: Quote
Recommended Posts