Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmmm....ciekawe, może jakaś równolatka się znajdzie :lol: :lol:

Dziewczyny!! Proszę sie przyznać która w przyszłym roku kończy trzeci krzyżyk !? :drinking:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszko, Gosia, ja już niestety przeżyłam ten szok dwa lata temu, dobrze że byliśmy wtedy z całą rodzinką nad cieplutkim morzem :P , trochę to złagodziło tęsknotę za dwójeczką z przodu :wink: . Ale z trójeczką też nie jest źle :P . :wink: Całusy :buzi: !

Kiniu, bardzo miło Cię poznać!!! :P

Posted

No to ja sie przyznaje - ja juz w tym roku przezylam "zmine kodu - trojke z przodu" ;) ...i nie jest zle hahaha ;)

Nie martwcie sie przyszloroczne jubilatki - nic sie nie zmienia, przynajmniej nie na gorsze ;) :lol:

Posted

...........ooops :oops: oczywiscie zapomnialam:

Kinia - wreszcie sie ujawnilas, milo Cie poznac! :D

Gosia - jakie piekne ogrodkowe zdjecie, no i piekna kobieta ze slicznym yorkasem na nim :)

Jak dobrze widziec Wasze mile twarze!

Dobry pomysl, ze ten watek powstal, latwiej sie rozmawia wiedzac z kim ...tak wzrokowo ;) POZDRAWIAM!

Posted

Ja także dziewczyny bardzo się cieszę, że wreszcie pokazalyście swoje śliczne buzinki. panula ma racje iż lepiej się rozmawia wiedząc z kim, co nie oznacza, że ztymi którzy tutaj jeszcze nie wstawili swoich fotek, bo ... nie mają czasu :P:P to się gorzej rozmawia.

Gosiu supper zdjecie wśród zieleni, wtedy wszytsko ma taki nasycony i zywy kolor, aż chce się żyć, a nie w taki ponury i deszczowy dzień jak dzisiejszy.

Ja także jak zrobie sobie foteczke jakąc przyzwoitą to jeszcze raz sie zaprezentuję bo coś mi doszło na buzince :D:D:D

Posted

ponownie stwierdzam, że bardzo miło sie rozmawia z osobami, które się zna i może jak spotka, to rozpozna.

Spróbuję wkleić swoje zdjęcie i męża z naszą Avunią (spróbuję, bo za każdym razem przekombinowuję).

96499.jpg

96498.jpg

i mój mąż, który stracił dla Avy głowę ( o sobie nie wspominam)

96499.jpg

Posted

Witaj ONIU !

Bardzo przyjemnie zobaczyć jak wyglądasz.Masz super rodzinkę, a Ava wprost przesłodka .

Super sobie poradziłaś z wklejeniem fotek.

Pozdrowienia i całuski dla Avy Alka i Tuffi :calus:

Posted

dzięki za miłe słowa. Ava faktycznie jest słodka (z wyjątkiem momentów, gdy morduje mnie lub próbuje udawać, że nie ma sprawy, że nasiusiała w przedpokoju)

Posted
No to ja sie przyznaje - ja juz w tym roku przezylam "zmine kodu - trojke z przodu" ;) ...i nie jest zle hahaha ;)

Nie martwcie sie przyszloroczne jubilatki - nic sie nie zmienia, przynajmniej nie na gorsze ;) :lol:

Hahaha... dopiero teraz zobaczyłam Twój wpis , Panula :)

Skoro Ty i Elena przeżyłyście , to ja i Gosiek chyba też damy radę :lol: :wink: :lol: :lol: :wink: :wink:

Ale będzie się działo... ho!ho! :wink: :wink: :lol:

Posted

Hahaha... dopiero teraz zobaczyłam Twój wpis , Panula :)

Skoro Ty i Elena przeżyłyście , to ja i Gosiek chyba też damy radę :lol: :wink: :lol: :lol: :wink: :wink:

Ale będzie się działo... ho!ho! :wink: :wink: :lol:

masz się z czego śmiać :wink: :-? ja przekroczę wcześniej tą granicę skubańcu....

Onia miło zobaczyć Twoją rodzinkę w komplecie - Avunia jest naprawdę przesłodka :D

Posted

Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa.

To bardzo miłe wchodzić do Towarzystawa, gdy jest się mile witanym.

A odnośnie "zmiany kodu" - cóż, ja także mam to za sobą - i żyję!!!

:lol: :BIG: Dla niektórych niestety, dla innych "chwała Bogu" mentalnie jest na dużo niższym poziomie, z czego może np. cieszyć Ava, bo razem "bzikujemy"-choćbyu na śniegu.

i dobrze! :D :D :D

Posted

Onia! Miło poznać Ciebie i Twoją rodzinkę. Widać że Avunia uwielbia swojego pana! :lol: :lol:

Oj, te nasze yoreczkowe panienki! :wink: Wczoraj oglądałam film kręcony na drugi dzień jak nasza Biżula była już z nami, to ona już się całowała z panem! Taka u nich miłość od pierwszego spojrzenia :wink: :iloveyou:

Posted
TWOJEGO MEZA :D tylko schrupac 8)

:cunao: :cunao: :bigok:

Miło miu widzieć kolejnych yorkofiołów :D Tworzycie rodzinkę jak z obrazka :wink: :wink: Mama, tatuś i córunia :wink: