Gosiek Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Hmmm....ciekawe, może jakaś równolatka się znajdzie :lol: :lol: Dziewczyny!! Proszę sie przyznać która w przyszłym roku kończy trzeci krzyżyk !? :drinking: Quote
kasja Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Miło jest Was poznać Gosiu i Kiniu :D :D Quote
elena Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Agnieszko, Gosia, ja już niestety przeżyłam ten szok dwa lata temu, dobrze że byliśmy wtedy z całą rodzinką nad cieplutkim morzem :P , trochę to złagodziło tęsknotę za dwójeczką z przodu :wink: . Ale z trójeczką też nie jest źle :P . :wink: Całusy :buzi: ! Kiniu, bardzo miło Cię poznać!!! :P Quote
Panula Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 No to ja sie przyznaje - ja juz w tym roku przezylam "zmine kodu - trojke z przodu" ;) ...i nie jest zle hahaha ;) Nie martwcie sie przyszloroczne jubilatki - nic sie nie zmienia, przynajmniej nie na gorsze ;) :lol: Quote
dagmarcia Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Kinia Bardzo miło Cię zobaczyć :) Gosia Ciebie już znam :wink: pozdrowienia :fadein: Quote
Panula Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 ...........ooops :oops: oczywiscie zapomnialam: Kinia - wreszcie sie ujawnilas, milo Cie poznac! :D Gosia - jakie piekne ogrodkowe zdjecie, no i piekna kobieta ze slicznym yorkasem na nim :) Jak dobrze widziec Wasze mile twarze! Dobry pomysl, ze ten watek powstal, latwiej sie rozmawia wiedzac z kim ...tak wzrokowo ;) POZDRAWIAM! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Ja także dziewczyny bardzo się cieszę, że wreszcie pokazalyście swoje śliczne buzinki. panula ma racje iż lepiej się rozmawia wiedząc z kim, co nie oznacza, że ztymi którzy tutaj jeszcze nie wstawili swoich fotek, bo ... nie mają czasu :P:P to się gorzej rozmawia. Gosiu supper zdjecie wśród zieleni, wtedy wszytsko ma taki nasycony i zywy kolor, aż chce się żyć, a nie w taki ponury i deszczowy dzień jak dzisiejszy. Ja także jak zrobie sobie foteczke jakąc przyzwoitą to jeszcze raz sie zaprezentuję bo coś mi doszło na buzince :D:D:D Quote
onia Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 ponownie stwierdzam, że bardzo miło sie rozmawia z osobami, które się zna i może jak spotka, to rozpozna. Spróbuję wkleić swoje zdjęcie i męża z naszą Avunią (spróbuję, bo za każdym razem przekombinowuję). i mój mąż, który stracił dla Avy głowę ( o sobie nie wspominam) Quote
onia Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 a nie mówiłam - mąż mi zaginął - więc go dorzucam Quote
Adiraja Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Oniu , bardzo miło Cię zobaczyć :) Wraz z mężem tworzycie piękną parę , a z Avą - niesamicie piękne trio :) :) :) :) Quote
Magdalena1 Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 GORACA WITAMY CIEBIE I TWOJEGO MEZA :D Jaka Avunia jest slodziuuuutka,tylko schrupac 8) Quote
Alka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Witaj ONIU ! Bardzo przyjemnie zobaczyć jak wyglądasz.Masz super rodzinkę, a Ava wprost przesłodka . Super sobie poradziłaś z wklejeniem fotek. Pozdrowienia i całuski dla Avy Alka i Tuffi :calus: Quote
onia Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 dzięki za miłe słowa. Ava faktycznie jest słodka (z wyjątkiem momentów, gdy morduje mnie lub próbuje udawać, że nie ma sprawy, że nasiusiała w przedpokoju) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Nam także jest bardzo miło zobaczyć Ciebie i Twojego Męża :D:D całuski dla Was i Avusiu (ładne imię) Quote
Wind Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 onia, Witam cala Wasza Trojke :) Prezentujecie sie doskonale! Fajnie Was zobaczyc na fotkach :D pozdrawiam, Quote
Adiraja Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 No to ja sie przyznaje - ja juz w tym roku przezylam "zmine kodu - trojke z przodu" ;) ...i nie jest zle hahaha ;) Nie martwcie sie przyszloroczne jubilatki - nic sie nie zmienia, przynajmniej nie na gorsze ;) :lol: Hahaha... dopiero teraz zobaczyłam Twój wpis , Panula :) Skoro Ty i Elena przeżyłyście , to ja i Gosiek chyba też damy radę :lol: :wink: :lol: :lol: :wink: :wink: Ale będzie się działo... ho!ho! :wink: :wink: :lol: Quote
Gosiek Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Hahaha... dopiero teraz zobaczyłam Twój wpis , Panula :) Skoro Ty i Elena przeżyłyście , to ja i Gosiek chyba też damy radę :lol: :wink: :lol: :lol: :wink: :wink: Ale będzie się działo... ho!ho! :wink: :wink: :lol: masz się z czego śmiać :wink: :-? ja przekroczę wcześniej tą granicę skubańcu.... Onia miło zobaczyć Twoją rodzinkę w komplecie - Avunia jest naprawdę przesłodka :D Quote
Yorkies Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Ja równiez chciałam serdecznie powitać kolejne twrzyczki w naszej galerii. Coraz fajniej nam się tu bedzie gadac po poznaniu naszych twarzy :wink: pozdrawiam :fadein: Quote
dagmarcia Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Onia Bardzo miło jest ujrzeć całą Twoją rodzinkę z cudowną Avunią na czele :wink: pozdrawiam Cię serdecznie :) Quote
onia Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa. To bardzo miłe wchodzić do Towarzystawa, gdy jest się mile witanym. A odnośnie "zmiany kodu" - cóż, ja także mam to za sobą - i żyję!!! :lol: :BIG: Dla niektórych niestety, dla innych "chwała Bogu" mentalnie jest na dużo niższym poziomie, z czego może np. cieszyć Ava, bo razem "bzikujemy"-choćbyu na śniegu. i dobrze! :D :D :D Quote
Panula Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Witaj Onia!! Wspaniala rodzinka i sliczna sunia! :) ..i jak milo, nastepna miedzy nami ...... :oops: trzydziestkami ;) Buziaki!! Quote
elena Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Onia! Miło poznać Ciebie i Twoją rodzinkę. Widać że Avunia uwielbia swojego pana! :lol: :lol: Oj, te nasze yoreczkowe panienki! :wink: Wczoraj oglądałam film kręcony na drugi dzień jak nasza Biżula była już z nami, to ona już się całowała z panem! Taka u nich miłość od pierwszego spojrzenia :wink: :iloveyou: Quote
Evelina Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 GORACA WITAMY CIEBIE I TWOJEGO MEZA :D Jaka Avunia jest slodziuuuutka,tylko schrupac 8) Czy przypadkiem nie TAK mialo byc ? :roll: Quote
Ola&Kika Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 TWOJEGO MEZA :D tylko schrupac 8) :cunao: :cunao: :bigok: Miło miu widzieć kolejnych yorkofiołów :D Tworzycie rodzinkę jak z obrazka :wink: :wink: Mama, tatuś i córunia :wink: Quote
Magdalena1 Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Evelina usmialam sie,nawet mi to do glowy nie przyszlo (ja jestem zla mloda 8) ) ... ale mnei robawilas do lez... smieszna interpretacja,kto wiedzila,ze mozna to tak odebrac :lol: Quote
Recommended Posts