Księżycowa_Pyza Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ale Wam zazdroszczę tych wszystkich miłych spotkanek, tych wiosennych zdjęć, wszystkich Was sie miło oglada, mam nadzieję, że równiez bede miała okazje Was wszystkich poznać na żywo :wink: Quote
isabelle Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ale nam wiosna w spotkanka obrodzila! :P :lol: :P Śliczne zdjatka wszystkich spotykajacych sie, jak i pozostajacych we wlasnym gronie. :P :lol: A my z Flerusia chcialysmy sie przypomniec zdjatkiem robionym w swieta. :wink: [img]http://img.photobucket.com/albums/v352/buziaczek/DSC_2640.jpg[/img] Buziaczki dla wszystkich. :P Quote
Daga_i_Oskar Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Happy jak miło Cię zobaczyc, a jak ładnie się z Dastinem prezentujecie :D:D Agatko no cóż ja moge powiedzieć o tych dwóch wspaniałych i ślicznych buzinkach. Wyglądacie przesłodko :) Quote
Yorkies Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Agatko: Ślicznie razem wyglądacie z Fleur.... cudne zdjęcie :D :wink: pozdrawiam :fadein: Quote
Alka Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [b]Happy[/b] - miło cie zobaczyć. :D [b]Agata[/b] - ślicznie z Fleur razem wyglądacie. :D Bardzo przyjemnie zobaczyć cię znowu. :D Quote
elena Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [b]Agatko[/b], [b]Gabi [/b]bardzo ładnie wyglądacie na foteczkach z pieskami :D :D ! [b]Malwinko[/b], dziękuję za miłe słówka :buzi: ! Quote
Gosiek Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [b]Agniesiu i Elenko[/b] miałyscie wspaniałe spotkanko - cieszę się ze miałyście piękną pogodę i spacerowałyście po takich pięknych okolicach - ślicznie wyszłyście na zdjęciach, dzieciaczki i psiątka rónież :thumbs: [b] Happy[/b] fajnie Cię poznać 8) [b] Agatko[/b] coż za sliczna foteczka - pięknie razem wyglądacie - dwie śliczne dziewczyny :D Quote
Magdalena1 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 jejku,jejku jak miło zobaczyć wasze buzie :D a teraz trochę mnie.. tak wyglądałam jeszcze w górach u babci..to z wycieczki na górę Chełm [img]http://img177.exs.cx/img177/4579/zmnja6jh.jpg[/img] a to z wczoraj,wycieczka po lesie w Wesołej [img]http://img177.exs.cx/img177/7554/zmnja24zo.jpg[/img] tylko nie bójcie się mnie :lol: Quote
Yorkies Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Magda: Musze powiedzieć że w grzywce wyglądasz super! :) I zmiana była bardzo korzystna... :wink: 8) pozdrawiam :fadein: Quote
Magdalena1 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 dziękuję [b]Malwinko[/b] :oops: a przed chwilą kolorek też zmieniłam,już nie ma półrocznych pasemek :lol: teraz mam wszędzie brąz 8) Quote
Yorkies Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Nie ma za co Madziu, to teraz czekamy na fotki w kolorku :wink: :D pzodrawiam :fadein: Quote
Wind Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [b]Madziu,[/b] Fryzurka extra :-) Na wiosne potrzebne sa pozytywne zmiany! :-) Quote
Magdalena1 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 dziękuję [b]Beatko[/b] :oops: kurcze,ale mi miło... a jeśli chodzi o kolor to chyba prędzej na wystawie mnie zobaczycie :lol: ja jakaś chyba nie fotogeniczna jestem i sceptycznie podchodzę do swoich zdjęć Quote
Daga_i_Oskar Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [b]Magda [/b]a ja tutaj na offie narzekam, ze nie ma Twoich zdjec a tutaj prosze sliczna modeleczka nam sie ujawniła w nowej fryzurce. Zmiana wyszla Ci na lepsze. Wygladasz swietnie, a w nowym kolorku na pewno jest Ci do twarzy. Quote
Gosiek Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Magda - z grzyweczką zdecydowanie fajniej wyglądasz :D Świetnie Ci pasuje - zazdroszczę 8) Ciekawa jestem tej zmiany kolorku... no ale na wystawie się dowiem :wink: Quote
Magdalena1 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 ło matko ile zamieszania zrobiłam,aż się zawstydziłam.. ale bardzo się cieszę,że Wam się podoba,bardzo mnie takie słowa budują.. a kolorek..hmmmm,nie ma takiej drastycznej zmiany,porostu jest teraz jednolity i troszkę ciemnijeszy...a do tego kupiłam gliss kura tę nową serię z jedwabiem,no słuchajcie miooodzio :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [b]Madzia[/b] tez tej serii z jedwabiem uzywalam, ale jakos przerzucilam sie na Fructisa hihi :) A fryzurka naprawde rewelka dlatego tak chetnie komentujemy Cie :) Quote
Magdalena1 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 ja sobie kupiłam szampon,odżywkę i w sprayu po myciu..dla mnie bomba,czuję sam jedwab :D a co do mojej osoby,to naprawdę trudno mi uwierzyć,że tyle miłych komentarzy usłyszałam,dziękuję :oops: Quote
Alka Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 No to Madziu jeszcze jeden i jak najbardziej pozytywny! :thumbs: Widziałam cie przez moment w Katowicach, ale wydaje mi sie ,że z grzywką bardziej ci do twarzy. :D Moim zdaniem wyglądasz super! Dodatkowo prosta grzywka jest na czasie. :wink: Madziu - więcej wiary w siebie! Quote
Magdalena1 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 ojej [b]Aluś [/b]dziękuję,ja Ciebie też pamiętam,przepraszam,że nie podeszłam :oops: miałam ręce pełne roboty,a później Cię nie widziałam Quote
Snoopy7 Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [b]Madziu[/b] to ja też przyłącze do wszyskich i powiem że fryzurką mi się bardzo podoba, jest taka orginalna fajnie wyglądasz i z uśmiechem [img]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minki/smile%20blink.gif[/img] na buzi - super [img]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Yes/thumbup.gif[/img] Quote
Magdalena1 Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [b]Agniesiu[/b],kolejny raz się zawstydziłam :oops: Quote
Ola&Kika Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Madziu, Wygląda na to, że zawstydzisz się jeszcze raz :wink: Wyglądasz naprawdę świetnie! :D Taka zmiana na wiosenkę wyszła Ci na dobre :wink: :D I uśmiech masz piękny :wink: Po właścicielach yorków widac, ile radości dają te małe smerfy :wink: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Madzia przez prostą grzywke kazdy musis przejsc. Zobaczysz bedzie fajnie, ale mi sie znudzila po kilku miesiacach hihi i teraz mam fibziu z ta grzywka :P sama nie wiem jak ja ulozyc haha. Ale super naprawde zmiana korzystanie Ci wypadla :) Quote
Recommended Posts