Sarah_S Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Pokażę się i ja, niestety bez yoraska, bo wszyscy mają z nią zdjęcia oprócz mnie. Wybaczcie mi tą paskudną minę :) PS Nie jestem blondynką naturalną :) Quote
o2_ana Posted October 30, 2004 Author Posted October 30, 2004 Wybaczcie mi tą paskudną minę :) wybaczamy :D :wink: fajnie ze wrzucacie nowe fotki :) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 nadeszła pora aby się Wam przedstawić. To ja w całej okazałości oczywiście z Oskarkiem : POZDRAWIAMY Quote
Panula Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Milo mi Was poznac - tak bardziej personalnie. Ja rowniez przedstawie siebie i swoja rodzinke ;) Na poczatek nasza rodzinka jeszcze bez coreczki (Amelka byla w brzuszku - teraz ma dwa miesiace) :) Byla piekna pogoda, kwitly azalie i rododendrony.Wspanialy spacer w Korniku: A tutaj Amelia z malutkim synkiem BellAmi. jako trzydniowy noworodek: jako 1,5 miesieczna dziewuszka: Zaraz zmniejsze zdjecia naszych suczek - takie spacerowo, rozczochrane ;) Obiecalam w galerii! Wiec sie robi :lol: Quote
Panula Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Wstawilam w galerii yorkow zdjatka suczek, gdy byly uczesane i pozowaly. A teraz uwaga!! Zdjecia Yoko i BellAmi calkiem inne ;) Umorusane po spacerze w okolicach naszej dzialki w Nienawiszczu: Yoko po spacerze w Gorach Stolowych, za chwilke zdjecia z tej wyprawy I przy wejsciu na trase: i u Arka w plecaku: a po bieganiu po gorach tak wygladala: Te zdjecia nie sa za dobre jakosciowo, zeskanowane z kliszy :( Pokaze Wam jeszcze lobuziary, ktore chwilke wczesniej biegaly za woda z weza i efekty sa widoczne ;): Pozdrawiamy!! Quote
Snoopy7 Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Panula ja też muszę się dołączyć do Mróweczki i powiedzieć że Twój dzidziuś :baby: jest cudowny :lilangel: , i wogóle cała wasza rodzinka, :BIG: GRATULUJE :thumbs: Super wszyscy wyglądacie :klacz: Quote
Panula Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 ...ale mi milo :oops: Jak juz sie rozszalalam ;) ze wstawianiem zdjec i poznajemy sie w roznych okolicznosciach :lol: , to pokaze Wam, ze pieski sa z nami w kazdej sytuacji. Uwaga! Kadr wyciety z pamiatkowego zbiorowego zdjecia slubnego, ja, Arus i YOKUSIA: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Ja także dołączam się do tego iż masz cudowną cureczkę taki śliczny :angel: , a Twoje pieseczki sa przecudne no i Ty wraz z męzem bardzo łądnie się prezentujecie na zdjęciach. P.S super zdjęcie z Waszego ślubu, bardzo ładna sukienka Pozdrawiamy Quote
Wind Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Panula, Przesliczne zdjecia :) Teraz juz widac, ze pieski sa rozne :) Oczywiscie podtrzymuje, ze piekne i zadbane ... oraz jak widac bardzo szczesliwe. Twoj maluszek tez oczywiscie przeslodki :) pozdrawiam cala Wasza Gromadke :) Quote
o2_ana Posted November 6, 2004 Author Posted November 6, 2004 Paula,ale fajne niunki te malutkie,te duze również :wink: o rany jaka boska suknia slubna,cudo :) Quote
Adiraja Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Panula , Daga - miło Was zobaczyć :) Ale my tu mamy śliczniaste buziulki! :klacz: :iloveyou: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Dzięki Mróweczko nic się nie stało, że o mnie zapomniałaś hihi. No tak to prawda, że pisząc z kimś, fajnie jest wiedzieć , jak te osoby wyglądają :):) Do usłyszenia na gg. Caluski dla Daisuni i Ciebie oraz łapeczka od Oskareczka Quote
AgaCzips Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 To to i ja: (niektórzy mnie już znają :wink: ) http://www.czips.konin.lm.pl/ja.jpg zdjęcie kiepskie bo z komórki. Quote
Adiraja Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Dużo pisałam na forum o mojej Elzuni :) A oto hit z 1997 roku! :lol: :lol: Młoda jeszcze Agusia z Elzunią :lol: Proszę się nie śmiać... to już niemal historyczna fotka! :lol: :wink: Jakość fatalna , ale to skan :-? :wink: Już trochę starsza - rok 2003 :lol: A tu maluśka Vikulinka - pierwsze na forum zdjęcie z okresu niemowlęctwa ( pamiętacie - nie miałam dość długo aparatu , a skaner był zepsuty 8) ) :lol: :wink: :wink: :lol: Quote
Snoopy7 Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Agnieszko Super zdjęcia, wcale nie do śmiechu to pierwsze, całuski dla Elzuni :buzi: , a na drugim zdjęciu wyglądasz jak modelka... nic tylko pogratulować :klacz: Vikulinka świetna :kiss3: , a jak miała równiutko namaszczony buziaczek Quote
Adiraja Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Dziękuję Aguś :) :) Elzuszki już nie ma niestety... we wrześniu 99 roku odeszła po ciężkiej chorobie :( A psica z niej była niesamowita i podobnie jak Vikulinę - kochałam ją bez pamięci... z wzajemnością , której nie sposób opisać. Ale całuska od Ciebie jej dam - w cudne pyszczydełko na zdjęciu :) :wink: Teraz u mamy jest druga Cielęcinka - też bokserka :) Zamieszczałam jej wakacyjne fotki z Viktą :lol: Kochane moje zwierzaki!!! :lol: Quote
elena Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Dagusia, Sarah_S, Izoldas, Scadia, Księżycowa Pyza, Ola, miło Was poznać! :D :D :D Panula , zdjęcia są cudowne, same śliczne kobietki w domu! :P :P Córeczka słodziutka, a ta foteczka z córą i psim dzieciątkiem... po prostu brak słów! :lilangel: Ślubna sukienka bardzo ładna i w ogóle piękna z Was para :iloveyou:, no... trio :wink: . Agnieszko, fajnie że pokazałaś nam swoją kochaną Elzunię! :angel: Całuski i od nas też choć i tylko w jej foteczkę! :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Agnieszko!! ja musze się przyznać, że pozwoliłam sobie wejśc na Twój albumik dizisaj na którym zamieściłąś te oto supper foteczki i widziałam je chyba jako pierwsza <lol> ucałuj ode mnie Elzunie, a od Oskarka taka wirtualna łąpeczka hihi, bo pewnie gdyby JĄ zobaczył na żywo to uciekałby gdzie pieprz rośnie, a swoją drogą, bardzo łądnie wyszłaś na tym zdjęciu, jak modelka :D:D:D Całujemy Was:* Quote
Adiraja Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Eleno , dziękuję - już zbuziakowałam zdjęcie pycholka setnie :) :) :wink: Mróweczko , to była wyjątkowa psina... a każdy dzień z nią był niesamowity i pełen niespodzianek :lol: :lol: Do dziś bardzo za nią tęsknię mimo , że całe serce zajmuje mi Vikulinka :) Na fotce nie widać jaka była ogromna ,cudna i kochana... a jaka całuśna! I te oczy - duże mądre ślepaczki po brzegi wypełnione miłością.Boksery to wspaniałe psiaki!!! :) :) :) Dagusiu , dziękuję :) Pewnie by się dogadali ( Elzucha i Oskarek) , tak jak Vikula z Cielęcinką - moja mała tak trzyma pod "pantoflem" mojej mamy boksię , że można boki zrywać... Mały cycek dyryguje nią jak chce! :lol: :lol: :lol: Quote
Amanda Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 A oto ja-Asia i moje małe serduszko czyli Zulka lub Zuzia Quote
Panula Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Amanda slodka ta Twoja Zulka, jej imie tez ma magiczny zwiazek :) a na zdjeciach wygladacie przepieknie!!! Milo Was poznac! Quote
o2_ana Posted November 11, 2004 Author Posted November 11, 2004 Cześć Asia,skąd ja znam te zdjęcia :wink: no cieszę się ze wreszcie trafiłas na najbardziej zwariowane forum :D Quote
Recommended Posts