Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dagusiu twój nowy kolorek jest śliczny mnie bardziej się podoba niż blond!!! :D :wink:

Qrcze znowu mnoja twarz na dogo, a jeszcze powiem że na tych fotach dziwnie wyszłam...bleh.. :-?
za to oczywiście moja sister jak zwykle super wygląda!!! :D

Adiraja napisała:
[quote]Malwinko, powinnaś być z siebie bardzo dumna - nie dość, że buzia śliczna, to jeszcze mądra i bardzo dzielna! Możesz być wzorem dla innych dziewczyn w swoim wieku! Pora uwierzyć w siebie, stanąć przed lustrem i powiedzieć sobie samej - jestem naprawdę super kobietką![/quote]

Agnieszko, dziękuje za tyl ciepłych słów.. ale cóż ja już takie mam podejście do siebie i swego wyglądu więc taki tok myślenia ciężko będzie zmienić niestety.... ale może kiedyś się uda.. :roll:

pozdrawiam :roll:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi napisala
[quote]Dagusiu twój nowy kolorek jest śliczny mnie bardziej się podoba niż blond!!! [/quote]

Malwinko dzieki, mnie tez sie bardziej podoba w ciemnych wloskach, ale ogromnie sie ciesze ze Wam sie podobaja ;)

Posted

oto pańcia;) lepiej widoczna aczkolwiek potargana i nie w pełni gotowa na zdjęcie. ale co tam:)

[img]http://rzaba71.w.interia.pl/pancia.jpg[/img]

dobranockujemy :sleep2: :multi: i :sleep2: :Dog_run:

Posted

No dobra to tutaj też moje zdjęcie, troszkę stare, ale oprócz fryzury nie wiele się zmieniłam:

[img]http://www.dzieci.bci.pl/strony/goferek/ddddd.jpg[/img]

Posted

widze ze razem z [b]justysią[/b] dałyśmy czdu:) wreszcie odważyłysmy siępokazac twarz:))))) ja może za niedługo podesę coś nowszego z uczesaną fryzurką:D a nie kołtunem ulizanym:) pozdrawiamy mocno was aniołk :angel: [/b]

Posted

Dzięki wsztskim XD
[b]rzabko[/b] super jest razem takie poruszenie siać, a jużź myślałam że wszscy uciekną... :roll:

[quote]Justyna nareszcie pokazałaś całą buzię [/quote]
:roll: :lol: