Yorkies Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Dagusiu twój nowy kolorek jest śliczny mnie bardziej się podoba niż blond!!! :D :wink: Qrcze znowu mnoja twarz na dogo, a jeszcze powiem że na tych fotach dziwnie wyszłam...bleh.. :-? za to oczywiście moja sister jak zwykle super wygląda!!! :D Adiraja napisała: [quote]Malwinko, powinnaś być z siebie bardzo dumna - nie dość, że buzia śliczna, to jeszcze mądra i bardzo dzielna! Możesz być wzorem dla innych dziewczyn w swoim wieku! Pora uwierzyć w siebie, stanąć przed lustrem i powiedzieć sobie samej - jestem naprawdę super kobietką![/quote] Agnieszko, dziękuje za tyl ciepłych słów.. ale cóż ja już takie mam podejście do siebie i swego wyglądu więc taki tok myślenia ciężko będzie zmienić niestety.... ale może kiedyś się uda.. :roll: pozdrawiam :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Malwi napisala [quote]Dagusiu twój nowy kolorek jest śliczny mnie bardziej się podoba niż blond!!! [/quote] Malwinko dzieki, mnie tez sie bardziej podoba w ciemnych wloskach, ale ogromnie sie ciesze ze Wam sie podobaja ;) Quote
dagmarcia Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Malwinko co ty wypisujesz!? Gdzie ty tu dziwnie wyglądasz... :roll: You look great! 8) Quote
Yorkies Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Wcale że nie... np na wspólnym zdjęciu jestem jakaś przygarbiona... :-? 8) pozdrawiam :roll: Quote
dagmarcia Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 No bo przejęłaś trochę cech po Soni! :lol: Nie przesadzaj... :roll: Quote
Yorkies Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Ehh Sonia to ma przynajmniej oprócz cech zgarbacenie agdzy widzi obiektyw aparatu lub zagrozenie ze strony grzebiena, ładny pycholek i kufę... 8) pozdrawiam :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Malwi nie narzekaj bp supper ladna z Ciebie dziewczyna ;) Quote
Marca_Besi Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 [b]Daga[/b] Zgadzam się z Yorkofiołami! Ładnie Ci w tym kolorku i z pewnością rozpoznam Cie na wystawie!! [b]Dagmarcia[/b] i [b]Malwinka[/b] Hih, pamiętamy Was! Fajnie wyglądacie! Quote
Księżycowa_Pyza Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Daguś, świetna zmaiana z tym kolorkiem Ci do twarzy, z resztą, co ja sie bede powtarzać, podpisuje się pod moimi przedmówcami :wink: Wszystkie dziewczyny jesteście super [b]Daga, Yorkies, Dagmara [/b] :thumbs: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 [b]Marcelko, Weroniko[/b] ogromniascie wam dziewczynki dziekuje. P.S mam nadzieje, ze bezproblemowo na wystawie bedziecie mnie poznawac haha ;) Quote
rzaba Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 pańcia i ja [img]http://rzaba71.w.interia.pl/u0036.JPG[/img] Quote
Księżycowa_Pyza Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Ale pańci to tu zabardzo nie widać :wink: Quote
rzaba Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 weroniczko, poprawimy się;) a teraz czmychamy :scared: :multi: :Dog_run: Quote
rzaba Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 oto pańcia;) lepiej widoczna aczkolwiek potargana i nie w pełni gotowa na zdjęcie. ale co tam:) [img]http://rzaba71.w.interia.pl/pancia.jpg[/img] dobranockujemy :sleep2: :multi: i :sleep2: :Dog_run: Quote
Gofi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 No dobra to tutaj też moje zdjęcie, troszkę stare, ale oprócz fryzury nie wiele się zmieniłam: [img]http://www.dzieci.bci.pl/strony/goferek/ddddd.jpg[/img] Quote
Alka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 rzaba i Gofi ,fajnie Was widzieć! :D Miłe buzie! :D Quote
Marca_Besi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [b]rzaba[/b] i [b]Justyna[/b] Fajnie zobaczyć jak wyglądacie. Pozdrawiam :D Quote
Gosiek Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Miło was poznać - Justyna nareszcie pokazałaś całą buzię :wink: Quote
rzaba Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 widze ze razem z [b]justysią[/b] dałyśmy czdu:) wreszcie odważyłysmy siępokazac twarz:))))) ja może za niedługo podesę coś nowszego z uczesaną fryzurką:D a nie kołtunem ulizanym:) pozdrawiamy mocno was aniołk :angel: [/b] Quote
Snoopy7 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [b]Justynko[/b] ale miło cię widzieć :P [b]Rzaba[/b] fajnie cię poznać :P Quote
Wind Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [b]Justynko, rzabko,[/b] Sliczne portreciki :-) Milo Was widziec w pelnej krasie :D Quote
Panula Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 No dziewczyny BRAWO, jak to zaraz inaczej sie czyta i pisze jak wiadomo tak wizualnie do kogo :) Fajowe zdjatka, Pozdrawiam!! Quote
Magdalena1 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 a to mój tatuś z Toyeczką: [img]http://img213.exs.cx/img213/8149/zmntata1lg.jpg[/img] Quote
Gofi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Dzięki wsztskim XD [b]rzabko[/b] super jest razem takie poruszenie siać, a jużź myślałam że wszscy uciekną... :roll: [quote]Justyna nareszcie pokazałaś całą buzię [/quote] :roll: :lol: Quote
Wind Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [b]Madziu,[/b] Alez fajna fotka! Widac Toyka nie tylko Twoja jest ulubienica :-) Quote
Recommended Posts