Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neczka']Pajuniu, a jak radzicie sobie z suczkami, gdy mają cieczki i ich adoratorami ? ;) Są izolowane w jakichś oddzielnych pokojach ? ;)[/QUOTE]

Neczka, oczywsicie. Na gorze ( 1 pietro) mieszkaja staruszki, matki z dziecmi, szczeniaki bez matek, chore i leczone psiaki, a jeden pokoj jest przeznaczony na cieczkowe. I tam przebywaja, gdy maja cieczke. Sa tez oddzielnie na spacery wyprowadzane, na smyczy, aby wlasnie nic sie nie zdarzylo i jak do tej pory, nic sie nie zdarzylo. My mamy tam wystarczajaco szczeniakow, ktore albo sa podrzucane, albo trafiaja do nas w brzuchach mam. My nie robimy aborcji od drugiej polowy ciazy i nie usypiamy nigdy slepych miotow. Dlatego czesto jakies szczeniorki sa. Wiecej nie potrzebujemy.:mad:

Posted

[quote name='Neczka']...zazdroszczę :roll:
Tylu biedakom ratujesz życie, pełen podziw...:loveu:[/quote]

i orzechowskim tez pewnie pomoże...:lol:

Posted

Witam na wątku.Pajunia w niczym nie mogę pomóc,ale jestem z wami,podziwiam i życzę wszystkiego najlepszego.Dziękuję,że do mnie zaglądasz,bardzo mi miło.

Posted

Sabinka codziennie swoje tabletki musi brac i niestety musimy ja oddzielac od stada, ktore zaczyna jej powoli nie tolerowc, tzn. niektore wredoty chca ja gryzc. No coz, to juz naprawde staruszka i moze inne psiaki juz wyczuwaja, ze chyba juz dlugo nie pozyje.:placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...