vpassione Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Kyu']Bo na Młodzieżowe czeka się zawsze dłużej...[/QUOTE] Żeby nie było, ja na młodzieżowy ch. cierpliwie czekam ile trzeba :eviltong: Myślę, że te 2 miesiące im zejdzie. Quote
Elitesse Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 ogromne brawa dla czechow za szybkosc dzialania ! wniosek wyslalam w poniedzialek wieczorem - 17.06 listem poleconym dyplom wystawiony 20.06, dzis czyli 26.06 u mnie :multi::multi::multi: dostalam go w teczce, rowniez listem poleconym :multi: dodam jeszcze ze oplate za CH 15 eur upchalam razem z kartami ocen do koperty coby nie placic za przelew :evil_lol: Quote
Guest Lotty Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Nie chcę zakładać nowego wątku więc zapytam tutaj. Czy to prawda, że, wraz z nowymi wyborami w ZKwP, powrócono do wymogów 3xCWC do tytułu Ch. Pl, a jeśli tak to czym to motywowano? Quote
mrau Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='Lotty']Nie chcę zakładać nowego wątku więc zapytam tutaj. Czy to prawda, że, wraz z nowymi wyborami w ZKwP, powrócono do wymogów 3xCWC do tytułu Ch. Pl, a jeśli tak to czym to motywowano?[/QUOTE] Tak, znowu wymagane są 3 CWC w odstępie 6 miesięcy i 1 dnia. Dotyczy to zarówno psów, które zaczęły championat po jak i przed datą wprowadzenia tej zmiany( czyli bez względu na to kiedy zaczęło się championat i tak potrzeba 3 CWC) Motywacji zmian nie znam. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Dodatkowo złożono wniosek o [B]Championat Polski Weteranów[/B], ale nie wiem, kiedy wejdzie w zycie:) dobre wiewiórki twierdza, że jeszcze w tym roku, ale poczekamy - zobaczymy. pzdr. Quote
Guest Lotty Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) [quote name='Asiaczek']Dodatkowo złożono wniosek o [B]Championat Polski Weteranów[/B], ale nie wiem, kiedy wejdzie w zycie:) dobre wiewiórki twierdza, że jeszcze w tym roku, ale poczekamy - zobaczymy. [/QUOTE] Świetne wieści. Mnie zawsze dziwiło, dlaczego Polska nie ma Championa Weteranów. Edited July 7, 2013 by Lotty Quote
Asiaczek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Hahaha, alez my mamy apetyt na Weterany:) A pamiętasz czasy, gdy nie bylo Młodzieżowego Championa Polski? No i doczekalismy sie:) Tak więc o tego najstarszego też się doczekamy:) pzdr. Quote
Guest Lotty Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='Asiaczek']Hahaha, alez my mamy apetyt na Weterany:) A pamiętasz czasy, gdy nie bylo Młodzieżowego Championa Polski? No i doczekalismy sie:) Tak więc o tego najstarszego też się doczekamy:) pzdr.[/QUOTE] Obyś miała rację, Asiaczku, bo według mnie champion weteranów to bardzo fajna sprawa. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Wiesz, ja rozmawiałam z osobą, która aktywnie działa w ZG i nawet uslyszałam, że powinnam w tym roku zdażyc z tym najstarszym championatem. Aż mi się wierzyc nie chce, ale.... kto wie?:) pzdr. Quote
Guest Lotty Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 A są jakieś info odnośnie wymogów do tego tytułu? Podejrzewam, że 3x CWC w kl. weteranów w tym jedno na wystawie międzynarodowej, ale to tylko moje domysły. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Nie, takich info ni eznam... Ale tez mi się wydaje, że raczej będzie tak, jak piszesz. Dodatkowo: bez wymogu czasu, od 3 różnych sędziów. Może jeszcze ewent. takie CWC z klubowej będzie liczyło się jako "duże"...? pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Sa kraje, gdzie po 1 wniosku psiak może miec taki tytuł, a sa tez takie, gdzie np. trzeba mieć 4 wnioski... No nic. Sama jestem ciekawa, jakie warunki będą:) pzdr. Quote
Guest Lotty Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='Asiaczek']Nie, takich info ni eznam... Ale tez mi się wydaje, że raczej będzie tak, jak piszesz. Dodatkowo: bez wymogu czasu, od 3 różnych sędziów. Może jeszcze ewent. takie CWC z klubowej będzie liczyło się jako "duże"...? [/QUOTE] Na to wygląda. W ogóle uważam, że w Polsce wterany są mało doceniane ( był przecież taki czas, że weteran nawet do porównania o rasę nie wchodził), potem to się zmieniło więc bardzo dobrze, że pomyśleli o specjalnym tytule dla najstarszych psów. Lepiej późno niż wcale. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Dokładnie:) Mnie to cieszy, bo juz chyba wsie graniczne kraje maja ten tytul, a u nas nie było. Pora na zmiany:) pzdr. Quote
jovi Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 [quote name='Lotty']Obyś miała rację, Asiaczku, bo według mnie champion weteranów to bardzo fajna sprawa.[/QUOTE] Też tak uważam i mam nadzieję, że mój weteran doczeka ;) Quote
Asiaczek Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Na sam tytul bardzo się ciesze, ale też mam obawy, czy moja weteranka będzie jeszcze w na tyle dobrej kondycji, aby ja prezentować na ringach. przynajmniej jeszcze 3 razy (tak jak sobie tutaj piszemy...):) pzdr. Quote
Talagia Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Rany nie mam pojęcia co jest w tym zk... Na młodzieżowy ch. czekam już 2 miesiące! A złożyłam wniosek 3 tygodnie po ostatniej wystawie... Quote
maharaja Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Ostatnią wystawę mieliśmy 16.06, wniosek wysłałam 25.06, dyplom dotarł do mnie 19.08 z datą wystawienia 14.08 czyli czekałam niecałe dwa miesiące ;) Quote
mrau Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='maharaja']Ostatnią wystawę mieliśmy 16.06, wniosek wysłałam 25.06, dyplom dotarł do mnie 19.08 z datą wystawienia 14.08 czyli czekałam niecałe dwa miesiące ;)[/QUOTE] Super, gratuluję :) A ja zaczynam odliczanie - właśnie wysłalam wniosek ;) Championat skonczyłysmy w Zakopanem, 04.08. Quote
Rachelek Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='Talagia']Rany nie mam pojęcia co jest w tym zk... Na młodzieżowy ch. czekam już 2 miesiące! A złożyłam wniosek 3 tygodnie po ostatniej wystawie...[/QUOTE] Talagia, co Ty się dziwisz skoro przekazanie dalej wniosku o dyplom CIE zajmuje im miesiąc lub dwa? Quote
wyzelwloski Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='Rachelek']Talagia, co Ty się dziwisz skoro przekazanie dalej wniosku o dyplom CIE zajmuje im miesiąc lub dwa?[/QUOTE] mojego ponad 3 miesiące... Quote
sabra Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Ja na ostatni dyplom Ch.PL. czekałam niewiele ponad miesiąc. 30.10. złożyłam wniosek a dyplom dostałam 08.12. z datą wystawienia 03.12. :) :) :) Quote
Rodezja Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Mam pytanko, czy jak Mł. Ch.Pl ukończyliśmy w Warszawie (wczoraj) to czy mogę liczyć na to że certyfikat zostanie wydane ciut szybciej?:) Quote
cockermanka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Nie sądzę ;) I tak czas na rozliczenie wystawy to 40 dni. A potem przerwa urlopowa :) Quote
Recommended Posts