sheltomaniak Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 to moze nie wysłali??moze zly asres...juz sama nie wiem :roll: Quote
dorotal Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Ja wyslalam e-mail i fax dzien po Plocku o ml. championat. Do tej pory nie dostalam. Quote
Shanny.. Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Moj tez skonczyl w Katowicach mlodziezowy championat! I nadal nie mamy. :evil: Dodzwonic sie nie moglam do ZG wiec wyslalam mail'a - to odpowiedzieli, zeby napisac jaka byla ostatnia wystawa we wniosku. Odpisalam, ale juz odpowiedzi nie dostalam, a jak championatu nie bylo tak nie ma... :evil: Pozdr. Quote
sheltomaniak Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Ciekawa jestem od czego zalezy ten okres oczekiwania na championaty...?? Ja sie chyba w takim razie musze ciezyc z tych niecalych 2 miesiecy ...pomimo tego zlego nr rejestracyjnego... Quote
an3czka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 wczoraj bylam w krakowskim oddziale ZKWP i spytalam przy okazji czy juz wyslano do ZG sprawozdania i dowiedzialam sie, ze nie!! poniewaz tym zajmuje sie ktos z Olsztyna!! z reszta ten Olsztyn juz wielokrotnie byl wymieniany w innym sytuacjach dot. ZKWP hmmmm Quote
sheltomaniak Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Ale co ma Olsztyn do zwiazku w Krakowie czy innych? Quote
an3czka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 nie mam zielonego pojecia! moze tam jest poprostu jakas firma, ktorej ZKWP zleca rozne papierkowe roboty :roll: Quote
ursus Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 tam jest drukarnia, która robi katalogi i prawdopodobnie ma program do robienia sprawozdań............ :-? Quote
Shanny.. Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Po pierwszym wniosku wysłanym jeszcze w marcu dostaliśmy nareszcie dyplom ! Przyszedł dzisiaj i się bardzo ucieszyłam, bo chcę dziś zgłosić Rubina na międzynarodówke we Wrocławiu i dodam sobie tytuł do zgłoszenia (tak dla szpanu :wink: ). Pozdrawiam i życzę szczęscia przy skrzynce na listy wszystkim którzy już tak długo czekają, a zwłaszcza tym "marcowym" i wcześniejszym championom. :D :D :D Rubinowa Quote
Asiaczek Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 A na Championat Estonii czeka się coś ok. 2 tygodni!!! Uwierzycie?! Pzdr. Quote
dorotal Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 ja na mlodziezowy championat litwy czekalam 2 dni. pojechalam na krycie we wtorek i oddalam wniosek, w czwartek jak jechalam na powtorne krycie juz byl. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 No, proszę. A więc w innych krajach mogą w tak krótkim czasie wydać Championat, a u nas, w PL jest to zupełnie niemożliwe (myślę o normalnym trybie, a nie po kilkakrotnym dzwonieniu). Ciekawe, dlaczego?! Pzdr. Quote
sheltomaniak Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Asiaczek...dobre pytanie :) U nas z wszystkiego robia igły widły i nawet najmniejsze głupstwo to wielka robota! Polska to Polska...chyba nigdy sie nie zmieni.... :lol: Quote
an3czka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 ktos tu kiedys pisal, ze oddzial ma miesiac na przeslanie sprawozdac zo ZG. nawet z tego nie umieja sie wywiazac, a ludzie czekaja... :roll: Quote
Asiaczek Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Teraz zdaje się, że jest 40 dni, niezależnie od rangi wystawy. I na dodatek sprawozdania przesyła się nie pocztą, ale elektronicznie. Więc, skąd te opóźnienia?! Czy, jak zwykle, zawinił czynnik ludzki? Pzdr. Quote
Natalia_W Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 hehe ja czekam na ml.ch mojego psiaka od maja :o :evil: :evilbat: i zaczynam sie bac ze sie nie doczekam... :( Quote
Natalia_W Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 heh oni maja tempo zabojcze wrecz.... :wink: :o :roll: Quote
Elitesse Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 ja wpisuje sie na liste oczekujacych :) Zadra skonczyla CH.PL. w niedziele wiec zobaczymy kiedy dyplom dostane.... Quote
Asiaczek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 A ja od 28 lipca br. czekam na Młodziezowy Championat Polski dla mojej Hipki. Chyba jednak zadzwonię i dopytam się co i jak. Suka ma juz potwierdzony węgierski i rosyjski, a polskiego nie ma. Głupio, nie? pzdr. Quote
Elitesse Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 [quote name='Asiaczek']A ja od 28 lipca br. czekam na Młodziezowy Championat Polski dla mojej Hipki. Chyba jednak zadzwonię i dopytam się co i jak. Suka ma juz potwierdzony węgierski i rosyjski, a polskiego nie ma. Głupio, nie? pzdr.[/quote] chyba sie jeszcze w "normie" miescisz - dzis przejzalam swoje dyplomy i te championaty zakonczone sierpien/wrzesien przychodzily przewaznie w listopadzie wiec czekalam ok 2 miesiace na kazdy Quote
Recommended Posts