ursus Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 mnie też czekanie wnerwiło choć ostatnie Zw.Mł. było z KIELC , więc zadzwoniłam do ZG.............. :( ponoć dawno temu wysłany był championat młodzieżowy :( i co teraz?? do nas nie dotarł............ i LESZNO-championów mam do d..........y :( Quote
Asiaczek Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 Ursus, trzeba było poprosić panie z ZG o wysłanie Ci kopii tego Championatu. A jeżeli wysłano je juz na Twój adres domowy, to kiedy i trzeba było zweryfikowac adres. Może gdzieś zaistniała pomyłka? A ja specjalnie nie jade na wystawe Championów. Nie podoba mi się tamta atmosfera (tak jak w Poznaniu). Trudno, jedna z ważniejszych wystaw w PL, a mnie tam nie będzie. Ale pogodziłam się z tym. Poza tym, za tak wysokie wpisowe wystawiam psa, za katalog muszę płacić (co to za moda?!), a sędzia w ub.r. był z tych "rozszerzonych". Nawet nie patryzłam, kto będzie w tym roku. Po prostu nie będę jeździła na Championy. Natomiast b.lubię Prestige. Ten sam oddział organizuje, a jakaż różnica w sposobie organizacji. I na tę wystawę od 2 lat jeżdżę i - taka mam nadzieję - będę jeździła. Pzdr. Quote
ursus Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 Narazie z paniami z ZG mam uzgodnione, że jak do końca tygodnia nie dojdzie, to wyślą kopię tylko muszę dać znać......... :( Na championach tylko tego smrodu nie umiem przetrawić....... wstrętny smród na hali taki, że ostatnio jak byłam to 3 dni miałam wymioty i nudności (alergik jestem) jak przy zatruciu.......... Mój pies był tam w grupie na pudle 2 lata temu, i choć list z prośbą wysłałam, to do dziś zdjęcia z wystawy nie mam i na oczy nie widziałam.... chyba więcej nie pozwolę fotografować mojego psa na żadnym podium i tyle .............. :( Quote
Asiaczek Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 Smród rzeczywiście ogromny... A co do zdjęcia, to może jest na ichniejszej stronie? A może po prostu nie wyszło? Bywa i tak. Chociaż do zdjęć na pudle zatrudnia się raczej fachowców. Ale... Może jednak spróbuj jeszcze raz skontaktowac się z O/Leszno? Ja w Toruniu w ub. roku lub 2 lata temu miałam robione zdjęcie Zwyc. Rasy i obiecane wysłanie na adres domowy. I co? I do tej pory nie ma tego zdjęcia. Toruń nie reaguje na moje maile, a telefony kończa się zapewnieniem, że może coś uda się załatwić, chociaz juz tyle czasu juz mineło. Ja odpuściłam... jak zatrudniają takich "fachowców", to tylko im pogratulować. Pzdr. Quote
Basenji Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 W ZG zgubili moje papiera, ale się już znalazło i po 1/2 roku moze się doczekam. :x Zdrówko Quote
Asiaczek Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Jak juz dostaniesz potwierdzenie, to pochwal się na forum. Zyczę Ci, oby to nastąpiło juz w nadchodzącym tygodniu. Myślę, że się ze mną zgodzisz, prawda? Pzdr. Quote
ursus Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 moja VEGA od listopada czekała i nareszcie przyszedł............ czyżby konkurencja przetrzymała abym na championy nie mogła zgłosić?? :-? Quote
Asiaczek Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Może i konkurencja wysyłała fluidy i dlatego tak długo trwało oczekiwanie. chociaz, z drugiej strony, od listopada, to chyba nie tak długo? Pzdr. Quote
Basenji Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Dziś dostaliśmy druczek championatu i okazuje się, że są aż dwa istotne błędy. Nie dość że długo to jeszcze z problemami????????? Zdrówko :( Quote
nice_girl Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 A ja nadal czekam od sierpnia. W pierwszym tyogndiu nowego roku championat miał byc wysłany, ale, zresztą poraz kolejny, do mojej skrzynki nie trafił. Próbowałam dzisiaj dodzwonić się w tej sprawie do ZG, ale telefon jak opętany jest ciągle zajęty. :-? Quote
Asiaczek Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 [quote name='nice_girl']A ja nadal czekam od sierpnia. W pierwszym tyogndiu nowego roku championat miał byc wysłany, ale, zresztą poraz kolejny, do mojej skrzynki nie trafił. Próbowałam dzisiaj dodzwonić się w tej sprawie do ZG, ale telefon jak opętany jest ciągle zajęty. :-?[/quote] Nie trać nadziei i dzwoń. To chyba jedyny sposób na szybkie załatwienie sprawy. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 [quote name='Basenji']Dziś dostaliśmy druczek championatu i okazuje się, że są aż dwa istotne błędy. Nie dość że długo to jeszcze z problemami????????? Zdrówko :([/quote] A jakie to błędy? Naprawdę takie istotne? Pzdr. Quote
nice_girl Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 W końcu się dodzwoniłam. Okazało się, że ten championat nie był w ogóle wysłany, a dwóm paniom z ZG coś się pomyliło, gdy mnie informowały, że już powinnam miec championat w domu. Teraz dowiedziałam się, że nie mieli podanego sędziego z Krosna przy dokumentacji, przez co nie mogli wydać dyplomu. Teraz już wszystko jest ok i czekam na dyplom. :D Quote
Asiaczek Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 A więc opłaciło się zatelefonować. I masz już jasną sytuację. Oby tylko championat Twojego psiaka nie zawierał błędów, tak jak to ma miejsce u Basenji. Jak dostaniesz i wszystko będzie OK, napisz i pochwal się. Będziemy gratulować. Pzdr. Quote
nice_girl Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Tylko zadziwia mnie podejście pań z ZG. W przeciągu trzech miesięcy nie zdążyły się dowiedzieć, kto sędziował w Krośnie, a przecież wystarczyło tylko zadzwonić do krośnieńskiego oddziału. Poza tym wcześniej dwukrotnie byłam zapewniana, że wszystko jest ok z moim wnioskiem. Quote
Asiaczek Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 No tak, trochę nie fair. A wystarczyło zadzwonić do Krosna... Pzdr. Quote
nice_girl Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 I championat przyszedł!!!! :D Pani tak, jak prosiliśmy wysłała go poleconym. :D Quote
nice_girl Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 [quote name='Kika']Justyna to teraz do Leszna!!!!!!!!!![/quote] Taaaa. Jak sponsora znajdę, to porozmawiamy. :wink: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 No to go szukaj owocnie. I daj znać na DGM, co dalej z Twoimi wystawami. Pzdr. Quote
Basenji Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 A ja nadal czekam na poprawkę. Ciekawe czy ZG szybko zareaguje? Zdrówko :cry: Quote
Asiaczek Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 To nie czekaj, tylko zadzwoń i się dowiedz. Szkoda czasu na czekanie:)) Pzdr. Quote
nice_girl Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Basenji, A co konkretnie jest nie tak? :roll: Quote
Basenji Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [quote name='nice_girl']Basenji, A co konkretnie jest nie tak? :roll:[/quote] Zmienili sędziego, a przecież dostali kserokopie opisów. Zdrówko Quote
Basenji Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Czy adres na który można odesłać do poprawki championat to Warszawa, ul. Nowy Świat 35? Zdrówko 8) Quote
Recommended Posts