Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mnie też czekanie wnerwiło choć ostatnie Zw.Mł. było z KIELC , więc zadzwoniłam do ZG.............. :( ponoć dawno temu wysłany był championat młodzieżowy :( i co teraz?? do nas nie dotarł............ i LESZNO-championów mam do d..........y :(

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ursus, trzeba było poprosić panie z ZG o wysłanie Ci kopii tego Championatu. A jeżeli wysłano je juz na Twój adres domowy, to kiedy i trzeba było zweryfikowac adres. Może gdzieś zaistniała pomyłka?

A ja specjalnie nie jade na wystawe Championów. Nie podoba mi się tamta atmosfera (tak jak w Poznaniu). Trudno, jedna z ważniejszych wystaw w PL, a mnie tam nie będzie. Ale pogodziłam się z tym. Poza tym, za tak wysokie wpisowe wystawiam psa, za katalog muszę płacić (co to za moda?!), a sędzia w ub.r. był z tych "rozszerzonych". Nawet nie patryzłam, kto będzie w tym roku. Po prostu nie będę jeździła na Championy.
Natomiast b.lubię Prestige. Ten sam oddział organizuje, a jakaż różnica w sposobie organizacji. I na tę wystawę od 2 lat jeżdżę i - taka mam nadzieję - będę jeździła.
Pzdr.

Posted

Narazie z paniami z ZG mam uzgodnione, że jak do końca tygodnia nie dojdzie, to wyślą kopię tylko muszę dać znać......... :(
Na championach tylko tego smrodu nie umiem przetrawić....... wstrętny smród na hali taki, że ostatnio jak byłam to 3 dni miałam wymioty i nudności (alergik jestem) jak przy zatruciu..........
Mój pies był tam w grupie na pudle 2 lata temu, i choć list z prośbą wysłałam, to do dziś zdjęcia z wystawy nie mam i na oczy nie widziałam.... chyba więcej nie pozwolę fotografować mojego psa na żadnym podium i tyle .............. :(

Posted

Smród rzeczywiście ogromny...
A co do zdjęcia, to może jest na ichniejszej stronie? A może po prostu nie wyszło? Bywa i tak. Chociaż do zdjęć na pudle zatrudnia się raczej fachowców. Ale...
Może jednak spróbuj jeszcze raz skontaktowac się z O/Leszno?

Ja w Toruniu w ub. roku lub 2 lata temu miałam robione zdjęcie Zwyc. Rasy i obiecane wysłanie na adres domowy. I co? I do tej pory nie ma tego zdjęcia. Toruń nie reaguje na moje maile, a telefony kończa się zapewnieniem, że może coś uda się załatwić, chociaz juz tyle czasu juz mineło. Ja odpuściłam... jak zatrudniają takich "fachowców", to tylko im pogratulować.
Pzdr.

Posted

A ja nadal czekam od sierpnia. W pierwszym tyogndiu nowego roku championat miał byc wysłany, ale, zresztą poraz kolejny, do mojej skrzynki nie trafił.
Próbowałam dzisiaj dodzwonić się w tej sprawie do ZG, ale telefon jak opętany jest ciągle zajęty. :-?

Posted

[quote name='nice_girl']A ja nadal czekam od sierpnia. W pierwszym tyogndiu nowego roku championat miał byc wysłany, ale, zresztą poraz kolejny, do mojej skrzynki nie trafił.
Próbowałam dzisiaj dodzwonić się w tej sprawie do ZG, ale telefon jak opętany jest ciągle zajęty. :-?[/quote]
Nie trać nadziei i dzwoń. To chyba jedyny sposób na szybkie załatwienie sprawy.
Pzdr.

Posted

[quote name='Basenji']Dziś dostaliśmy druczek championatu i okazuje się, że są aż dwa istotne błędy.
Nie dość że długo to jeszcze z problemami?????????
Zdrówko :([/quote]
A jakie to błędy? Naprawdę takie istotne?
Pzdr.

Posted

W końcu się dodzwoniłam. Okazało się, że ten championat nie był w ogóle wysłany, a dwóm paniom z ZG coś się pomyliło, gdy mnie informowały, że już powinnam miec championat w domu.
Teraz dowiedziałam się, że nie mieli podanego sędziego z Krosna przy dokumentacji, przez co nie mogli wydać dyplomu. Teraz już wszystko jest ok i czekam na dyplom. :D

Posted

A więc opłaciło się zatelefonować. I masz już jasną sytuację. Oby tylko championat Twojego psiaka nie zawierał błędów, tak jak to ma miejsce u Basenji.
Jak dostaniesz i wszystko będzie OK, napisz i pochwal się. Będziemy gratulować.
Pzdr.

Posted

Tylko zadziwia mnie podejście pań z ZG. W przeciągu trzech miesięcy nie zdążyły się dowiedzieć, kto sędziował w Krośnie, a przecież wystarczyło tylko zadzwonić do krośnieńskiego oddziału.
Poza tym wcześniej dwukrotnie byłam zapewniana, że wszystko jest ok z moim wnioskiem.

• 2 weeks later...